# Senijad İbricic

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: # Senijad İbricic

Bu Ibricic nasıl bir oyuncu? Misimovic, Alex benzeri mi?

Adnan Sezgin yalanladığına göre son anda pürüz çıkmazsa İbricic'i aldık demektir.

Öte yandan Sportif A.Ş. Sportif Direktörü Adnan Sezgin, transferde gündemde olan ve gizlice İstanbul’a geldiği iddia edilen İbricic ile ilgilerinin olmadığını ve bu futbolcuyla hiç görüşmediklerini söyledi.

Nefret ediyorum bu adamdan. Niye herseyi yalanliyorsun be adam. :o

Konuşmamak bir nevi kabul etmek olurdu.

Resmi olarak öyle sayılmaz,çünkü ortada kanıt yok.Adam istanbula gelse,görüntülense bile kendi ağzından Galatasaray için geldim demediği sürece borsada sorun olmaz yani.Adnan sezgin şov yapıyor her zamanki gibi.

Bu adam Sasa İlicin kopyası iyi bi takım oyuncusu

Resmi olarak öyle sayılmaz,çünkü ortada kanıt yok.Adam istanbula gelse,görüntülense bile kendi ağzından Galatasaray için geldim demediği sürece borsada sorun olmaz yani.Adnan sezgin şov yapıyor her zamanki gibi.

Bende Adnan Sezgin'den şikayetçiyim.İbriçiç'in gelmesini istediğimden iyi düşünmeye çalışıyorum.

Başka bi klüp de ilgileniyo olabilir 2. stoch vakası yaşanırsa kimse şaşırmasın

Alem frikik nasil vurulurmus, gorsun...

[video=youtube;mL-Ay_rvI7k]https://www.youtube.com/watch?v=mL-Ay_rvI7k[/video]

Brezilya da sanırım sezon kapandı...brezilya pazarına aksınlar 4 tane brezilyalı alıp gelsinler...tafferel zaten orda görevli... bu ibricic le felan bişey olmaz sasa iliç gibi düz oyuncu...

Brezilya da sanırım sezon kapandı...brezilya pazarına aksınlar 4 tane brezilyalı alıp gelsinler...tafferel zaten orda görevli... bu ibricic le felan bişey olmaz sasa iliç gibi düz oyuncu...

Sasa İlic gibi katkı versin yeter şu ana kadar ne lincoln ne elano ne de keita ilic kadar katkı vermedi bu takıma

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt