Serdar Ali Çelikler: "Altıntop'un eyyamı, Kuntz'un 'Bulut'laşması"

SAÇ ne yazmış okumadım ama bu milli takımın Norveç karşısında oynadığı oyuna çağdışı demek bile çağdışına ayıp olur. Bambaşka bir seviyeydi. Topu ayağına alan her oyuncu istisnasız ileriye şişiriyor.

'Çok yakında yerini Barış Alper'e kaptıracak olan Kerem ile bir mavi boncuk da Galatasaray'a.'
Bu cümle futboldan futbolcudan ne kadar anladığını gösteriyor bu gerzonun.
Şu yorumu da ne kadar ahlaksız bir soytarı olduğunu

Ekli dosyalar

• Screenshot_2022-04-20-12-03-28~2.png
    Screenshot_2022-04-20-12-03-28~2.png
    72,5 KB · Görüntüleme: 47
'Çok yakında yerini Barış Alper'e kaptıracak olan Kerem ile bir mavi boncuk da Galatasaray'a.'
Bu cümle futboldan futbolcudan ne kadar anladığını gösteriyor bu gerzonun.
Şu yorumu da ne kadar ahlaksız bir soytarı olduğunu
başlamış yine algıcı saç. iki kahvehane muhabbeti çevirdi diye bu adamı da başımıza çıkardılar ya. fenerli nihat ve servetten bahsetmiyor nedense hiç , ya da 20 yıldır hiçbir galatasaraylının tff başkanı yapılmamasından.

Bu herif net bir GS düşmanı kesinlikle hiçbir platformda izlenmemeli, izletilmemeli ve protesto edilmeli. Geçen sezon hakemler bjkyi taşırken saatlerce Gsli serkan tokat yok avar hakemi cart curt konuşuyordu. Bunu aralıksız yaptı ve sonrasında bizi doğramaya başladılar.

Bu herif net bir GS düşmanı kesinlikle hiçbir platformda izlenmemeli, izletilmemeli ve protesto edilmeli. Geçen sezon hakemler bjkyi taşırken saatlerce Gsli serkan tokat yok avar hakemi cart curt konuşuyordu. Bunu aralıksız yaptı ve sonrasında bizi doğramaya başladılar.
Futbol yorumcusu olmasa dolandırıcı falan olurdu muhtemelen. Öyle bir tip. Köylü kurnazı.

Hiç sevmem. Bunu izleyen ve beğenen çok Galatasaraylı gördüm. Neymiş çok iyi konuşuyormuş

Son senelerde Fener çok kötü olduğu için biraz objektif ayağına yorum yapıyor. Ben yemem bunları.

Bildiğin tipik Fenerli herifin teki. En küçük fırsatta kendini belli ediyor zaten. Takip etmeyin şunu.

Geri
Üst Alt