Şenol Güneş: "Milli takıma gelirken bana yalvardıklarını düşünüyorum"

32 milyon lira /2500 lira ?
baska sorum yok hakim bey

O kadar anlamsız konuşuyor ki çok şey söyleyip hiçbir şey söylemeden soruları geçiştiriyor.

Uğurcan Çakır da Şenol Güneş'e yalvarmış, 9 maçta 18 gol yemek istiyorum diye.

türk hocalar basın toplantısında ne söyleyeceğine taktikten daha çok kafa yoruyor

avcıda da bunu görürsün sergende de terimde de şenolda da aykutta da hepsinde

Aynen renktaş
Herkes algı uzmanı olmuş
Duygu sömürüsü hamasi konuşmalar
Tabi toplum olarak da biraz hakediyorux
Tamamen batmadan ne söylendiğine değil de ne yapıldığına bakmaya başlayabilirsek belki kurtuluruz bir gün

Hadi yalvaranları da al uza...

“Başarısızlığı bekler bir vaziyetteler”

Açıklamayı dinlemedim bunu ne için söylemiş bilmiyorum ama insanlar daha önden eleştiriyor diye düşünüyorsa bu görünen köy kılavuz istemediğindendir

Bir sürpriz yapıp başarılı olsaydın o zaman ve insanlar da eleştirmeyi bırakıp helal olsun demeye başlasaydı

Lafa gelince filozof mübarek
Ama düzgün bi oyun oynatmaya gelince ortada bişey yok

Neymiş oyuncuları korurmuş da, onu korumalarına gerek yokmuş da

Yahu niye biri ötekini korumak zorundaymış
Sen takımı düzgün oynatacan, onlar da oynayacak, herkes işini layıkıyla yapacak, sonra yenersin yenilirsin ne olacak

Ama bizde hocalar işini düzgün yapmadığından habire laf
Yav neden yedik, neden atamadık onları anlat sen
Ama yook hedef şaşırtması lazım

5c8b74420f254414f459db90.jpg

Lan ben hata yaptığımda patron kızıyor yeri geldiğinde para cezası keseceğiz diyor. Sen hata benim diyorsun ne kendi onurunla istifa ediyorsun ne de seni kovuyorlar. Aramizdaki fark ben 1800 euro sen ise 3.2 milyon euro alıyorsun. Hayır helali hoş olsunda, oynat su takımı hoca. Her basarisizliktan sonra hatalıyım deyipte istifa etmemek onursuzluktur kusura bakma. Hak etmediğin parayı alıyorsun.

Evet evet bence de sana yalvardılar sayın filozort.

Te allam ya. Ulan gerçekten beyin yok galiba bunda.

Bence Euro 2020'deki rezeletten sonra istifa etmeliydi ama tek suclu Şenol Güneş degil. Kazandigi para sebebiyle eleştirilmeside çok saçma çünkü eleştirilmesi gereken sözleşmeyi yapan federasyon. Ayrıca Beşiktaş'tan ayrılıp Milli takimin basına gecmesi icin yalvaran kisiler gercektende vardi, zamanında Fatih Terim'e Galatasaray'dan ayrılıp Milli takimin basına gecmesi icin yalvaran kisiler gibi.

Ne ekersen, onu biçersin. Rüzgar ektiler, fırtına biçiyorlar. Ülkenin her yerinde liyakatsızlık ve çürümüşlük varken hele hele futbolda başarı beklenemezdi. Göz göre göre başarısızlık ben geliyorum diyordu zaten.

Bence Euro 2020'deki rezeletten sonra istifa etmeliydi ama tek suclu Şenol Güneş degil. Kazandigi para sebebiyle eleştirilmeside çok saçma çünkü eleştirilmesi gereken sözleşmeyi yapan federasyon. Ayrıca Beşiktaş'tan ayrılıp Milli takimin basına gecmesi icin yalvaran kisiler gercektende vardi, zamanında Fatih Terim'e Galatasaray'dan ayrılıp Milli takimin basına gecmesi icin yalvaran kisiler gibi.

Aynı kişiler şimdi Sergen yalçına yalvarırlar milli takımın başına geç diye

F5121 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Geri
Üst Alt