Seneye Rijkaard'la yola devam etmeli miyiz?

Cevap: Seneye Rijkaard'la yola devam etmeli miyiz?

Ac Milan istiyor zaten, ama gorursunuz bi gun GS'den ayrilirsa baska bi kulupte basarli olursa ayni arkadaslar ne agitlar atacaklar. Luccescu da bi zaman istenmedi...

Bu açıklamalar işin gerçeği günü kurtarma laflarıdır.Benim gördüğüm tabloda reijkaard gitmek istiyor gibi bir havası var.Elbette gitmek isteyeni bizde kal diyemeyiz ama bu açıklamaların bence içi boşdur.Sezon sonu gelir,o zaman bu laflar unutulur.Aynı emre belezoğlunun italyadayken"ben türkiyeye dönersem bu takım sadece Galatasaray olur" demesi gibidir bu tür açıklamalar..

Sanmıyorum. Çünkü Rijkaard'ın bu konuşmalarını ilk kez duymuyorum.

Ne diyorsun adaş sen ya.Total futbol terimi Guardiola ile hayat buldu Barcelona'da.Tecrubesiz olması neyi değiştirir? Laf buldun da laf söyledin.Rijkaard abartılıyormuş; şişirmeymiş.Gereksiz konuşuyorsun.

rijkaard ın bu takıma kazandırdığı tek bir şey söyle.Hırs desen takımda yok,oyuncular hiçbir şekilde sezon başından itibaren kendini geliştiremedi,galatasaray takımı eski saldırganlığını kaybedip 1-0 a yatan bir takım gibi korkak oynuyor bla bla bla....

Takımı geçen sene bu şekilde yöneten skibbe için veya kaptan bülent için sabır kelimeleri kullanılmadı da rijkaard ismi için bu kelime devamlı tekrarlanıyor.Bu rijkaard isminin ne kadar şişirme olduğunun en basit göstergesi.Yemişim rijkaard ın barça ile hollanda ile olan başarılarını.Benim için önemli olan bu takıma ne ler kattığıdır.

Tünelin sonunda ışık görsem bende kalsın derim ama bu rijkaardla burnumuzun ucunu dahai göremeyiz.

rijkaard ın bu takıma kazandırdığı tek bir şey söyle.Hırs desen takımda yok,oyuncular hiçbir şekilde sezon başından itibaren kendini geliştiremedi,galatasaray takımı eski saldırganlığını kaybedip 1-0 a yatan bir takım gibi korkak oynuyor bla bla bla....

Takımı geçen sene bu şekilde yöneten skibbe için veya kaptan bülent için sabır kelimeleri kullanılmadı da rijkaard ismi için bu kelime devamlı tekrarlanıyor.Bu rijkaard isminin ne kadar şişirme olduğunun en basit göstergesi.Yemişim rijkaard ın barça ile hollanda ile olan başarılarını.Benim için önemli olan bu takıma ne ler kattığıdır.

Tünelin sonunda ışık görsem bende kalsın derim ama bu rijkaardla burnumuzun ucunu dahai göremeyiz.

Çünkü o Skibbe ve B.Korkmaz'a da senin yaptığın bu yorumun aynısı yapılıyordu.;)

Takımı geçen sene bu şekilde yöneten skibbe için veya kaptan bülent için sabır kelimeleri kullanılmadı da rijkaard ismi için bu kelime devamlı tekrarlanıyor..

rijkaard ı skibbe ve bülent kaptan la bir tutmuşsun t.d lik konusunda,tamam artık:asd::asd:

Çünkü o Skibbe ve B.Korkmaz'a da senin yaptığın bu yorumun aynısı yapılıyordu.;)[skibbe ve bülent'e iyiki o yorumlar yapılmış çünkü ikiside beş para etmez teknik direktördü tıpkı rijkaard gibi...

İnşallah sezon sonunda bu da giderde Fatih Terim e tekrar kavuşuruz.Eskisi gibi saldırgan bir galatasaray görmek istiyorum;korkak bir taım değil.

Rijkaardla değil ama Fatih Terim ile 5 yıllık bir sözleşmeye varım.

Fatih Terim 2. kez geldiğinde başarısız oldu ama petre ve bratularla oynamak zorunda bırakılmıştı.Şimdi bu kadro ve birkaç ilave ile Terimli Galatasarayı türkiyede hiçbir takım tutatamaz.

Çünkü o Skibbe ve B.Korkmaz'a da senin yaptığın bu yorumun aynısı yapılıyordu.;)

skibbe ve bülent'e iyiki o yorumlar yapılmış çünkü ikiside beş para etmez teknik direktördü tıpkı rijkaard gibi...

İnşallah sezon sonunda bu da giderde Fatih Terim e tekrar kavuşuruz.Eskisi gibi saldırgan bir galatasaray görmek istiyorum;korkak bir taım değil.

Fatih Terim 2. kez geldiğinde başarısız oldu ama petre ve bratularla oynamak zorunda bırakılmıştı.Şimdi bu kadro ve birkaç ilave ile Terimli Galatasarayı türkiyede hiçbir takım tutatamaz.

Çünkü o Skibbe ve B.Korkmaz'a da senin yaptığın bu yorumun aynısı yapılıyordu.;)[skibbe ve bülent'e iyiki o yorumlar yapılmış çünkü ikiside beş para etmez teknik direktördü tıpkı rijkaard gibi...

