- 1 Mayıs 2018
- 57.912
- 48.691
- 3.873
Bilic
Rudi Garcia
Rudi Garcia
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Başlığı açınca direkt Rıza Hoca' yı işaretledim, benden başka da yok henüz!..Beğendiğim, gerçekçi, belli oyun planına sahip ve gerektiğinde esneklik gösterebilen bir TD; imkanlara göre hücum da oynatır, savunma da. Onun direkte ettiği bir takımın kollektif futbol anlayışıyla hareket etmesi garanti hiç olmazsa. Yeterince tecrübe de kazandı. MT düzeyinde, Sivasspor' un Süper Ligde oynadığı futbolun benzerini oynatmasına itiraz edecek durumumuz mu var?..Yerli olacaksa bu gelsin. Okan kulüplerde devam etmeli.
MT hocası 60 yaşında falan olmalı.
Bilmiyorum renktaş. Sivas'ta kanatlar üzerine bir oyun anlayışı var. Bizim milli takımın en büyük sorunu kanat azlığı hatta Cengiz dışında kalifiye kanat yok. Başarılı olabilir mi emin değilim. Yabancı bir isim en mantıklı tercih gibi gözüküyor.Başlığı açınca direkt Rıza Hoca' yı işaretledim, benden başka da yok henüz!..Beğendiğim, gerçekçi, belli oyun planına sahip ve gerektiğinde esneklik gösterebilen bir TD; imkanlara göre hücum da oynatır, savunma da. Onun direkte ettiği bir takımın kollektif futbol anlayışıyla hareket etmesi garanti hiç olmazsa. Yeterince tecrübe de kazandı. MT düzeyinde, Sivasspor' un Süper Ligde oynadığı futbolun benzerini oynatmasına itiraz edecek durumumuz mu var?..
Bence de Okan-Çağdaş gibi adamlar önce kulüp takımlarında kariyer yapsınlar. Erkenden MT ın başına geçerlerse, Abdullah Avcı' nın akıbetine uğramaları neredeyse kaçınılmaz gibi bir şey...
neden rtaşEmre gelmeli