Şenol Güneş Resmen Beşiktaş'ta!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Burak da 12-13'te şampiyon olduğumuzda bu benim ilk şampiyonluğum demişti.Ayrıca bu seneki maçta maç 1-1 olduktan sonra Trabzonlulara yaptığı hareketler falan hiç hoş değildi.

Ilk sampiyonlugum demisti evet ama eger yanlis hatirlamiyorsam "Trabzonda sampiyon olup da kaldiramadigim kupayi, burada kaldirdim " gibi birsey de söylemisti.

Bugün yaptığı açıklamalar, şike döneminde söylediği tüm doğru sözleri anlamsız hale getirmiş oldu. Tam bir karaktersizlik örneği şu duruş.

Umarım Bursaspor bu sezon ligi Beşiktaş'ın üstünde bitirir.

Bordomavi.nette Efsane Şenol Güneş başlığı Şenol Güneş olarak değiştirildi.

Haklılar.
İhanet etti resmen.
Sen 2011'de neyin savasını verdin, demek bjk degilde fb'de teklif yapsa kabul ederdin.

Ama trabzonlulara iyi oluyo beter olsunlar, burak ve selcuk'a sövün hadi simdi. Ulan o burak bile 2011 de sampiyon olduk dedi be.

(~Tapatalk )

Şikeci bir takıma gidip şikeye karşıyım demesi beklenemez. Burak Yılmaz'ın söylemi sonrası yediği hakaretler vardı bakalım Şenol Güneşi nasıl karşılayacak TS taraftarı.

Burak > Senol Günes diyebilirmiyiz?

CHNw9PoUIAAmrMN.jpg

Olcay malını bile oynatır bu adam.

trabzon bursa gibi takımları adam yaptı beşiktaşla şampiyonluk yaşama ihtimali yüksek 1-2 sezon içinde

Belki bu ülkede en sevdiğim hoca olan Şenol Hoca'ya "şimdiye kadar şampiyonluk yaşamadım" lafı hiç yakışmadı malesef. Bu sözüyle kendini inkar etti. Artık o da tüpçü tayfasından herhangi biri.

CHNiGkhWgAASRpW.jpg

Bu da Bilic gibi gitarcı çıktı.

trabzonu geçtim bursadan beşiktaşa gitmesi de ayrı yanlış. iki takımın arasındaki düşmanlık da koyudur.

Looser hocadan sonra karaktersiz de çıktı adam. Şampiyonluk görmemiş diyor resmen . 2011 şampiyonu fener diye söylemediği kalmadı

Ne bekliyordunuz.

Bu ülke de futbol böyle, ortam bu. Her şey yalan. O yüzden ben kendi şahsım adıma peri masalı gibi takım ve hoca büyütmeyi, adamlığı falan bıraktım.

Şartlara uygunsa ki onlar da çok açık (son 10 sene bir tane yabancı hoca yok doğru düzgün şampiyon olan) ona göre davranmak lazım.

Şenol Güneş oyuncu bulup çıkartmak , varolanı geliştirmek konusunda bence ülkedeki en iyi adamlardan birisi Galatasarayda TD olarak değil ama futbolun içinde başka bir sıfatla olmasını isterdim şahsen ,
ama Şenol Güneş bir kaybedendir lige +10 puan ile başlatsalar bile şampiyon olmama ihtimali olma ihtimalinden daha yüksektir .
Beşiktaşında mevcut ekonomik durumu ve kadrosu nedeniyle olup olacağı en fazla yine 3.'lüktür .

Tapeleri okuyanlar bilirler TS'nin de yüzde yüz pak olmadığını o dönemde. Destek olalım en azından baş şikecilerden kupayı alsınlar, küme düşsün bu şikeciler diye ama olmadı. Zaten kutsal ittifakın önünde biz bile zor duruyoruz. Artık duruşumuzdan da şüpheliyim ya, Aysal hiç olmazsa kuru sıkı sallayabiliyordu, sonra da uzun adamı dinlemeye gidebiliyordu tüpçünün yanı başında sevimli pozlar vererek filan.

Konuşmasının içeriğini tam olarak bilemesem de yersiz olmuş hiç kupa almadım lafı. Hiç olmazsa yıllarca hizmet ettiği, ekmeğini yediği camia için bu toplara girmemeliydi. TSliler 3 temmuz yaşanmasaydı bile Şenol Hoca'nın onların tabiri ile "bizans" kulüplerinden birine gitmesinden rahatsız olacaklardı. Bu sözlerle iyice gözden düşmüştür.

Bilic hiç de kötü bir antrenör değildi, bana biraz kendi gitmek istedi gibi geliyor. bjk isabetli bir tercih yapmış.Artık her şeyden önce saha içi liderine ihtiyacı var bjknin. Bir de revire dönme sorununu halletmeliler.

Tinerci tayfa, talimatlı hakemler ve şerefli bilmem neleri bir tarafa bırakırsak geçtiğimiz sezon belli bir dönemde hakemlerle kayırıldıkları maçlar olsa bile göze hoş gelen futbol sergilediklerine şahit olduk. Bursa da netice anlamında parlak olmasa da olumlu futbol oynayan takımlardan biriydi. Futbolsever gözüyle keyifli maçlar izleyeceğimizi umuyorum yeni sezonda.

Vardır bir bildiği Şenol hoca boş tiplerden değil futbol dünyasındakilere nazaran. Biz şampiyon olalım o başarılı olsun.

Bjk ne yaparsa yapsın asla şampiyon olamazlar.

bizene kardeşim istediğini söyler çirkef hamsiler düşünsün

j5RgkD.jpg

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt