Serdar Aziz Galatasaray'da İddiası!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cok pis küfür ederim sana Dursun.

Ulan Marsilya'dan N'Koulou var adamin bonservisi elinde, gidip ona 2-3 imza parasi versen kosa kosa gelir buraya.

Yabanci siniri kalkti ama biz hala abartilmis yerli topculara milyonlar savurma pesindeyiz, ulan yine kime ne kadar komisyon yedirme pesindesiniz hainler.

Simdi sirada chedjou malini postalayip saglam bir stoper daha almali ayrica emrecan geri gelmeli. Semih hakan yol verilmeli. Serdar-tas gibi stoper-emrecan- recep burak hatti gelecek adina gayet iyi olur. Recep ile emrecan ikilisine buyuk onem verip eksiklerini gidermek gerekir.

Semih Serdar oynar bu sene. Terim bunu yapar. Geldi bile bu herif bence.

Gulduk eglendik de niye boyle 1 mallik yaptigimizi konusalim simdi de

kombineler storelere hücumm gram yardımım olursa namerdim kendileri çalsın kendileri oynasın bakalım nereye kadar komisyoncu hırsızlar

Son düzenleme:
Erkenden almış dursun malum lisansı anca yetişir fax olayları vs uzun iş bizde

Simdi kalkar bu sümsük herif pis pis siritarak "Gelecegin milli takim tandemi bizde olacak Serdar-Semih ikilisi milli takimimiza hayirli olsun" diye aciklama yapar.

Umarim yalandir bu haber. Yillardir bu kazmayi bize kilitlemeye calisiyorlar.

Soyadında ''Aziz'' olan birini Galatasaray'da istemiyoruz kampanyası başlatalım mı twitciler.

Sağ bek Sabri, ortada Semih-Serdar, sol beke de dilenci maymun Dursun'u koy. Dünyanın en beyinsiz defans hattı çıkar ortaya. Gol yeme rekoru kırarız.

Gece gece sinirden ölüyorum.
Içimden o kadar çok küfür etmek geliyor ki kendimi zor turuyorum.

Çapiniza tukureyim.
Yerli yerli diye diye kulübü soyup soğana çevirdiler.

Hala kazma üzerine kazma alıyoruz üstüne birde milyon veriyoruz.

Milyonluk esekler ile doldu kulüp.

İnşallah Poldi,Sniejder ve Muslera giderde küme düşeriz.

Lanet gelsin Dursuna!

Beyler ırkçılık yapmayın Serdar Aziz eğer 90lıysa müthiş transfer.

Ben Bursa'da yaşıyorum bu adamı Bursa taraftarı bile beğenmiyor neyin kafası bu kadar para ? 4.5 milyon liralar konuşuluyor dalga mı geçiyolar bizle?

Hayırlı olsun, gayet iyi transfer.
Bizim 1 tane değil en az 3 tane savunmacıya ihtiyacımız var.

Vay be forumda ilk kez 1 transferin bu kadar beğenilmediğini görüyorum demek ki iş yapacak bu adam

Bende sizi anlamıyorum defans kalbura dönmüş bir tane kafa topu alan adam yok..
Hepsi yan toplarda fotoğraf çektiriyor
Serdar gibi ligin havatoplarını en iyi alan adamına laf ediyorsunuz bizde isterdik Pique'yi alalım ama Dursun Özbek için fantastik bir job.

Sinyor Ego transferlerine benziyor,ortaya da sakat kontenjanına Nuriyi aldık mı tamamdır.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Yine kisa boylu stoper.Sonra neden hava topu yiyoz.1.82 lik semih ve 1.83 luk serdarla daha cok kafa golu yeriz

LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt