Şenol Güneş Spor Kompleksi Medical Park Arena | 41.461

Hep demişimdir zaten Trabzonsporun düşmanı fener değil galatasaray dır. Bizim futbolcuları ayartmaktan başka bişey bilmiyosunuz

Siz gidin önce hakkinizi arayin. Bir de gelmis burada yüzsüz yüzsüz Fener degil Galatasaray düsmanimiz diyor.

Eskiden üzülüyordum sizin hakkinizin yendigine ama artik öyle düsünmüyorum, müstehak size. Bize ana avrat küfür edin siz stadinizda, Fener'e de her mac yatin puanlari hediye edin gerizekalilar.

Hep demişimdir zaten Trabzonsporun düşmanı fener değil galatasaray dır. Bizim futbolcuları ayartmaktan başka bişey bilmiyosunuz

O kadar kötü bir camiasınız ki oyuncular kolay ayartılıyor

Rakibiniz şike yaptı siz dağıldınız bu nasıl büyük camia bu nasıl Büyükşehir

Birde bize her yer Trabzon ne lan

Daha taraftar kendisi Trabzon iline bir inci gibi sahip çıkamıyor

Bana her yer Sinop değil sinopun yeri belli hiç bir yere de değişmem

Bu ateş üfleyerek sönmez

Son düzenleme:
Siz gidin önce hakkinizi arayin. Bir de gelmis burada yüzsüz yüzsüz Fener degil Galatasaray düsmanimiz diyor.

Eskiden üzülüyordum sizin hakkinizin yendigine ama artik öyle düsünmüyorum, müstehak size. Bize ana avrat küfür edin siz stadinizda, Fener'e de her mac yatin puanlari hediye edin gerizekalilar.

Fener'i 6 senedir yenememeleri,yenmeyi bırak doğru dürüst gol atamamaları tamamen maçtan önce oluşturulan ortamdan kaynaklı.Bu konuda kızmanın bir anlamı yok diye düşünüyorum.Adamların kupası göz göre göre çalındı.Geri de alamadılar.Nedense sağduyulu olasım geliyor bu Trabzonspor konusunda.Sen senelerce bekle o şampiyonluğu,gelsin biri çalsın gitsin geri de vermesin.Ne yaptıklarını bilmiyorlar bence.Kafası kopmuş tavuk gibi sağa sola saldırıyorlar.

Fener'i 6 senedir yenememeleri,yenmeyi bırak doğru dürüst gol atamamaları tamamen maçtan önce oluşturulan ortamdan kaynaklı.Bu konuda kızmanın bir anlamı yok diye düşünüyorum.Adamların kupası göz göre göre çalındı.Geri de alamadılar.Nedense sağduyulu olasım geliyor bu Trabzonspor konusunda.Sen senelerce bekle o şampiyonluğu,gelsin biri çalsın gitsin geri de vermesin.Ne yaptıklarını bilmiyorlar bence.Kafası kopmuş tavuk gibi sağa sola saldırıyorlar.

Ya abi herseyi gectim bir de cikip piskin piskin Galatasaray asil düsmanimiz demeleri yok mu. Beyin tutulmasi mi dersin gerizekalilik mi dersin artik nedir bu yani?

Hemen isler ortaya cikinca hareket edeceklerdi öyle bekle bekle tabi alamazsin kupani. Bundan sonra da kusura bakma nah alirlar o kupayi.

Ya abi herseyi gectim bir de cikip piskin piskin Galatasaray asil düsmanimiz demeleri yok mu. Beyin tutulmasi mi dersin gerizekalilik mi dersin artik nedir bu yani?

Hemen isler ortaya cikinca hareket edeceklerdi öyle bekle bekle tabi alamazsin kupani. Bundan sonra da kusura bakma nah alirlar o kupayi.

Ya onu diyen bir kişi.Çoğunluğun bu fikri paylaştığını sanmıyorum.Trabzon'la 2005 harici şampiyonluk mücadelesine girdiğimizi de hatırlamıyorum zaten.Bizden hoşlanmamaları için tek sebep,2010-2011 kadrolarının neredeyse hepsini almış olmamızdır.Onun dışında geçerli olabilecek bir sebep göremiyorum.

Geçse ne olacak ki,adamların gücü yok,lobisi yok hiçbir şeyi yok.Bütün güç Fener'deydi o dönemde.Kıytırık Avrupa cezalarıyla yırttılar olaydan,yerel bazda puan silme gibi formalite bir ceza bile verilmedi.O yüzden diyorum ya,Aydınlar'ın önerisini kabul etmeliydik.Bir defaya mahsus puan silme olacaktı,kupa alınacaktı Trabzon'a verilecekti.Hiç yoktan iyi olacaktı.O öneri reddedildiği anda,olayın tamamen kapatılacağını biliyordum.

