Şenol Güneş Spor Kompleksi Medical Park Arena | 41.461

bu dallamalar haktan hukuktan adaletten dem vururlar sürekli ama nefretlerinin aslını da dile getiremezler. 2003 2004 sezonu olmalıydı şikeci fener ve metresi trabzon şampiyonluk yarısındaydı bizde ligden erken kopmustuk baya kötüydük.
şampiyonluk iddiası son haftaya kaldı biz ts ile deplasmanda oynuyoruz fener konya ile mi ne hatırlamıyorum fenerin yenilmesi lazım. neyse fener yendi bizde şampiyonluk yarısındaki bu beyinsizlere 4 attık. necati şov yapmıştı. ozamandan beri bize bilenirler. neden son maçta trabzona yatmamısız birçoğunun sebeplerinden biri bu. bir diğer sebep fenerin kapatması oldular işte her yıl oynamadan hatta maç tatil ettirip beleşe 6 puan veriyolar

bunlardaki beyni kuşa taksan uçamaz. dünya tarihinin gördüğü en salak taraftar bunlardır bunların önünde top mop oynayamazsın

2. ligde başarılar. yılların şampiyonluk özlemini ptt 1. ligde şampiyon olarak dindirirler.

Ulan güldürdün be hamsi :D

Düşman nedir la keko ? Adam olaydınız büyük takım olsaydınızda elinizde tutsaydınız.

Sizin kadar salak bi topluluk görmedim ben ya düşünde kurtulsun şu lig böyle ağlaklardan.

T@patalk ????

Tribünden hakemin üzerine uçan çocuk mı bu ?

Sent from my iPhone using Tapatalk

bellenmedik yerinizi bırakmadı adamlar 96dan buyana (zevk almaya bıraktınız heralde kendinizi) ama siz halen konusmaya devam edin. trabzonlu aklı sonucta pek bişey beklememek lazım.
kupalarınız şampiyonluklarınız çalındı siz topçu peşindesiniz adam olsaydınız büyük kulüp olsaydınızda elinizde tutsaydınız Allahın kekoları. gerçi sizin en akıllınız şenol güneş deniyor o da ona buna şikeci dedi sonra gitti şikeci bjknın kucağına oturdu. bir trabzonlunun beynini kuşa tak ters uçar

bravö BravÖöööö oku bunları gökhan beyinsizi trabzon şehri takımı rezil bir grubtur öğren bunları.. bu hamsiyi geçen hafta bulduğumda imha etmeliydik rezilleri aramızda barındırmayalım orda burda arkamızdan konuşuyor bu aptallar

Son düzenleme:
IMG_0051.webp

O koltuk yazilari ne öyle.

Trabzonspor gibi "büyük" bir takima hic yakismiyor, paint ile mi yapiyorsunuz anlamadim.

Saha iyi görünüyor ama koltuk bölümü rengi ile yazısı ile kötü

Her ne kadar hak etmeyen bir camia olsa bile futbolu güzel stadlarda izlemek daha zevkli oluyor

Tabi modern stad yapıp zemin tarla gibi olmazsa

Bu ateş üfleyerek sönmez

..bir biûzzon
...iki biûzzon
....uc biûzzon
.....dort biûzzon_ondort biûzzon

ak-yaz-zi_ tir-rab-biûz-zon

:uyy::uyy:
halay-ceken.gif
:uyy:

Bunun fotoşop olduğunu anlamayacak kadar şey misiniz. Yazılar yamukmuş felan. Komiksiniz. Ayrıca galatasarayın ligde 14üncü olduğu günleri unuttunuz galiba. Siz düştünüzmü de Trabzon düşecek?

Eskiden gerçekten hakkınızın yenildiği için üzülüyordum ama bize dedikleriniz ve ettiklerinizden sonra umrumda bile değil isterse 100 sene de alamayın o kupayı, ki alamayacaksınız da.

Kendim ettim kendim buldum dünyası.

Ayrıca siz biz deyip ayrım yaptığına göre ne arıyorsun burada git kendi çöplüğünde öt istediğin kadar.

Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk

Son düzenleme:
Bunun fotoşop olduğunu anlamayacak kadar şey misiniz. Yazılar yamukmuş felan. Komiksiniz. Ayrıca galatasarayın ligde 14üncü olduğu günleri unuttunuz galiba. Siz düştünüzmü de Trabzon düşecek?

Yav ne saçmaladın be.2001-2002'de o yüzden 3 puanla kümede kalıp 14. oldun değil mi?Galatasaray'ın öyle 1 kötü sezonu varsa senin 3 var,4 var.Sen Trabzonlu falan değilsin,trollemeye gelen bir Fenerlisin muhtemelen.Fener'e hiç sallamamandan belli.

Trabzonla Galatasarayı mı kıyasladın bana mı öyle geldi

:uyy::uyy::uyy::uyy::uyy::uyy::uyy::uyy::uyy:

Geri
Üst Alt