Mete Alparslan
10 Numara!
- 23 Kasım 2008
- 16.905
- 13
- 1.363
Cevap: # Senijad İbricic
Bu konuda ne kadar ciddi oldugumu bir senedir herkez biliyo
Bu konuda ne kadar ciddi oldugumu bir senedir herkez biliyo
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bu konuda ne kadar ciddi oldugumu bir senedir herkez biliyo![]()
Prekazi 28 yasında Ibricic'in gelecegi takım olan Hajduk Splitten bize transfer oldu. O beni pek ilgilendirmez, ben bireye bakarım. Keita'nın 24-25 yasına kadar oynadıgı takımda belli, Galatasaraya verdikleride.
Misimovic iyi bir futbolcu, hemde cok iyi bir futbolcu. Ama asla Hagi kadar etrafına takım kurmaya degicek bir oyuncu degil. Bu hataya düsersek sizin durumunuzdan öteye gidemeyiz. Alex varsa Fener var yoksa takım koca bir hic. Lig'de belki seviniyosunuz ama Avrupa'da kendinize yazık ediyosunuz.
Baskaları bizim basarılarımıza yanasmaya calısırken biz kendi rekorlarımızı kırma pesindeyiz. Hedef bu. Bu dedigimin olması icinde bir tek Ibricic yetmez, bunuda ekliyeyim. Ama Ibricic bu kurulacak yeni takımın en önemli 2 veya 3 parcasından biri olucak.
Prekazi 25 sene öncesinin oyuncusu . O zamanı şimdikiyle bir tutman doğru değil .Bırak 25 seneyi son 5 senede bile bu lig çok değişti. Revivo rapajic anderson serhat yusuf aynı anda sahada olurdu tek kale oynardık zamanında şimdi olsa yarım saatte üçlerler . Sonucu zaten zaman gösterecek ibricicin kalite olarak son derece vasat olduğunu düşünüyorum. Şu anki durumunuz için sizi ileriye götürrebilir ama zirveye oynayan Galatasaray için bana göre yeterli bir oyuncu değil . Elindeki misimoıvici harcarken ibricici getirmek skandaldan başka bişey de değil benim gözümde
Alex ile ŞLde çeyrek finalde oynadık kendisi de asist kralı oldu ama adamın önüne 4 yıl kezman ve güizayı koyduk . Hagi olsaydı bu ikisini evire çevire döverdi( jardele bile kızan adam güiza hastanelik ederdi) Bir adamın üzerine sistem kurmak yanlış birşey değil ancak bu sistemde ana parça kötü oynadığında veya iyi savunulduğunda devreye girecek kalitede oyuncuların olması lazım. Bu bakımdan misimovicin üzerine sistemi kurup arda ve sağ açık artı bitirici bir forvet ile ( baros artık bir var bir yok yeni bir forvet lazım ) desteklenildiği takdirde başarı gelebilir. Misinin yanında ibricic ikinci sınıf kalır benim demek istediğim o. Hele hele alexle kıyaslaman 20 maç üst üste kazanmak kadar ütopik olmuş.
Bir kaç gündür yapılan haberlere göre; Hagi 'Romen futbolcu istemiyorum ve almayacağız' diye açıklama yapmış. Bilmiyorum ne kadar doğru. Bir başka kaynak ise, 'İbricic gece İstanbul'a geldi' demiş.
Ibricic Rumen değil ki ?
İbricic İstanbul'da
Hajduk'un 25 yaşındaki orta saha yıldızının gece yarısı Türkiye'ye geldiği öne sürülüyor.
5.5 milyon euro'ya bitti
Devre arasında büyük bir revizyona gidecek olan G.Saray, Hajduk Split'in Boşnak futbolcusu Senijad İbricic'in işini bitirdi. Sarı-kırmızılı kulübün sezon başı transfer listesinde de olan İbricic için Rumen teknik direktör Hagi de onay verince sportif direktör Adnan Sezgin, Hajduk Split yönetimi ile yeniden bonservis konusunda temasa geçti. Sezgin'in bu kez bu transferi bitirdiği ve tarafların 5.5 milyon euro bonservis bedelinde anlaştığı vurgulandı.
Gece yarısı depremi
Orta saha ve forvet arkasında görev yapabilen İbricic, golcü kimliğiyle dikkatleri çekiyor. Bosna Hersek ve Hırvatistan pasaportları bulunan, Bosna Milli Takımı'nda oynayan 25 yaşındaki yıldızın menajeri Jurkic birkaç gün önce İstanbul'a gelip sarı-kırmızılı yöneticilerle görüşmüştü.
Asıl flaş haber dün gece yarısından sonra geldi. İbricic'in gece yarısı İstanbul'a indiği ve futbolcunun devre arasından itibaren G.Saray'da oynayacağı iddia ediliyor.
İbricic kalitesini ortaya koydu
26 Ekim 1985 doğumlu İbricic kariyerine 2003'te Podgrmec'te başladı ve bu takımda 23 maçta 16 gole imza attı. 2004'te ülkesinin takımlarından NK Zagrep'e transfer olan 1.82 boyundaki İbricic, 4 sezon formasını giydiği yeni takımında 99 kez sahaya çıktı ve 22 golle takımına katkı sağladı.
2008'de Split'e geçen İbricic, bu takımda ise 66 maçta 33 gol kaydederek kalitesini ortaya koydu.