Gokhan Tekin
Cezalı
- 8 Aralık 2008
- 82
- 0
- 1.276
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
İçindekiler adam olmadıktan sonra güzel olsa ne olur lan hıyar ?Ekli dosyayı görüntüle 16054stadımız güzel mi gsli kardeşlerim?
Yeriniz ikinci lig sığır herif ondan bağırılıyo. S.gidin de şu lig bi temizlensin. Feneride sizide üst üste koyup öperiz hadi bakıyim yol al şurdan.Sizinkiler mi adam peki? Bizim takım taraftarları sizin gibi haksız yere 7 kişi kalmış takımı yuhalayıp kümeye diye bağırmaz. Adamlıkta fener bile sizden üste.doğruya doğru.
Kendi takımına sizden fazla zarar veren bir kulüp var mı? Sizin kendi sahanızda takımınıza yaptığınızı biz size deplasmanda yaptık.Sizinkiler mi adam peki? Bizim takım taraftarları sizin gibi haksız yere 7 kişi kalmış takımı yuhalayıp kümeye diye bağırmaz. Adamlıkta fener bile sizden üste.doğruya doğru.
Ben fenerliyim burayı karıştırmaya geldim ehuehuehu :d
Fener babanız.
Olum bari kendini rezil etme lan bu kadar tamam ailen seni hiç sevmemiş de bu kadar mal olacak ne yaşamış olabilirsinGsli kardeşlerim hepimiz kardeşiz![]()
Gsli kardeşlerim hepimiz kardeşiz![]()