# Senijad İbricic

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: # Senijad İbricic

İbricic'in İstanbul'da olduğu kesin mi?

yalçın dümer bu transferden bahsetmediğine göre olma ihtimali hayli yüksek...

namus sözü..ibricic bitti felan dediği an başlığı kapayabilirsiniz

skora doğrudan etki eden futbolcu ihtiyacımızı fazlasıyla giderecektir.

Ben bu haberi 4-5 gün önce verdim yahu..ibricic galatasarayla kesin olarak anlaştı.zaten menajeri hırvat basınına açıkladı 1 hafta önce.. günaydın diyorum..

TSN adlı site İbriçiç bitti diyor.Daha önce transfer haberlerinde %100 başarı yakaladıklarını söylüyorlar ama geçmiş transfer haberlerini pek bilmiyorum

Sezon başında Misimovic-İbricic birbirlerinin alternatifleriydi hatta başkan da söylemişti yani İbricic geliyorsa bence Misimovic gidecek demektir bu..

Yanlış bilmiyorsam bu arkadaş Misimoviç'in yedeği.As futbolcuyu pafa gönderip yedeği as almak da ilginç bir deneyim olsa gerek.

ibricicin en iyi oynayacağı mevki baroşun hemen arkası.baroşa çok yakın oynayacak.

Yanlış bilmiyorsam bu arkadaş Misimoviç'in yedeği.As futbolcuyu pafa gönderip yedeği as almak da ilginç bir deneyim olsa gerek.

bu adam oynadığı ülkede el üstünde tutuluyor ve ülkenin en kaliteli futbolcusu.misimoviç de çok iyi ama bu biraz daha hızlı ve ofansı daha güçlü..

Misimoviç'i unutun artık.Hagi silmiş adamı.Hagi gitmeden Misimoviç oynayamaz.İbriçiç Türkiye ligi için iyi bir oyuncu.

Bu adam gelirse, 4-4-1-1 oynarız büyük ihtimalle. Ama İbricic gelirse kesinlikle Baros'u bile yedek bırakabilecek bir santrafor lazım. Emenike'yi de alabilirsek nokta bir transfer olur. Misimovic'den eksik yanları olduğu gibi, artı bir yönüde direk santrafor arkası oynama özelliği. Bir nevi Alex'in hızlısı ve koşanı.

Emenikeyi forumlardan kaldırın arkadaşlar...Adamlar sezon sonu ancak iyi teklif gelirse satarız diyorlar...devre arası satmıyacaz dedi başkan..

başkan bi yerde ilk önce ibricic istedik olmadı,sonra misiye yöneldik.ilk önceligimiz ibricic di dedi.bence misi de kampa götürülür.ayrıca bildigim kadarıyla ibricic kanatta da oynayabiliyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt