# Senijad İbricic

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: # Senijad İbricic

Yalanlanmadığına göre demek ki gelmiş.Ama hayalet herhalde.Kimse görmediğine göre.

Sezgin'den İbriçiç açıklaması..

Galatasaray Sportif A.Ş. Sportif Direktörü Adnan Sezgin, basın gündeminde ismi Sarı-kırmızılı camia ile anılan İbriçiç transferi hakkında açıklamalarda bulundu..

Sezgin yaptığı açıklamada, transfer gündeminde olan ve gizlice İstanbul'a geldiği iddia edilen İbriçiç ile ilgilerinin olmadığını ve bu futbolcuyla hiç görüşmediklerini söyledi. Kaynak:Ajansspor

[video=youtube;W-88cFR6sUU]https://www.youtube.com/watch?v=W-88cFR6sUU[/video] İbricic ile ilgili en iyi fikri bu video verebilir bizlere...

Galatasaray Sportif A.Ş. Sportif Direktörü Adnan Sezgin, basın gündeminde ismi Sarı-kırmızılı camia ile anılan İbriçiç transferi hakkında açıklamalarda bulundu..

Sezgin yaptığı açıklamada, transfer gündeminde olan ve gizlice İstanbul'a geldiği iddia edilen İbriçiç ile ilgilerinin olmadığını ve bu futbolcuyla hiç görüşmediklerini söyledi. Kaynak:Ajansspor

Koçum Adnan be...Yalanladıklarınla bu takım avrupa ligini alırdı...Getirdiklerinle neyi aldığımız belli :)

Ulan Adnan Sezgin bende sevinmistim bu devre arasinda bali transferler son gune kalmiyacak diye.Boyle giderse yine son gunlere kalir.

İyi olmuş almadıkları.Bahsi geçen rakamlar fazla.

Elano'yu yalnızca 2.9 milyona satabilip üstüne bu elemana 5.5 milyon verselerdi sorardım forum yönetimine ``Bana bu yönetime gerizekalılar dediğim için ceza verdiniz ,aksini kanıtlayabilir misiniz?`` diye.:asd:

ibricice keinlikle kou demiyorum hatta gelmesini cok istiyorum fakat geldigi ligin defans adama basma kuvvetleri bizim ligimizin onda biri kadar degil bilmem farkettinzmi hep tek hamlelelik oyuncular var o konuda sikinti yasayabuliyirz ligin ikinci devresine alisana kadar cunku genelde ligimizde kasap defans oyunculari oldugu icin birde kalecileri lafim olucak attigi ilk 4 gol kaleciler hep ileride hirvat liginin boyle bir ozelligi falanmi var acaba . Ama gelmesini istedigim oyunculardan birisiydi ibricic htta sezon basinda misi yerine ibricic gelseydi cok daha iyi olurdu. haginin kafasinda bulunana tahminimce gecen sezon inter in oynadigi savasan basan takima uygun bir oyuncu profili olarak goruyorum

Yalnız Sezgin ne zaman yanlanlarsa, yalanladığı futbolcu geliyor... Daha önce bir röportajında sormuşlardı bu konuyu, oda yalanmak zorunda olduğu, transfer işlerinin son dakka kadar gizli tutulması gerektiğini söylemişti..

Yalanladığına göre hayırlı olsun.

Doğrulayamaz. Sanırım borsaya vs. bildirilmesi gerekiyor. Dün gizlice gelip görüşmüşlerse borsaya bildirmeyince sıkıntı oluyor biliyorum. Eğer dün Faik Çetiner Reyting için yaptıysa zaten o programı daha izlemem. Benim takıldığım nokta "Görüntüler var" demişlerdi. Ama göstermediler.

Nerde yalanlanmış? Resmi sitede yok açıklama fln.

AA yalan söyleyecek değil, Adnan Sezgin kesin bir dille yalanlamış, görüşmedik demiş. AA Adnan Sezgin'in adına konuşacak kadar küçüldü mü göreceğiz.

Adnan polat canlı yayında misimoviçi yalanlamıştı.kapandı o defter demişti... sonuç ne oldugu malüm...ben kesin olmıyan haberi vermem.2 hafta içinde izleyin olayları...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt