Tapeleri okuyanlar bilirler TS'nin de yüzde yüz pak olmadığını o dönemde. Destek olalım en azından baş şikecilerden kupayı alsınlar, küme düşsün bu şikeciler diye ama olmadı. Zaten kutsal ittifakın önünde biz bile zor duruyoruz. Artık duruşumuzdan da şüpheliyim ya, Aysal hiç olmazsa kuru sıkı sallayabiliyordu, sonra da uzun adamı dinlemeye gidebiliyordu tüpçünün yanı başında sevimli pozlar vererek filan.
Konuşmasının içeriğini tam olarak bilemesem de yersiz olmuş hiç kupa almadım lafı. Hiç olmazsa yıllarca hizmet ettiği, ekmeğini yediği camia için bu toplara girmemeliydi. TSliler 3 temmuz yaşanmasaydı bile Şenol Hoca'nın onların tabiri ile "bizans" kulüplerinden birine gitmesinden rahatsız olacaklardı. Bu sözlerle iyice gözden düşmüştür.
Bilic hiç de kötü bir antrenör değildi, bana biraz kendi gitmek istedi gibi geliyor. bjk isabetli bir tercih yapmış.Artık her şeyden önce saha içi liderine ihtiyacı var bjknin. Bir de revire dönme sorununu halletmeliler.
Tinerci tayfa, talimatlı hakemler ve şerefli bilmem neleri bir tarafa bırakırsak geçtiğimiz sezon belli bir dönemde hakemlerle kayırıldıkları maçlar olsa bile göze hoş gelen futbol sergilediklerine şahit olduk. Bursa da netice anlamında parlak olmasa da olumlu futbol oynayan takımlardan biriydi. Futbolsever gözüyle keyifli maçlar izleyeceğimizi umuyorum yeni sezonda.