Şenol Güneş Spor Kompleksi Medical Park Arena | 41.461

IMG_0170.webpstadımız güzel mi gsli kardeşlerim?

Sizinkiler mi adam peki? Bizim takım taraftarları sizin gibi haksız yere 7 kişi kalmış takımı yuhalayıp kümeye diye bağırmaz. Adamlıkta fener bile sizden üste. :) doğruya doğru.

Beni niye banlamıyorlar burda, adam yerine koymuyolar beni :( banlayın beni dostlarr

stat gercekten güzel oluyor hatta kargaların nedense abarttıkları statlarından daha güzel mimarisi görünümü çimlerde hibrit olacakmıs

ama bakalım trabzon seyircisi ezeli düşmanları yeni dostları kardeşleri şikecilerle ilk maçlarında yine yakıp yıkacaklarmı avni akerde oldugu gibi

yoksa bu statta milli maclar bile oynansın isterim

Niye stad yapiliyor ki bu futbol teröristlerine?
Paralara yazik, sezonda en fazla 5 maç seyretmek nasip olur, diğer maçlarda ceza sebebiyle kapanir.

Gesendet von meinem C6903 mit Tapatalk

Sizinkiler mi adam peki? Bizim takım taraftarları sizin gibi haksız yere 7 kişi kalmış takımı yuhalayıp kümeye diye bağırmaz. Adamlıkta fener bile sizden üste. :) doğruya doğru.
Yeriniz ikinci lig sığır herif ondan bağırılıyo. S.gidin de şu lig bi temizlensin. Feneride sizide üst üste koyup öperiz hadi bakıyim yol al şurdan.

T@patalk ????

Kendi takımına sizden fazla zarar veren bir kulüp var mı? Sizin kendi sahanızda takımınıza yaptığınızı biz size deplasmanda yaptık.

Sonra gelip adamlıktan bahsetmek de anca bu zihniyete yakışır.

Bari düzgün bir isim seçimi yapsaydın la kısaltma yapınca GÖT oluyor kimlik bilgisi açısından iyi ama

La şu Gökhanı çağırın şuraya da biraz taşşak geçelim

Böyle devlet karıştırılıor işte aranıza bi fbli soktum gs ts kavgası cıkardım :d

Geri
Üst Alt