Şenol Güneş: "4 yıllık sözleşmem var, hikayeyi ben başlattım ben bitireceğim"

Toplantının ateşi yükseliyor.. Şenol Güneş sinirlenmeye başladı.

Herif bal ile aldığı galibiyetlerle bir yere kadar geldi, şimdi takke düştü… her maç 3-5 kontra-atak yap 2-3 gol yaz, balı olmaz olamaz.

Türk futbolunda aynı eski kafalı, kendini geliştirmeyen çöp hocalar iş buldukça burnumuz boktan çıkmaz

Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk

10m euro prim dagitildiysa her topcuya 300k civari para düşer. Bir de bu açidan bakmak lazim olaya :)

Şenol Güneş: "Yabancı limitine dair gelen sorulara cevap vermek istemiyorum"

Şenol Güneş: " Bu konu benim üzerime kaldı. Şu anda serbest değil mi? Benim söylediklerim trollerle kampanyaya çevrildi. Yabancı düşmanı ilan edildim."

Türkiye'de ister anayasaya ister TFF hede hödö kitapçığına Milli Takım Teknik Direktörü Maaşı'nın senelik 2 Milyon TL'yi geçmeyeceği kalın puntolar ile yazılmalı. Yılda 4-5 maç oynayıp, hazırdan oyuncu seçme işinden öteye gitmeyen bir misyon için 3-4 milyon euro maaşlar vatana ihanettir. Oyuncu yetiştirme şansı yok, ülke futboluna birşey katma şansı yok, hepi topu 3-4 ayda bir toplanıp maç yapan bir grup topluluğun başında bekçilik yapacak adamlara dökülen kamyon kamyon paralar... 100 senelik tarihinde hepi topu 2 dünya kupası, 5 euro cup'a gidebilmiş, mütemadiyen her eleme grubu ve turnuvada tokat yiyen bir organizasyona bu kadar para dökenlerin yatacak yeri yok.

SM-G970F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Şenol Güneş: ''Yabancı oyuncu konusunda fikrimi yönetime söyledim. Şu anki kurallar benim fikrim değil."

Şenol Güneş: ''Başarısız olduğum için normal olarak her türlü eleştiriyi yapıyorsunuz. Ancak başka takım teknik direktörlerinin görüşleriyle bunu yapmak yanlış. Biz analizlerimizin karşılığını almadığımız zaman siz haklı çıkıyorsunuz, ileride kazandığımızda durum farklı olacak.''

Şenol Güneş. "Gitti mi sabit fikirli arkadaşımız... "

Salon: "Gitti gitti.."

Soru soranlardan bir kişinin salondan çıkması üzerine.

Yalan söylüyor riyakarlık yapıyor insanlar da bunu dinliyor

Şenol Güneş: "Mert bizi bu turnuvaya getirenlerden biri. Uğurcan da belli bir çizgi yakaladı, daha çok katkı yapabilirdi ama bence onu değiştirecek bir ortam yoktu.''

Allah basın mensuplarına kolaylık versin ne dediği anlaşılmıyor bunu kağıda dökecekler

Şenol Güneş: "Benim görmediğim bir eksiklik varsa söyleyebilirsiniz. Beni inandırmayan oyuncuyu oynatmam.''

Bu basin toplantisindan sonra kesin şutlanmalı, bu ne bicim acıklamalar, hic mi utanma sıkılma yok bizim ülkemizin insanlarinda

Istıfa etmemeli zaten sonsuza kadar milli takimin basinda kalmali. Gittiginde yeni gelen td ye baski oluyor adi. Tribünden filan bağırıyorlar

Kovulmazsa eğer beleşoglu'ni getirip.
İyice takımı karıştıracak.
Bizimde artık sistem futbolu oynamamız gerekiyor
Bireysel performans ile mutlaka patlıyorsun.

Geri
Üst Alt