Şenol Güneş Spor Kompleksi Medical Park Arena | 41.461

ilk fenerbahçe maçında yıkarlar orayı hamsi kafalar!!!

Nasıl bi troll bu :D

VEQQlZ.png

Kaleler tribünlere dik uzanıyormuş diyorlar.

çok güzel keşke bizim olsa

Hayri artık eskisi kadar formda değil uzun aralar veriyor sanırım sato ile Hindistana yenilemeye gidiyorlar . Forumun son dönem trolleri de yaratıcı değil bkz aydın aslan.zaten sutlandi o da.

Yasin bile eskidi

sent by note ????

kesinlikle polemiğe girmeyen sadece haber paylaşan nadide bir üyemiz mevzusu ne hala çözemedim senle bir problemi olduğuna göre DERİN bir adam olmalı..

yok yav trolun tekı ama severim trol olsada

Denizi doldurup süper bi stad yapıyorsun sonra da tutup koltukları bordo-mavi yaparak bütün işin içine ediyorsun.

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Trabzon tribünleri sarı lacivert olacak değil ya reis?Tabii ki bordo mavi olacak.

Trabzon tribünleri sarı lacivert olacak değil ya reis?Tabii ki bordo mavi olacak.
Onu bana değil tasarımcılara ve mimarlara söyleyeceksin.

Hangi tonda
Hangi dizayn da
Hangi şekilde olacağına onlar karar verecek.

Biz tutup ta stadimizi bu şekilde sarı-kırmızı yapsaydik nasıl olurdu ?

Tek renk kırmızı yapmamıza rağmen stadimiz hala çok güzel değil.
Mesele renklerin tonunu ve uyumunu yakalamakta.
Bizde demiyoruz zaten kulüp renklerini değiştirsinler diye.

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

bordo mavi tribün iğrenç trabzona bu denli bütçeli bir stad yapılması iğrenç taraftar rezil ötesi, trabzon şehrine yapılan tüm yatırımlar iptal edilmeli berbatlar bu yatırımlar izmire filan aktarırsın yada urfa ne bilim..

Açılsın la o kadar hisse aldık yükselmeli hisseler.

nekadar sacma sapan yorum yapiliyor burda ya? yok urfaya yapilsa daha iyiydi felan fisman..Trabzonspor böyle bir stad hakediyor. Elbirligiyle adamlarin piskolojilerini bozdular kupa diye diye. Adamlar kendilerine gelemiyor birtürlü..yoksa Trabzonsporun büyüklügünü tartisacak degiliz biz. Stadda süper olmus.

nekadar sacma sapan yorum yapiliyor burda ya? yok urfaya yapilsa daha iyiydi felan fisman..Trabzonspor böyle bir stad hakediyor. Elbirligiyle adamlarin piskolojilerini bozdular kupa diye diye. Adamlar kendilerine gelemiyor birtürlü..yoksa Trabzonsporun büyüklügünü tartisacak degiliz biz. Stadda süper olmus.
trabzon büyük camia olsaydi kupa meselesi yüzünden darma dagin olmazdi

ben hak etmediklerini düsünüyorum ama böyle stadlarda mac izlemek daha zevkli oldugu icin iyi oldugunu düsünüyorum

trabzon taraftari ve camiasi önce kibirbahce maclarinda el birligi ile maci hediye etmeyi biraksin ondan sonra hak hukuk konusulur

Geri
Üst Alt