Barış Çetiner
Ulubatlı Souness
- 3 Temmuz 2010
- 37.483
- 1.484
- 628
adamlar şampiyonluğu bile kaldıramadı bünyeleri hahahahahah
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ultraslan paylaşmış olabilir,UA propagandası yok neticede.
dayı sende harbiden sıkıntı var ya neyse
https://www.gscimbom.com/forum/f42-...kupa-olaylariyla-aciklama-145345/#post8646977
Bence ua propagandası açıkca görülüyor uyarması bizden aysalcılar olarak bizim aramızdan böyle bir paylaşım olmaz açıkcası![]()
ua tayfası çok hızlı döner bunu biliyoruz bilmediğimiz bir şeyler söyle.
Neyi görmek istiyorsan onu görüyorsun bence.Adamların paylaşımını atmış Puki,buradaki amaç UA değil.
ufff bu zekayla polemiğe girmemeliydim reys nolur peşimi bırak yaa
tabiikide serkan hakli, sana mi hak verecez PUKI
oglum senin görevin puki kardesimizi yetisdirmek, okutmak ve adam olmayi ögretmek. pukinin gelecegi parlak olsun.yusuf kardeşim dur o zekası ile polemiğe girmemesi lazımmış kalıcı hasar oluşuyor sonra pukide![]()
yusuf kardeşim dur o zekası ile polemiğe girmemesi lazımmış kalıcı hasar oluşuyor sonra pukide![]()
sıkıntı büyük demiştim al işte
evet kurulan cümleden gördüğümüz üzere zeka seviyen dediğin kadar içler acısı tamam söz bir daha sana sıkıntı yaratmıyacağım üzüldüm ulan harbiden.
benim zeka seviyem gayet normal seninki çok üst düzey reys bu yüzden normal insanların dediklerini anlayamıyorsun kafa farklı çalışıyor yani