- 10 Mart 2013
- 120.844
- 152.896
- 4.938
Bilgisayar mı kalmış daha arkadaş? Laptop desen neyse derim de.. ayrıca elimde en yeni iphone 7 var. ;-)
tebrik ederiz ;-)
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bilgisayar mı kalmış daha arkadaş? Laptop desen neyse derim de.. ayrıca elimde en yeni iphone 7 var. ;-)
Hep demişimdir zaten Trabzonsporun düşmanı fener değil galatasaray dır. Bizim futbolcuları ayartmaktan başka bişey bilmiyosunuz
Cok kaşınıyor nedense.
Hep demişimdir zaten Trabzonsporun düşmanı fener değil galatasaray dır. Bizim futbolcuları ayartmaktan başka bişey bilmiyosunuz
Siz gidin önce hakkinizi arayin. Bir de gelmis burada yüzsüz yüzsüz Fener degil Galatasaray düsmanimiz diyor.
Eskiden üzülüyordum sizin hakkinizin yendigine ama artik öyle düsünmüyorum, müstehak size. Bize ana avrat küfür edin siz stadinizda, Fener'e de her mac yatin puanlari hediye edin gerizekalilar.
Fener'i 6 senedir yenememeleri,yenmeyi bırak doğru dürüst gol atamamaları tamamen maçtan önce oluşturulan ortamdan kaynaklı.Bu konuda kızmanın bir anlamı yok diye düşünüyorum.Adamların kupası göz göre göre çalındı.Geri de alamadılar.Nedense sağduyulu olasım geliyor bu Trabzonspor konusunda.Sen senelerce bekle o şampiyonluğu,gelsin biri çalsın gitsin geri de vermesin.Ne yaptıklarını bilmiyorlar bence.Kafası kopmuş tavuk gibi sağa sola saldırıyorlar.
Ya abi herseyi gectim bir de cikip piskin piskin Galatasaray asil düsmanimiz demeleri yok mu. Beyin tutulmasi mi dersin gerizekalilik mi dersin artik nedir bu yani?
Hemen isler ortaya cikinca hareket edeceklerdi öyle bekle bekle tabi alamazsin kupani. Bundan sonra da kusura bakma nah alirlar o kupayi.
Ya onu diyen bir kişi.Çoğunluğun bu fikri paylaştığını sanmıyorum.Trabzon'la 2005 harici şampiyonluk mücadelesine girdiğimizi de hatırlamıyorum zaten.Bizden hoşlanmamaları için tek sebep,2010-2011 kadrolarının neredeyse hepsini almış olmamızdır.Onun dışında geçerli olabilecek bir sebep göremiyorum.
Geçse ne olacak ki,adamların gücü yok,lobisi yok hiçbir şeyi yok.Bütün güç Fener'deydi o dönemde.Kıytırık Avrupa cezalarıyla yırttılar olaydan,yerel bazda puan silme gibi formalite bir ceza bile verilmedi.O yüzden diyorum ya,Aydınlar'ın önerisini kabul etmeliydik.Bir defaya mahsus puan silme olacaktı,kupa alınacaktı Trabzon'a verilecekti.Hiç yoktan iyi olacaktı.O öneri reddedildiği anda,olayın tamamen kapatılacağını biliyordum.
Acikcasi ben de bir kac Trabzonlu taniyorum onlar da nefret ediyor bizden. Birisi Fener sizden daha iyi diyor. Kafaya bak ya.