Şenol Güneş, Fatih Terim'i Geride Bıraktı ve Tarihe Geçti!

Hayır benim demek istediğim o yorumda Şenol'a başarısız diyen yok, fatih terim'le olan kıyasın saçmalığına değinilmiş.En büyük başarısı ftnin bıraktığı milli takımda 3.olmak olan birini, Avrupa kupası kazanmış biriyle kıyaslamayalım.
kıyaslamayın olm siz kıyaslıyonuz ben ortada mevcut bir başarıyı niye yokmuş gibi davranıyorsunuz diyorum sadece. kıyas mıyas yok adam ftnin rekorunu kırdı işte ve olay bu. yalandan fason rekormuş havalarına girmeye gerek yok ft 50 farklı rakip yendi o da az değil ama şenol geçti işte.
ha illa da kıyas gerekirse eşit şartlarda çalışmadılar ftnin 8 şampiyonlugunun yarısını şenol da alırdı zaten

kimse şenol daha başarılı demiyo ki ikidir konuyu ordan yorumluyosun ben de bi şey demiyorum
şenolun başarıları saygıyı hak ediyor o kadar. bizim taraftarlar da gsli değil diye itin g*tüne sokuyolar herkesi her şeyi. ertugrulun o basarısı görmzden mi gelinmeli mesela.
Başarısını görüyor ama kıyas için kendi adıma yeterli bulmuyorum. Bana haber saçma geldi. Okan da bir kere şampiyon oldu, FT vardı üstelik yine. Okan'a da neler deniyor burada ama. Böyle sürprizler olur. Ama devamlılık? Yani FT'nin son dönem maceralarını saymazsak gerçekten böyle bir adamdı. O yüzden diyorum bunları. Şenol kendi klasında başarılı sayılabilir ama kıyaslandığı kişiyle ben uygun bulamadım.

kıyaslamayın olm siz kıyaslıyonuz ben ortada mevcut bir başarıyı niye yokmuş gibi davranıyorsunuz diyorum sadece. kıyas mıyas yok adam ftnin rekorunu kırdı işte ve olay bu. yalandan fason rekormuş havalarına girmeye gerek yok ft 50 farklı rakip yendi o da az değil ama şenol geçti işte.
ha illa da kıyas gerekirse eşit şartlarda çalışmadılar ftnin 8 şampiyonlugunun yarısını şenol da alırdı zaten
Yahu biz kıyaslamıyoruz, konudaki haber kıyaslamış ona yorum yapıyoruz 😂

Bunun da bir kıyas olduğunu oturup anlatmakla vakit kaybetmeyelim boş ver Denizcim. 🤣
haberin içeriğiyle senin yorumun aynı doğrultuda değil ki ben haberi yorumladım sen aldın kariyerlere götürdün hemen. uefa-ekmeğini yemiş falan diye de bayağı bi ekleme yapıp konuyu öteye çektin. biz bilmiyo muyduk onu söylemeyi

haberin içeriğiyle senin yorumun aynı doğrultuda değil ki ben haberi yorumladım sen aldın kariyerlere götürdün hemen. uefa-ekmeğini yemiş falan diye de bayağı bi ekleme yapıp konuyu öteye çektin. biz bilmiyo muyduk onu söylemeyi
Zaten tepkim buna, bunla kıyas edemeyen kişiler kılı kırk yarıp rekor çıkarmış. Bunların yanında küçük bir detay olması. Benim bakış açım sizinle bir olmak zorunda değil ki? İstediğim şekil bakar ve yorumlarım.

Sacma bi istatistik biri 50 takim yenmis digeri 51 farkli takim. Ne alaka kiyaslayacaksaniz kupalari Avrupa istatistiklerini falan kiyaslayin

Geri
Üst Alt