Şenol Güneş: "Milli takıma gelirken bana yalvardıklarını düşünüyorum"

Hocam bu şeytani düzenle uğraşılmz haklısın o yüzden var git evine torunlarına çocuklarınla paraları ye gez eğlen.

Bırakta artık isme göre değil performansa göre oyuncu seçimi yapabilecek bir hoca görelim artık takımın basında

istifa etmiyor ve belli ki tazminat istiyor

Rıdvan yayında koruyor halbuki şenolu. Muhtemelen ucu demirören'e değeceği için laf söyleyemiyordur şeytani düzen lafına rağmen.

Son düzenleme:
Şeytani düzen diyince aklıma ridvanla ersin düzen geldi hemen. Ama Nihatı kolladi niyeyse demek ki istifa etmiyor ve ettirilmiyor nihat-servet yardımcı siyaset arkasında olabilir

Senol: Play-off sansimiz devam ediyor

Şenol Güneş: "Umudumuzun olduğunu düşünüyorduk. Umudumuzu, gruba iyi başlayarak mutluluğa çevirmiştik. Bugün 15-16 puanda olmamız gerekirken 11 puanda kaldık. Bu, bizim için başarısızlık."

Şenol Güneş: "Oyuncularım inançlarını kaybetmesinler. Bundan sonraki 4 maçı da kazanıp başarabilirler."

Şenol Güneş: "Hem yönetime hem bana bağırmalar oldu. Bana normal, tek sorumlu benim. Seçimleri yapan benim, başarısızlık da benimdir."

Şenol Güneş: "Bundan sonrası için bir karar alırsam bunu size açıklarım."

Şenol Güneş: Mutlu değilim, huzursuzum.

Şenol Güneş: "1 senedir neden maaşlar anlatıldı, neden bu saldırı yapıldı onu bilmiyorum. Düzen öyle, şeytanlık mı var başka bir şey mi var bilmiyorum."

Şenol Güneş: "Benim maaşım, konumum neden konuşuluyor anlamış değilim. Beni sevmek zorunda değilsin ama milli takım teknik direktörü olarak saygı duyulması gerektiğini düşünüyorum."

Ulan bu ülkede kimse sorumluluk almayı bilmez mi? Yeri geldi Malta rezil etti bu takımı, yeri geldi Lihtenştayn. Her zaman bir bahane arkasına saklanılıyor. Burak denen artist çıkıyor twit atan ersin düzene laf sokuyor, şenol çıkıyor bir şeyler üfürüyor. Twit attığı için mi rezil oldunuz Hollanda karşısında? Hepiniz düzenin adamısınız oğlum. Şenol denen şahıs sen 3 milyon euro'dan fazla maaş almıyor musun? İşine geldiği gibi konuşup durma. Onu geç federasyona bakıyorsun başındaki ATANMIŞ Nihat. Milli takımdan soğuttunuz insanları.

Türk futbolu şu son 20 yıldır içinde bulunduğumuz fetret devrini dibine kadar yaşıyor. Ülkeyi soyup soğana çeviren müteahhit bozuntularının atandığı. Mafyatik ve yandaş kulüp yöneticilerinin cirit attığı. Sermaye sahiplerinin usülsüzlük karıştırdığı. Futboldan anlamayan futbol adamlarının çeteleştiği.

Futbol dışında ne rezillik ararsan var. ŞG de bu şeytani düzenin bir parçası. Neye itiraz ediyor ki? Senin gibi adamların hala futboldan para kazanması bu şeytani düzen sayesindedir.

Kadro seçimleri ne kadar yanlışsa, açıklamaları da o kadar doğru. Yarın Galatasaraya veya Fenerbahçeye yakın birisi takımın başına gelse bu sefer Beşiktaşlılar ve Trabzonlular pusuya yatacak. Herkes birbirinin başarısızlığı için dua ediyor, kültürün değişmesi gerekiyor. Sosyal medya bazı konularda gerçekten çok tehlikeli.
Birçok kez söylediğim gibi Şenol Güneşin tercihleri bizi bu noktaya getirmiştir.

Geri
Üst Alt