Kendisi Bratu ve Petre'yi istede..Fatih Terim ancak futbolculari atesliyor..taktik yonunden zayif. Sen Galatasaray'in avrupada is yapmasini istersen, Terim degil Rijkaardi savunman lazin

Eski F.Terim yok artık bizi 5 sene daha geriye götüreceği aşikar;)

zaten 2. gelişi yüzünden o yıllar kabus gibi geçti bi 3.süne daha hayır.

Skibbe konusunda haklısın.Ona gereken sabır gösterilmedi.Üstelik bana göre çok da iyi futbol oynatıyordu.Ama sakın bana Bülent Korkmaz ile gelme.Takımı geçen sene berbat eden Bülent Korkmazdır.Lincoln'ün bedava denebilecek fiyata gitmesinin tek sorumlusu Bülent'tir. Devrimler asla bir günde;haftada ayda gerçekleşmez.Allah aşkına bugün git bir Ekvadorlu adama ''En iyi beş teknik direktörü say.'' diye sor.Muhakkak Rijkaard'ı da sayar.Biz bulmuşuz en alasını kıymetini bilmiyoruz.''ne vermiş galatasaray'a.'' diye ucuz bir şekilde eleştirme cüretini de görüyoruz ya kendimizde; değil cevap vermek içimden konuşmak bile gelmiyor..

rijkaard ı skibbe ve bülent kaptan la bir tutmuşsun t.d lik konusunda,tamam artık:asd::asd:[/QUskibbe ve bülentten farklı olarak rijkaard'ın bu takıma kazandırdığı şeyleri söylede öğreneyim rijkaardın onlardan ne farkı varmış

Eski F.Terim yok artık bizi 5 sene daha geriye götüreceği aşikar;)

zaten 2. gelişi yüzünden o yıllar kabus gibi geçti bi 3.süne daha hayır.

Fatih hoca press ekolunu kullaniyor ama bugunki futbol'da taktik anlayis lazim buna da Rijkaard gibi birisi lazim. Ve katliyom renktas yorumuna Fatih Terim ancak baskan olarak Galatasaray'a donebilir

rijkaard ı skibbe ve bülent kaptan la bir tutmuşsun t.d lik konusunda,tamam artık:asd::asd:

skibbe ve bülentten farklı olarak rijkaard'ın bu takıma kazandırdığı şeyleri söylede öğreneyim rijkaardın onlardan ne farkı varmış

skibbe ve bülent'e iyiki o yorumlar yapılmış çünkü ikiside beş para etmez teknik direktördü tıpkı rijkaard gibi...

Terim 2. sefer gelmiş.Frank Rijkaard'ın ilk sezonu bile bitmeden yaptığın yoruma bak.Terim Bratu'yu, Petre'yi oynatmak zorunda kaldı demişsin.Frank Rijkaard naapsın.O da Sarp; Ayhan ile beraber.Onu niye demiyorsun.Ayhan;Sarp çok mu iyi Bratu-Petre ikilisinden.

skibbe ve bülentten farklı olarak rijkaard'ın bu takıma kazandırdığı şeyleri söylede öğreneyim rijkaardın onlardan ne farkı varmış

Arkadas Rijkaard Barcelona'nin iskeletini kurdu, sampiyonlar ligini kaldirdi, Hollanda milli takimi yari finale tasidi ve sansiz ellendi Italya'ya karsi..Ellindeki magzeme suan yetersiz, magzeme dedim: Topal, Baris, Ayhan, Sarp. Bunlarla bogusuyor suan. 4-3-3 sisteme yeni yeni alisiyoruz buna zaman lazim..+1 senesi kalmis, seneyede kuramazsa ellestirlerine hak veririm

mesela barcelona kariyeri varmış,dünyanın en iyi top oynayan takımının sistemini kurmuş,yunanistan ın avrupa ve italya nın dünya şampiyonluklarından rağmen,sürekli hücum oynayarak kazanılabileceğini dünyaya göstermiş,VE BUNLAR 1 SENEDE OLMAMIŞ

mesela barcelona kariyeri varmış,dünyanın en iyi top oynayan takımının sistemini kurmuş,yunanistan ın avrupa ve italya nın dünya şampiyonluklarından rağmen,sürekli hücum oynayarak kazanılabileceğini dünyaya göstermiş,VE BUNLAR 1 SENEDE OLMAMIŞ

:2_thumbs_up_-_anima

arkadaşlar hala rijkaard en iyi teknik direktörlerden biri,barçayı çalıştırdı gibi şeyleri tekrarlayıp duruyorsunuz.

Rijkaard için şu örneği verebilirim:Rijkaard Boğaz İçi Üniversitesini bitrmiş biri olsun(Hollanda ekolünde yetişmesi) ve bazı şirketlerde başarılı işlere imza atmış olsun(Barça,hollanda milli takımı)Bir iş veren(Galatasaray) rijkaardın bu özelliklerine bakıp ilk sırada onu tercih edebilir fakat bir yıl içinde bu adam hiçbir katkı sağlıyamamış biraz sabır,devrim gerçekleştireceğim ileride daha iyi olacak şeklinde laflarla insanları oyalamaya kalkarsa kıçına tekmeyi basarlar.işte o zaman ne boğaziçi mezunu olması önemlidir ne de diğer işyerlerinde iyi bir iş çıkarması.Futbolda büyük bir sektör ve insanlar başarıya aç,Bir takıma en iyi verimi veremeyn hocayı kim olursa olsun şutlamak lazım...

Oyunun kuralı basit...

Tamam kendimi yormayacam.Sen kimi görmek isterdin o canım Frank Rijlaard'ı yolladıktan sonra.

Geri
Üst Alt