Mustafa Özcelik
Tecrübeli Üye
- 14 Şubat 2009
- 6.146
- 4.169
- 2.418
Aferim arkandayız böyle devam

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Taylan sakat olduğu icin idmanda kendini kasmamis herhald taylani duragan gordum derken bunu kastediyor bence. Sakatsan neden gizliyorsun demis ki bence hakli senol burada. Tshirt mevzusuyla 1 alakasi olduğunu düşünmüyorum gs topcusu oldugu icin lobisi yok zaten Tshirt mevzusu olmasaydi da bunlari soylerdi senolTaylan mevzusu bence tişört yüzünden, siyasiler çizmiş üstünü Şenol şakşakcılık yapıyor.
Levent abi çok sinsi bu herif tam siyasetçi gibi TL ile alıyorum paramı diyor kimsede demiyor TL ile kaç milyon Euro ediyor maaşın diye ? Laf ebeligini çok iyi yapıyor 1 saat konuşup içi boş konuşan vekiller gibiEuro 2020’de İtalya’yı finale çıkartan Roberto Mancini’nin maaşı 2M€, İngiltere’yi finale çıkartan Gareth Southgate’nin maaşı 1M€, iki finalistin maaşının toplamı turnuvayı puansız kapatan Şenol Güneş’in maaşı 3.2M€ kadar etmiyor.
Ben bizim takımda da oynamacağını düşünüyorum perften bağımsız. Bu iddiamı bizde oynayıp oynaması belirleyecek.Taylan sakat olduğu icin idmanda kendini kasmamis herhald taylani duragan gordum derken bunu kastediyor bence. Sakatsan neden gizliyorsun demis ki bence hakli senol burada. Tshirt mevzusuyla 1 alakasi olduğunu düşünmüyorum gs topcusu oldugu icin lobisi yok zaten Tshirt mevzusu olmasaydi da bunlari soylerdi senol

Giydiği tişörtten sonra bileti kesilmiş.Bak nasıl satıyor oyuncusunu.
Taylan'ı bir daha çağırmaz.