Şenol Güneş: "4 yıllık sözleşmem var, hikayeyi ben başlattım ben bitireceğim"

Kendini korumak icin benim yonetimin altinda sorun olmaz, oyuncular kendi aralarinda sorun yarattilar falan
Mal

taylan seni korumak için tepki alacağını bile bile tshirti bile giydi ahlakısz adam.

Az sinsi degil. Sirf turnuvaya gitmek icin sakatlagini soylemediyse ayip. Simdi 1 ay biz de yararlanamicaz o da en iyi ihtimalle 1 ay

hani bizde son aylarda sakat olmasına rağmen oynadı ona Tmm derim ama mtde oynayamayacağı belliyken niye kenarda oturmak içün ısrar edip gitmiş bilmiom. bu zımba manyağının laflarından da G.Saraylılardan laf yememek için çağırdığı da anlaşılıyorken hemde

Kendini çok zeki sanması beni benden aliyor

Şenol Güneş: "Oyuncu ilişkilerimizde adaletli ve özgür bir ortam aşılamaya çalışıyorum. Sıkıldıklarını, hemen bir şeyler yapmak istediklerini görebiliyorum.''

Taylanin sakatlık olayını hoca biliyordur gerçeği ama bir gariplik var taraflardan biri yalan konusuyor

Şenol Güneş: "Hamit Altıntop ile çok sık görüşürüm. 2-3 gün önce görüştük. 'Hamit Bey' diyeyim, yöneticimiz. Takdir hakları var. O yazı çıktıktan sonra konuşuldu, bana öyle bir şey söylemedi."

Şenol Güneş: ''Hamit Altıntop; çok sevdiğimiz, iyi bir futbol adamı. Ama bu konuşmaları sokaktaki birinin ağzıyla konuşursa yanlış yapar ve bunu ona da söylerim. Bana saygı gösteriyor, onunla konuşuyoruz."

Yağmur yağdığında şemsiye de alsanız yağmurun yağdığını söylersiniz. Yağmur yağıyor deyince 'Bana ördek mi diyorsun ?’ diyen var.

Sanada milli takımınada… bundan sonra bu boncuk çocuğu gidene kadar milli takım benim için bitmiştir

Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk

Euro 2020’de İtalya’yı finale çıkartan Roberto Mancini’nin maaşı 2M€, İngiltere’yi finale çıkartan Gareth Southgate’nin maaşı 1M€, iki finalistin maaşının toplamı turnuvayı puansız kapatan Şenol Güneş’in maaşı 3.2M€ kadar etmiyor.

Bir gazetecide istifayı sormuyor. Herf turnanuvanın en kötü performansını göstermiş hala yalıyorlar. Allah belanızı versin korkaklar

ŞG: "Eleştiriyi kimse sindiremez, Van'daki adam da sindiremez, Bodrum'da alem yapan adam da sindiremez."

Insanin biraz haysiyeti biraz gururu biraz onuru olur ya.

Hala yag gibi üste cikiyor itoglu.

Geri
Üst Alt