Üc büyüklerin hegemonyasindan rahatsizlik duyan bir futbolsever olarak, trabzona her daim sempatim vardi. Daha sike sürecinin cok öncelerine dayanir bu. Sonra sike süreci yasandi, ve bunun ile birlikte Galatasaray taraftarinin özellik ile de sosyal medya üzerinde, bir trabzon romantizimi dogdu. Ve bu romantizim okadar sahteydi ki, 14/15 sezonundaki Trabzon macina kadar, yillardir trabzon taraftarinin kendilerine kin beslediginden haberdar olacak kadar, bile umursamiyorlardi aslinda onlari.

Trabzon sadece Fenerbahce´nin canini yakacak bir arac, düsmanin düsmani dostumdu bizim icin.
Bunun ile birlikte ben Trabzon sempatimden kopmaya basladim. Adamlar cünkü cok net 10/11 sezonundan sonra Galatasaray´i Trabzon´un zayif anindan cikar saglayip, futbolcularini ayarttigini düsünüyordu. Onlar icin 10/11 kadrolarini calip, onlarin kazanacaklari basarilara, biz konmustuk. Ve bunu cok sert bir sekilde dile getiriyorlardi. Selcuk Inan´in ve Ceyhun´un da o dönem, sike sürecinden önce bizim ile anlastigini da anlatamazsin, Sike süreci boyunca kendi hatalarini, ve kendi memleketlerinin siyasilerinin acizligini, de görmek istemezler. Engin´i davranislarindan dolayi kadro birakildigini, su fiyatina bize itelendigini de, kabullenmezler...

Yani sike sürecinden beri Trabzonlularin her daim bir kini vardi bize karsi. Bizim onlara duydugumuz sempatininin, nekadar sahte oldugunu da biliyorlardi. Galatasaray taraftari romantik romantik güzelleme yaparken, onlarin bize ettikleri küfürler ve hakaretleri okuyup, kusmam geliyordu acikcasi yillarca.

Son düzenleme:
Antalya, Beşiktaş, Sivas, Trabzon... aynı koltuk dizaynından gına geldi.

Sizde artık stockholm sendromu oluşmuş size acı çektirenlere artık sempati duyuyorsunuz adamlar elinizden şikeyle şampiyonluğu aldı hala gerçek düşman galatasaray diyosunuz. Sizin gibi taraftarı olan düşmanı ne yapacak kendi kendinize yetiyorsunuz zaten.

Ya onu diyen bir kişi.Çoğunluğun bu fikri paylaştığını sanmıyorum.Trabzon'la 2005 harici şampiyonluk mücadelesine girdiğimizi de hatırlamıyorum zaten.Bizden hoşlanmamaları için tek sebep,2010-2011 kadrolarının neredeyse hepsini almış olmamızdır.Onun dışında geçerli olabilecek bir sebep göremiyorum.

Geçse ne olacak ki,adamların gücü yok,lobisi yok hiçbir şeyi yok.Bütün güç Fener'deydi o dönemde.Kıytırık Avrupa cezalarıyla yırttılar olaydan,yerel bazda puan silme gibi formalite bir ceza bile verilmedi.O yüzden diyorum ya,Aydınlar'ın önerisini kabul etmeliydik.Bir defaya mahsus puan silme olacaktı,kupa alınacaktı Trabzon'a verilecekti.Hiç yoktan iyi olacaktı.O öneri reddedildiği anda,olayın tamamen kapatılacağını biliyordum.

Acikcasi ben de bir kac Trabzonlu taniyorum onlar da nefret ediyor bizden. Birisi Fener sizden daha iyi diyor. Kafaya bak ya.

fener zamaninda abdullahi, ogün i alinca zaten galatasaray in parmaklari vardi...

Ts kim? Fare daga küşmüş dağın haberi olmamış.

Ne rezil utanmaz , yuzsuz camiasiniz...

Sen git kuslari yalamaya devam et. Bir
Tane daha kupanizi calsinlarda zevke gelin iyice. Beter olun!!!

Sent from my iPhone using Tapatalk

bellenmedik yerinizi bırakmadı adamlar 96dan buyana (zevk almaya bıraktınız heralde kendinizi) ama siz halen konusmaya devam edin. trabzonlu aklı sonucta pek bişey beklememek lazım.
kupalarınız şampiyonluklarınız çalındı siz topçu peşindesiniz adam olsaydınız büyük kulüp olsaydınızda elinizde tutsaydınız Allahın kekoları. gerçi sizin en akıllınız şenol güneş deniyor o da ona buna şikeci dedi sonra gitti şikeci bjknın kucağına oturdu. bir trabzonlunun beynini kuşa tak ters uçar

Moderatör tarafında düzenlendi:
Geri
Üst Alt