Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Giresun gibi aklıselim bir karadeniz memleketi varken bu hamsilere stad yapılması çok yaralayıcı.
Bu sene çıkma ihtimalimiz var hala daha proje aşamasında.B.belediye olup olmamaya göre stad yapıyorlar trabizon stad haketmiyor lesh seyircisi var. Orda milli maç oynatacaklar üzücü.Giresun'a da yapacaklar ihale aşamasındaydı en son diye biliyorum.
Bu sene çıkma ihtimalimiz var hala daha proje aşamasında.B.belediye olup olmamaya göre stad yapıyorlar trabizon stad haketmiyor lesh seyircisi var. Orda milli maç oynatacaklar üzücü.
Bu sene çıkma ihtimalimiz var hala daha proje aşamasında.B.belediye olup olmamaya göre stad yapıyorlar trabizon stad haketmiyor lesh seyircisi var. Orda milli maç oynatacaklar üzücü.
Milli takımdan herkes bıktı ve soğudu ama Terim yeni bir jenerasyonu adapte etmeye çalışıyor şuan, ilerleyen süreçte daha sempatik bir milli takımımız olucak bence renktaş.Doğru yeni stad diye şimdi milli maç verirler
Trabzonda bir milli maç hatırlıyorum yazıklar olsun demiştim
Gerçi milli takım diye bişey bırakmadılar sağolsunlar beyzadeler egolarını tatmin etme yeri olarak görüyorlar
Gesendet von iPhone mit Tapatalk
Asıl ben katılmıyorum. Seyircide iş yok uğur ts seyircisi uyku tulumu kıvamında az sayıdaki tepkileride vahşice oluyor.Katılmıyorum.Trabzon'a lazımdı stadyum.Türkiye'nin 4.büyüğü sonuçta.Bir de Avni Aker şehrin tam içinde olduğu için terör estiriyorlardı fb maçlarında.Burada fb otobüsü daha rahat girer çıkar.
stat bitiyorda daha çimler konmamış, bu stadın açılması en az 2 ayı daha bulur
![]()
Kaleler tribünlere dik uzanıyormuş diyorlar.
ne demek istedin