Seneye Rijkaard'la yola devam etmeli miyiz?

Cevap: Seneye Rijkaard'la yola devam etmeli miyiz?

Onur Sayin

Sende birdaha yazilanlari oku ozaman anlarsin belki arkadasim meslegin Komunikasyon Müdürüymüs...neyse o?

Cocuklarin taraftarligi nekadar olabilirki? bir adim bile öte gidemez?

Ben 25 Senedir Cimbomluyum bana inanabilirsin söylediklerimi ben daha Hayrettinin, Suatin maclarini stadda izledim.

Bugünün Gencligi Saygidan birsey anlamiyor malesef.

Saygı gösterirsen,saygı görürsün.

Kötü günde çığırtkanlık yapmaktan zevk alanları anlayamıyorum.

En azından 2 sene daha Rijkard ile yola devam edilmesi gerektiğini düşünüyorum. Eğer bir değişim yaşanacak ise bu 1 senede zaten gerçekleşmez.

Geçiş Dönemleri Sancılı olur her zaman.

Ben Rijkardın kalması taraftarıyım.

#

Günden Güne azaliyor rijkardin kalmasinda taraf olanlar.

Bana Saygi gösterenin Gözünden öperim ben, elimi öpenin onun elini öpenlerin bol olmasini dilerim.

Şu saçma tartışmayı bitirin lütfen

Evet Arkadasim bende Anamin ve Babamin (rahmetli babam 2003 senesinde Vefat etmistir) COCUGUYUM ve hergün büyüklerimin elini öperim seve seve.;)

Arkadasin uyarisini sende Örnek al Kardesim! Hoscakal. :-)

Noluyo bu adam'a ya?

Forum'u karisitiyor, yeter bugunluk karistirdigim diyor , millet'in GS'ligini sorguluyor sonra'da dede moduna geçip çoçuklar bana saygi gostermiyor diyor.

Kus alarm!!!

Türkçe'de bir problem var sanırım yoksa daha iyi anlaşacağımızı umuyorum :)

5701142631026.jpg

kanarya alarmi:D:D:D

Ben şimdiden rijkaard gitsin diyenlerdenim.Şayet 1 sene daha kalırsa bu takımın başında, yine böyle kötü futbol oynayacağımızdan dolayı çoğu kişi rijkaard gitsin demeye başlayacak.Şu an kendine gerçek taraftar diyenler seneye zırlamaya başlıyacaklar.Rijkaard kalsın demek sırf markası tommy hilfiger diye sıradan bir gömleğe 200 lira verip giymekten farksız.Galatasaray kulübü rijkaard isminden daha büyüktür ve bu tarftar total futbol zırvalarıya uyutulmayacak kadar futboldan anlayan bir yapıdadır.Rijkaard ismi gözümüzü kör etmesin.Rijkaard yerine rijkaard ile aynı kalitede adı sanı duyulmamış bir adam olsa şimdi sövüp saymışdınız.Bu kıyas bile rijkaard ın sadece şişirme biri olduğunun göstergesi.

Bu söylediklerime karşı Rijkaard Barcelonayı çalıştırdı gibi şeyler saçmalamayın çünkü hiç tecrübesi olmayan Guardiola bile barça ile 5 kupa kazandı.

Ben şimdiden rijkaard gitsin diyenlerdenim.Şayet 1 sene daha kalırsa bu takımın başında, yine böyle kötü futbol oynayacağımızdan dolayı çoğu kişi rijkaard gitsin demeye başlayacak.Şu an kendine gerçek taraftar diyenler seneye zırlamaya başlıyacaklar.Rijkaard kalsın demek sırf markası tommy hilfiger diye sıradan bir gömleğe 200 lira verip giymekten farksız.Galatasaray kulübü rijkaard isminden daha büyüktür ve bu tarftar total futbol zırvalarıya uyutulmayacak kadar futboldan anlayan bir yapıdadır.Rijkaard ismi gözümüzü kör etmesin.Rijkaard yerine rijkaard ile aynı kalitede adı sanı duyulmamış bir adam olsa şimdi sövüp saymışdınız.Bu kıyas bile rijkaard ın sadece şişirme biri olduğunun göstergesi.

Bu söylediklerime karşı Rijkaard Barcelonayı çalıştırdı gibi şeyler saçmalamayın çünkü hiç tecrübesi olmayan Guardiola bile barça ile 5 kupa kazandı.

Oyle bi hoca zor gelir Galatasaraya..Rijkaard Hollandayi yari finale tasidi Avrupa kupasinda...Barcelonayla sampiyonlar ligi kazandi..Galatasaray hayatta 4-3-3 oynamamis ve bu sene ilk defa oynuyor..zorla guzellik olmaz sabir lazim..Rijkaard gibi isimli hoca zor gelir Galatasaraya..hatta yardimicisi Neeskens..Hollanda'da suan en cok sevillen iki isimlerden biri..

