Şenol Güneş Spor Kompleksi Medical Park Arena | 41.461

nekadar sacma sapan yorum yapiliyor burda ya? yok urfaya yapilsa daha iyiydi felan fisman..Trabzonspor böyle bir stad hakediyor. Elbirligiyle adamlarin piskolojilerini bozdular kupa diye diye. Adamlar kendilerine gelemiyor birtürlü..yoksa Trabzonsporun büyüklügünü tartisacak degiliz biz. Stadda süper olmus.

hamsiyi dışarı alalım. :red:

bu arada ilk hamsi avım olucaksın gökhancım fazla kıpraşmazsan sevinirim.

Forumda ilk defa birisinin Trabzonspor dan "büyük" diye bahsettigini görüyorum.

Forumda ilk defa birisinin Trabzonspor dan "büyük" diye bahsettigini görüyorum.

adamın son 4 mesajı sadece akyazı stadıyla ilgili, bu başlıktan çıktığı yok yani yakalandığı için birazdan bana küfredip kendini imha edicektir :D

gördünüz değilmi tek mesajımla konudaki hamsileri tespit ettim ümitin akrabasını bulup ifşa etmemden dahi kolay oldu bu ben bu işi biliyorum arkadaş.

gördünüz değilmi tek mesajımla konudaki hamsileri tespit ettim ümitin akrabasını bulup ifşa etmemden dahi kolay oldu bu ben bu işi biliyorum arkadaş.

Yalniz dun ss yapamadim. Besiktasin su meshur rap videosu varya , onun altindaki yorumlara bakarken Umit'e denk geldim

Karga iste olur olmaz yerden cikiyor

Sent from my iPhone using Tapatalk

Kimine göre büyük,kimine göre değil de,2010-2011 olaylarıyla dalga geçilmesi çok yanlış.

Kendi suclari. Islerin bu kadar uzamasi ve yok sayilmasi kendi suclari. Beklediler beklediler sonra hareket ettiler.

Trabzona "yakin" adamlar hep tarih verip durdu ama elde var sifir. Fener'in el birligi ile aklanmasina göz yumdular /yumduk.

Buldum

873b971a400515818ccf07c39617e88a.jpg

Kufurlu ama kusura bakmayin.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Hic olmazsa kendi memleketimin takımını tutuyorum giresunlu!! ;-) isterseniz memleketlere göre takımları kıyaslamayalım ozaman hepiniz batarsınız. Haydi dostum trabzonspor düşmanlığı yapma boşuna burda. Putikmisin utikmisim.

Bu Trabzon maçımız ne zaman? Yeni stadta denk gelmiyor ise bruma gitmesin lütfen oraya

ligin 2. yarısına yetişir herhalde.en fazla 4-5 bin kişi gelir maçlara ama.dolduramazlar stadı.

Bilgisayar mı kalmış daha arkadaş? Laptop desen neyse derim de.. ayrıca elimde en yeni iphone 7 var. ;-)

Geri
Üst Alt