Sercan Yıldırım Resmen Galatasaray'da

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Sercan Yıldırım Resmen Galatasaray'da

Tek taraflı anlaşmaya varıldığı dediği gayet normal, her oyuncuyla olan bir olay sanırım. Oyuncu tek taraflı sözleşme feshedemiyor, ancak kulüp tarafından tek taraflı ya da çift taraflı olarak sözleşmesini sonlandırabiliyor. Bence olay bu.

Aynen öyle, sözleşme uzatmalar çift taraflı oluyor ama. 4+1 olduğuna göre +1 çift taraflı olmalı. Tek taraflı yazıyor açıklamada.

Sercan bence Almanya ve Azebeycan maclarında Milli takımda olacak,Hatta ilk 11 bile baslayabilir milli takımda göründe bakın,Ben İmparatorla birlikte Sercanın cag atlıyacagını düsünüyorum:yenieek:

hacı bunlar hiç resimden anlamıyor yaa.sercanın ne kadar saçma resmi var,koymuşlar resmi siteye...

hacı bunlar hiç resimden anlamıyor yaa.sercanın ne kadar saçma resmi var,koymuşlar resmi siteye...
Bütün oyuncuların transferinde aynısını yapıyorlar:D

Hele sen Urfalujının sitedeki Sakallı gladyötörlere benziyen resmini görücektin:asd:

PS ve resmi siteyle ilgilenen biri olarak ben de baktım Sercan fotolarına, inan nette daha iyileri yok. İki foto indirip denedim bir inbox, biri inboxta diğeri haberde kullanılmış zaten. Muhtemelen başka değişiklik olmaz Riera'daki gibi, diğer fotolar hakkaten LESH.

Hayırlı olsun. Başarılı olmaktan başka şansı yok. :)

En fazla istediğim yerli transferdi 3 senedir. Hayırlı olsun Sercan

Hayırlı olsun... :)

Volkan Seni de alsaydık sag tarafa,Takımın ilk 11 i daha mükmmel olurdu:)

arasalar varmış daha güzelleri

Sercan-Engin-Selçuk-Ceyhun-Sabri-Kazım-Yekta

Yerlileri kest.

Volkan Seni de alsaydık sag tarafa,Takımın ilk 11 i daha mükmmel olurdu:)

Gelecek sezona serveti yurtdışına gazlayıp serdarı almalıyız.Böylelikle stoper sorunu çözülmüş olacak.

Hakan Baltanın bulunduğu mevkiye de,bu sezon çıkacak genç solbeklerden birini takip etmeliyiz.

Bu iki mevkimiz de değiştimi bu takım tadından yenmez yenmez :D

Renkdaslar Sercanın sacları neden dökülmüs acaba:cool:Yoksa Emenike gibi yasında bir oynamama mı yapmıs,30 yasında gibi duruyor ama ruhu genc:D

Bence bu resmi koymalıydık.

efnlat.jpg

Gelecek sezona serveti yurtdışına gazlayıp serdarı almalıyız.Böylelikle stoper sorunu çözülmüş olacak.

Hakan Baltanın bulunduğu mevkiye de,bu sezon çıkacak genç solbeklerden birini takip etmeliyiz.

Bu iki mevkimiz de değiştimi bu takım tadından yenmez yenmez :D
Sol bek aslında ilk degismesi gereken mevkiydi:D

Bakalım İmparator kac gözlük kırıcak Balta icin:asd:

Gelecek sezonki yerli hedeflerimiz Serdar Aziz - Serdar Taşçı (mükemmel bir savunmamız olur), Mehmet Ekici ve Gökhan Töre olmalı kesinlikle. BU dördünü alıp rotasyona katsak yine yeter.

Sol bek aslında ilk degismesi gereken mevkiydi:D

Bakalım İmparator kac gözlük kırıcak Balta icin:asd:

Çok sırıtmaması,saç baş yoldurmaması kaydıyla,bu yıl razıyız hakan baltaya..Mecburen..

yurtdışından bi gurbetçi bulsak o mevkiye,hiç fena olmayacak aslında..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt