Şenol Güneş: "4 yıllık sözleşmem var, hikayeyi ben başlattım ben bitireceğim"

Şenol Güneş: "Rıdvan Yılmaz'ı 16 yaşından beri tanıyorum. Büyümüş de küçülmüş gibi. Oyun görüşü, çabukluğu... Caner'i almama sebebimi anlatmıştım. Rıdvan'ı da alternatif olarak aldım. Bir tek idmanda çok rahattı ve mükemmel oynadı ama onun haricinde eksikti."

Taylan mevzusu bence tişört yüzünden, siyasiler çizmiş üstünü Şenol şakşakcılık yapıyor.
Taylan sakat olduğu icin idmanda kendini kasmamis herhald taylani duragan gordum derken bunu kastediyor bence. Sakatsan neden gizliyorsun demis ki bence hakli senol burada. Tshirt mevzusuyla 1 alakasi olduğunu düşünmüyorum gs topcusu oldugu icin lobisi yok zaten Tshirt mevzusu olmasaydi da bunlari soylerdi senol

Şenol Güneş: ''Bizim bile sindiremediğimiz bir sonucu Van'daki bir vatandaş da Bodrum'daki biri de sindiremeyebilir. Ağzından küfür çıkabilir. Ama yalan başka bir şey.''

Dünya kupasına da gidemeyeceğimiz için onu bugün görevden almayan nihat ve tayfası da istifa eder diye temenni ediyorum.

Şenol Güneş: " Rıdvan Yılmaz bu turnuva için görüntü itibarıyla hazır değildi."

niye goturdun o zaman malum gazete!

Euro 2020’de İtalya’yı finale çıkartan Roberto Mancini’nin maaşı 2M€, İngiltere’yi finale çıkartan Gareth Southgate’nin maaşı 1M€, iki finalistin maaşının toplamı turnuvayı puansız kapatan Şenol Güneş’in maaşı 3.2M€ kadar etmiyor.
Levent abi çok sinsi bu herif tam siyasetçi gibi TL ile alıyorum paramı diyor kimsede demiyor TL ile kaç milyon Euro ediyor maaşın diye ? Laf ebeligini çok iyi yapıyor 1 saat konuşup içi boş konuşan vekiller gibi

Taylan sakat olduğu icin idmanda kendini kasmamis herhald taylani duragan gordum derken bunu kastediyor bence. Sakatsan neden gizliyorsun demis ki bence hakli senol burada. Tshirt mevzusuyla 1 alakasi olduğunu düşünmüyorum gs topcusu oldugu icin lobisi yok zaten Tshirt mevzusu olmasaydi da bunlari soylerdi senol
Ben bizim takımda da oynamacağını düşünüyorum perften bağımsız. Bu iddiamı bizde oynayıp oynaması belirleyecek.

Şenol Güneş: "Dorukhan sen neden transfer yapmıyorsun kardeşim? Neden gitmiyorsun? Ya da anlaşıp takımında kalmıyorsun. Ne yaptığı belli değil bunun."

:asd:

Senol oyunculara tek tek saymaya basladi.

Bir takimin bütün oyunculari kötüyse bu oyunculardan ziyade hocanin eksikligini gösterir.

Isim isim oyuncu konusmaya gerek yok, net bir sekilde hic bir hazirlik yapilmamis bu turnuva icin. Baska bir ülkede söyle bir tablo sonrasi hocanin istifasi dile getirilir, ama bizde hic bir sey olmamis gibi üc maymunu oynuyor medya.

Şenol Güneş: "1 saattir konuşuyorum. O zaman boşuna konuşmuşum."

kerem de idmanda uzun eşek mi oynuyomuş. onu niye 1 dk bile oynatmamış açıklama yaptı mı haintor.

Hala konusuyor bu sanirim bitmeyecek hic;

Şenol Güneş: ''Biz Fransa'yı yenerken bir reaksiyon göstermedik, oyun oynadık. Turnuvada çok şey yaptık da kaybettik diyemeyiz, bu konuya katılıyorum.''

Şenol Güneş: ''İtalya'da oyuncular sakat değil ama yere yatıyor. Biz bunları yapamayız, biz ayıplarız.''

Şenol Güneş: ''Hızlı oynamak için güçlü ve teknik olmak gerekiyor. Taktik bilincinin çok yüksek olması gerekiyor. Ama takımda bunlar olmasına rağmen bazen yetmeyebiliyor.'

Geri
Üst Alt