Ben şahsen reijkaard'ın kalacağını düşünmüyorum çünki reijkaard'ın aklı türkiyede değil,başka bir yerde.Büyük ihtimallede milana gidecek.Bizim kalmasını istememiz yetmiyor yani,reijkaard bu noktada kendi kişisel tercihini yapacak ve bizi bırakacak izlenimini çoktandır veriyor zaten.Yönetiminde "arkasındayız" demelerinin nedenide bu zira yönetimin şuanki başarısızlığı reijkaard'a bağladığı ve bunu belli etmemeye çalıştığı açıkca gözleniyor.Sezon sonu gelip reijkaard ayrılınca yönetim "biz arkasında durduk ama o kendi tercihini yaptı" diyip politik konuşacaklardır.

Şayet reijkaard gitmez ise gelecek sezona daha özgüvenli çıkacağını gösterir zira ligimizi az-çok tanıdı reijkaard ve işin göründüğü gibi olmadığını anladı.Para için kalacağınıda düşünmüyorum reijkaard'ın dolayısı ile takımı tekrardan elden geçirip devam etmek isteyecekdir şayet kalırsa...

Ben şimdiden rijkaard gitsin diyenlerdenim.Şayet 1 sene daha kalırsa bu takımın başında, yine böyle kötü futbol oynayacağımızdan dolayı çoğu kişi rijkaard gitsin demeye başlayacak.Şu an kendine gerçek taraftar seneye zırlamaya başlıyacaklar.Rijkaard kalsın demek sırf markası tommy hilfiger diye sıradan bir gömleğe 200 lira verip giymekten farksız.Galatasaray kulübü rijkaard isminden daha büyüktür ve bu tarftar total futbol zırvalarıya uyutulmayacak kadar futboldan anlayan bir yapıdadır.Rijkaard ismi gözümüzü kör etmesin.Rijkaard yerine rijkaard ile aynı kalitede adı sanı duyulmamış bir adam olsa şimdi sövüp saymışdınız.Bu kıyas bile rijkaard ın sadece şişirme biri olduğunun göstergesi.

Ne diyorsun adaş sen ya.Total futbol terimi Guardiola ile hayat buldu Barcelona'da.Tecrubesiz olması neyi değiştirir? Laf buldun da laf söyledin.Rijkaard abartılıyormuş; şişirmeymiş.Gereksiz konuşuyorsun.

Ben şahsen reijkaard'ın kalacağını düşünmüyorum çünki reijkaard'ın aklı türkiyede değil,başka bir yerde.Büyük ihtimallede milana gidecek.Bizim kalmasını istememiz yetmiyor yani,reijkaard bu noktada kendi kişisel tercihini yapacak ve bizi bırakacak izlenimini çoktandır veriyor zaten.Yönetiminde "arkasındayız" demelerinin nedenide bu zira yönetimin şuanki başarısızlığı reijkaard'a bağladığı ve bunu belli etmemeye çalıştığı açıkca gözleniyor.Sezon sonu gelip reijkaard ayrılınca yönetim "biz arkasında durduk ama o kendi tercihini yaptı" diyip politik konuşacaklardır.

Şayet reijkaard gitmez ise gelecek sezona daha özgüvenli çıkacağını gösterir zira ligimizi az-çok tanıdı reijkaard ve işin göründüğü gibi olmadığını anladı.Para için kalacağınıda düşünmüyorum reijkaard'ın dolayısı ile takımı tekrardan elden geçirip devam etmek isteyecekdir şayet kalırsa...

https://www.gscimbom.com/forum/turg...rijkaard-_quot_birakma-niyetim-yok_quot_.html

:ka19:

Ne diyorsun adaş sen ya.Total futbol terimi Guardiola ile hayat buldu Barcelona'da.Tecrubesiz olması neyi değiştirir? Laf buldun da laf söyledin.Rijkaard abartılıyormuş; şişirmeymiş.Gereksiz konuşuyorsun.

Katiliyorum renktas:2_thumbs_up_-_anima

Bu açıklamalar işin gerçeği günü kurtarma laflarıdır.Benim gördüğüm tabloda reijkaard gitmek istiyor gibi bir havası var.Elbette gitmek isteyeni bizde kal diyemeyiz ama bu açıklamaların bence içi boşdur.Sezon sonu gelir,o zaman bu laflar unutulur.Aynı emre belezoğlunun italyadayken"ben türkiyeye dönersem bu takım sadece Galatasaray olur" demesi gibidir bu tür açıklamalar..

Geri
Üst Alt