Şenol Güneş Ayrılırsa Yerine Hangi Hocalar Gelebilir?

Yerli olacaksa bu gelsin. Okan kulüplerde devam etmeli.

MT hocası 60 yaşında falan olmalı.
Başlığı açınca direkt Rıza Hoca' yı işaretledim, benden başka da yok henüz!..Beğendiğim, gerçekçi, belli oyun planına sahip ve gerektiğinde esneklik gösterebilen bir TD; imkanlara göre hücum da oynatır, savunma da. Onun direkte ettiği bir takımın kollektif futbol anlayışıyla hareket etmesi garanti hiç olmazsa. Yeterince tecrübe de kazandı. MT düzeyinde, Sivasspor' un Süper Ligde oynadığı futbolun benzerini oynatmasına itiraz edecek durumumuz mu var?..

Bence de Okan-Çağdaş gibi adamlar önce kulüp takımlarında kariyer yapsınlar. Erkenden MT ın başına geçerlerse, Abdullah Avcı' nın akıbetine uğramaları neredeyse kaçınılmaz gibi bir şey...

Başlığı açınca direkt Rıza Hoca' yı işaretledim, benden başka da yok henüz!..Beğendiğim, gerçekçi, belli oyun planına sahip ve gerektiğinde esneklik gösterebilen bir TD; imkanlara göre hücum da oynatır, savunma da. Onun direkte ettiği bir takımın kollektif futbol anlayışıyla hareket etmesi garanti hiç olmazsa. Yeterince tecrübe de kazandı. MT düzeyinde, Sivasspor' un Süper Ligde oynadığı futbolun benzerini oynatmasına itiraz edecek durumumuz mu var?..

Bence de Okan-Çağdaş gibi adamlar önce kulüp takımlarında kariyer yapsınlar. Erkenden MT ın başına geçerlerse, Abdullah Avcı' nın akıbetine uğramaları neredeyse kaçınılmaz gibi bir şey...
Bilmiyorum renktaş. Sivas'ta kanatlar üzerine bir oyun anlayışı var. Bizim milli takımın en büyük sorunu kanat azlığı hatta Cengiz dışında kalifiye kanat yok. Başarılı olabilir mi emin değilim. Yabancı bir isim en mantıklı tercih gibi gözüküyor.

Zimbaci ayrılmaz,parasını istiyormuş zaten istifa edecek olsa maç günü ederdi

sergen-yalcin-1581666_2.jpg

Imparator hocamız bu jenerasyonla bi dönem geçirmeli diye dusunuyorum.

O yuzden oyum Terime

Okan BURUK

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Emre çakalı gelecek ya zaten avrupa şampiyonası sonrası teknik heyete girmeyi bu plan sebebiyle kabul etmedi.

Okan gelmesin, Aykut, Rıza Sergen falan gelsin düzene ve düzenin milli takımına nefretim dinmesin.

Geri
Üst Alt