Seneye Rijkaard'la yola devam etmeli miyiz?

Cevap: Seneye Rijkaard'la yola devam etmeli miyiz?

nonda diyorsun ama onun yopklugundan etkilenen KEITANIN düsen performansindan birsey söylemiyorsun. Futboldan hicmi anlamiyorsunuz???

JO gibi yenilgiden sonra bara eglenmeye giden birisi takimin bütün moralini ve disiplinini etkiliyor.

90dakikada AliSamiyende civcivlerden 1-0 yeyip yeniliyoruz bazilari hala rijkaard TOTAL FUTBOL oynatiyor diye sacmaliyorlar...Rüya Dünyasindan gercek dünyaya davet ediyorum.

Türkiyeye simdiye kadar ismi büyük olan nekadar hoca geldi ve sutlandi???

keita nın performansı düşmedi ki:o

Ben Adnan Polata güveniyorum cünkü akilli bir Isadami ve kalbi cimbom icin atiyor.

Tugay Kerimoglunu takima kazandirmasi cok iyi bir hamleydi ve ben Zaman kaybetmeden Tugaya verilmesinden yanayim Takimin. korkmayin Bülent gibi olmiyacak cünkü Tugay cok seneler Avrupada basarili uyum sagladi ve yabanci topcularlada iyi uyum saglar!

atlamak gibi olmasın ama

mahmut calis bu agır ithamı hakedecek birşey yapmamış,sakin ol diyebilirdiniz

Sagol Kardesim destegin icin ben sadece Icimdekilerini söylemek istiyorum cünkü cimbomun daha iyi yerleri gelmesini istiyorum. baska bir amacim asla olamaz.

Sizin icin fartk etmez tabiki Cimbom kümne düsse direk baska takima gecersiniz.

bursa, bjk, fb, kayseri secin birtane...lol

puhahah, bu takim amatör kumeye dusse bile yine Cimbom yine Rijkaard.

+ sana noluyo, sen kimsin geldin benim GS'ligimi sorguluyon?

düstü. nonda daha takimdaykene adam istedigini yapiyordu rakip takimlari dagitiyordu süpermen gibi ama nondasiz daha düsük oynuyor.

yine dağıtıyo,ilk yarıda da istikarsız olabiliyordu keita aynı yine;),nonda ile alakası yok,nese konu bu değil uzamasın:D

hocam neyin pesindesin sen ne istiyorsun kimse burda amigoluk yapmiyor ama heralde sen amigoluk yapmak istiyosun belli oluyor

rijkaard icin amigoluk yapti bazi arkadaslar ama tamam kendilerine göre yapmadilar.

herkesin kendi bakis acisi, fark etmez.

Tamam bugünlük Forumdan ayriliyorum. Allaha emanet olun Arkadaslar.

*kuch*

JPM004999_L.jpg

kücük Cocukmusunuz nesiniz???:confused:

yinede sizde Allaha emanet olun ama cocukca tavirlarinizi kiniyorum!:(

Ben sizin abiniz yastayim ama nasil davraniyorsunuz cok yazik...

Saygisizlik yapma!:mad:

Saygısızlık mı :) demek ki sen önemli bilgiler verdiğini düşünmüyorsun.Sen buraya gelip,insanların taraftarlığını sorgulama saygısızlığını gösterirsen,kimseden saygı bekleme lüksün olamaz.İlk önce forum üslubunu öğren,kişileri tahrik etmemeyi öğren ondan sonra gel burda insanlara ahkam kes.Burda herkes yaşını yazmış,kimi 16 kimi 18 ama gelipte,30 yaşında ki biri kadar çocukluk yapmadıkları ortada.

Cocuklarin taraftarligi nekadar olabilirki? bir adim bile öte gidemez?

Ben 25 Senedir Cimbomluyum bana inanabilirsin söylediklerimi ben daha Hayrettinin, Suatin maclarini stadda izledim.

Bugünün Gencligi Saygidan birsey anlamiyor malesef.

Ben sizin abiniz yastayim ama nasil davraniyorsunuz cok yazik...

Kötü günde çığırtkanlık yapmaktan zevk alanları anlayamıyorum.

En azından 2 sene daha Rijkard ile yola devam edilmesi gerektiğini düşünüyorum. Eğer bir değişim yaşanacak ise bu 1 senede zaten gerçekleşmez.

Geçiş Dönemleri Sancılı olur her zaman.

Ben Rijkardın kalması taraftarıyım.

Geri
Üst Alt