Serdar Aziz Galatasaray'da İddiası!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Doğru bilgi "4.5 + 3 oyuncu" arkadaşlar.

Bok gibi transfer

Ulan 1000 tane rezil yerli var takimda hala evlat pesindeyiz.

Cildiricam.

Jem fasulyeden sayılmış hamza antreman temposu artsın diye alıyormuş

Serdar'ı beğenirim ama, konuşulan paralar akıl almaz. 3 futbolcudan kurtuluyorsun ama, 4.5M € nedir abi? Ne kadar kolay geliyor bunlara. FFP'den ceza yemiş bir kulüp o paraları veremez abi veremez. İnanılır gibi değil.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Yorumumu kap aciklamasi sonrasi yapacam.

Ama tek sunu soyleyeyim eger kalite bonservissiz bir yabanci olsaydi ve 3m imza parasi isteseydi yeminle vermezdik :red:

Serdar Aziz son zamanlarda kendini gelistirdi. Umarim utandirmaz ama burnuma yine komisyon kokulari geliyor beyler.

Ayrica FT transferi diye bagiriyor

Bu 3 ismi kafa kafaya takaslasak bile karlı olan taraf Bursa.Biz bir de 4.5 vermişiz.Bursa tabiri caizse köklemiş.Ulan Dursun.

Lan zaten yatan Hamit'e 3.5 verdik Serdar gibi cengaver bi çocuğa 4.5 versek nolcak.

Hayırlı olsun iyi transfer. Bir yabancı lider stoper lazım bize bide.
Konuşulan rakamlar normal 25 yaşında olan milli stoper için. (4,5milyon)
İlk 11 için düşünülüyor sonuçta ve yerli zorunluluğu var sonuçta. Gelişmesi gerekir yinede ama yaşı genç halen stoper için

Aslolan Galatasaray !!!

Fatih Terimin gelme ihtimali aldığımız galibiyetten sonra %5lere inmiştir hayal kurmayın tüpçü bırakmaz onu..
Kalkan yaptı kendine futbolun patronu Terim dedi arkadan arkadan otogaz satıyo millete..

Sen Bursa olsan Umut ve ya Olcan'a 2 milyon verir misin? Bence vermezler, ha keşke takasta Umut'u verebilseydik.

4.5 milyon euro veriyorsam o kaziği yedirmeyelim ağa ona. En azindan dombili Olcan'i iteleseydik. Öbürlerini biz öyle böyle gönderirdik yav. Dursun öbür yerlere doğru dürüst oyuncu almazsan allah bildiği gibi yapsin seni.

Ya tamam kadronda 14 yerli bulunmali eyvallah da sen niye böyle adamlara bu kadar para savurursun ama lig disindan gelecek adamlara burun kivirip para yok ehe ühü diye sacmasapan konusursun? Sizin olmayan beyninize tüküreyim ben.

Yine basbayagi komisyon transferi olur bu.

Yabanci siniri neredeyse kalkmis, yani sen yerli oyunculara muhtac degilsin 1 sene öncesi gibi bir zorunlulugun yok. Aklima almiyor yahu, yemin ediyorum hic bir mantikli aciklamasi yok.

Lan zaten yatan Hamit'e 3.5 verdik Serdar gibi cengaver bi çocuğa 4.5 versek nolcak.
Forumda yaratılan yangın havasını çok ciddiye almayın. Burada konuşulunca yere serilen ve gittiği yerde iyi oynayan oyuncular vardır. Forum olarak ileriyi görme potansiyelimizin fazla olduğunu düşünmüyorum

Bence Dzemailiyi 5 e kökledik birine yoksa bu parayı bizim vermemiz imkansız

Bursaspor kaç gol yemiş
Biz kaç gol yemişiz yok mu öyle Doktor Kubilay gibi forum üyesi istatistik kasan açıklasın.

4.5 milyon euro veriyorsam o kaziği yedirmeyelim ağa ona. En azindan dombili Olcan'i iteleseydik. Öbürlerini biz öyle böyle gönderirdik yav. Dursun öbür yerlere doğru dürüst oyuncu almazsan allah bildiği gibi yapsin seni.

Herkes bizim gibi enayi değil maalesef, Serdar'ı aldık stoper almayalım demezler umarım. Bir tane de lider stoper lazım.

Eger bu 4.5 + 3 oyuncu olayi dogruysa hakkimi helal etmiyorum gerci oncedende dedim ama haram olsun. Bariz sekilde birileri komisyon yemis...

4.5 bonservis ile ne stoperler var avrupada. Allah'inizdan bulun adiler

Ulan bu şerefsizler Sneijder'i, Muslera'yı falan satmış olmasın. Yemin ediyorum taraftar tarafından öldürülen ilk başkan bozuntusu olarak tarihe geçer dilenci dursun..

Yabancı kaliteli stoper bekleyenler rüyadan uyanmalı artık bundan sonra. Tüm para uçtu gitti vasat bir adam için.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt