Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bu açıklamalar işin gerçeği günü kurtarma laflarıdır.Benim gördüğüm tabloda reijkaard gitmek istiyor gibi bir havası var.Elbette gitmek isteyeni bizde kal diyemeyiz ama bu açıklamaların bence içi boşdur.Sezon sonu gelir,o zaman bu laflar unutulur.Aynı emre belezoğlunun italyadayken"ben türkiyeye dönersem bu takım sadece Galatasaray olur" demesi gibidir bu tür açıklamalar..
Ne diyorsun adaş sen ya.Total futbol terimi Guardiola ile hayat buldu Barcelona'da.Tecrubesiz olması neyi değiştirir? Laf buldun da laf söyledin.Rijkaard abartılıyormuş; şişirmeymiş.Gereksiz konuşuyorsun.
rijkaard ın bu takıma kazandırdığı tek bir şey söyle.Hırs desen takımda yok,oyuncular hiçbir şekilde sezon başından itibaren kendini geliştiremedi,galatasaray takımı eski saldırganlığını kaybedip 1-0 a yatan bir takım gibi korkak oynuyor bla bla bla....
Takımı geçen sene bu şekilde yöneten skibbe için veya kaptan bülent için sabır kelimeleri kullanılmadı da rijkaard ismi için bu kelime devamlı tekrarlanıyor.Bu rijkaard isminin ne kadar şişirme olduğunun en basit göstergesi.Yemişim rijkaard ın barça ile hollanda ile olan başarılarını.Benim için önemli olan bu takıma ne ler kattığıdır.
Tünelin sonunda ışık görsem bende kalsın derim ama bu rijkaardla burnumuzun ucunu dahai göremeyiz.
Takımı geçen sene bu şekilde yöneten skibbe için veya kaptan bülent için sabır kelimeleri kullanılmadı da rijkaard ismi için bu kelime devamlı tekrarlanıyor..
Çünkü o Skibbe ve B.Korkmaz'a da senin yaptığın bu yorumun aynısı yapılıyordu.[skibbe ve bülent'e iyiki o yorumlar yapılmış çünkü ikiside beş para etmez teknik direktördü tıpkı rijkaard gibi...
İnşallah sezon sonunda bu da giderde Fatih Terim e tekrar kavuşuruz.Eskisi gibi saldırgan bir galatasaray görmek istiyorum;korkak bir taım değil.
Rijkaardla değil ama Fatih Terim ile 5 yıllık bir sözleşmeye varım.
Fatih Terim 2. kez geldiğinde başarısız oldu ama petre ve bratularla oynamak zorunda bırakılmıştı.Şimdi bu kadro ve birkaç ilave ile Terimli Galatasarayı türkiyede hiçbir takım tutatamaz.
Çünkü o Skibbe ve B.Korkmaz'a da senin yaptığın bu yorumun aynısı yapılıyordu.![]()
Çünkü o Skibbe ve B.Korkmaz'a da senin yaptığın bu yorumun aynısı yapılıyordu.[skibbe ve bülent'e iyiki o yorumlar yapılmış çünkü ikiside beş para etmez teknik direktördü tıpkı rijkaard gibi...
İnşallah sezon sonunda bu da giderde Fatih Terim e tekrar kavuşuruz.Eskisi gibi saldırgan bir galatasaray görmek istiyorum;korkak bir taım değil.
Fatih Terim 2. kez geldiğinde başarısız oldu ama petre ve bratularla oynamak zorunda bırakılmıştı.Şimdi bu kadro ve birkaç ilave ile Terimli Galatasarayı türkiyede hiçbir takım tutatamaz.
Kendisi Bratu ve Petre'yi istede..Fatih Terim ancak futbolculari atesliyor..taktik yonunden zayif. Sen Galatasaray'in avrupada is yapmasini istersen, Terim degil Rijkaardi savunman lazin
Eski F.Terim yok artık bizi 5 sene daha geriye götüreceği aşikar
zaten 2. gelişi yüzünden o yıllar kabus gibi geçti bi 3.süne daha hayır.
rijkaard ın bu takıma kazandırdığı tek bir şey söyle.Hırs desen takımda yok,oyuncular hiçbir şekilde sezon başından itibaren kendini geliştiremedi,galatasaray takımı eski saldırganlığını kaybedip 1-0 a yatan bir takım gibi korkak oynuyor bla bla bla....
Takımı geçen sene bu şekilde yöneten skibbe için veya kaptan bülent için sabır kelimeleri kullanılmadı da rijkaard ismi için bu kelime devamlı tekrarlanıyor.Bu rijkaard isminin ne kadar şişirme olduğunun en basit göstergesi.Yemişim rijkaard ın barça ile hollanda ile olan başarılarını.Benim için önemli olan bu takıma ne ler kattığıdır.
Tünelin sonunda ışık görsem bende kalsın derim ama bu rijkaardla burnumuzun ucunu dahai göremeyiz.
skibbe ve bülent'e iyiki o yorumlar yapılmış çünkü ikiside beş para etmez teknik direktördü tıpkı rijkaard gibi...
.
rijkaard ı skibbe ve bülent kaptan la bir tutmuşsun t.d lik konusunda,tamam artık[/QUskibbe ve bülentten farklı olarak rijkaard'ın bu takıma kazandırdığı şeyleri söylede öğreneyim rijkaardın onlardan ne farkı varmış
Eski F.Terim yok artık bizi 5 sene daha geriye götüreceği aşikar
zaten 2. gelişi yüzünden o yıllar kabus gibi geçti bi 3.süne daha hayır.
Fatih hoca press ekolunu kullaniyor ama bugunki futbol'da taktik anlayis lazim buna da Rijkaard gibi birisi lazim. Ve katliyom renktas yorumuna Fatih Terim ancak baskan olarak Galatasaray'a donebilir
rijkaard ı skibbe ve bülent kaptan la bir tutmuşsun t.d lik konusunda,tamam artık![]()
skibbe ve bülent'e iyiki o yorumlar yapılmış çünkü ikiside beş para etmez teknik direktördü tıpkı rijkaard gibi...
skibbe ve bülentten farklı olarak rijkaard'ın bu takıma kazandırdığı şeyleri söylede öğreneyim rijkaardın onlardan ne farkı varmış
skibbe ve bülentten farklı olarak rijkaard'ın bu takıma kazandırdığı şeyleri söylede öğreneyim rijkaardın onlardan ne farkı varmış
mesela barcelona kariyeri varmış,dünyanın en iyi top oynayan takımının sistemini kurmuş,yunanistan ın avrupa ve italya nın dünya şampiyonluklarından rağmen,sürekli hücum oynayarak kazanılabileceğini dünyaya göstermiş,VE BUNLAR 1 SENEDE OLMAMIŞ