Serdar Aziz Sezonu Kapattı!

Sağlam bi stoperle balta ile idare ederiz..İki stoper almaz bunlarbirtane sağlam alsınlar o da yeter...Geçmiş olsun Serdara

Dun chedjou postalansin derken bugun adami allayip pullamak neyin nesi ? Yani serdar sakatlaninca chedjou eski yaptigi hatalari yapmamaya mi baslayacak

Dun chedjou postalansin derken bugun adami allayip pullamak neyin nesi ? Yani serdar sakatlaninca chedjou eski yaptigi hatalari yapmamaya mi baslayacak

Sayin kongre üyem.
Baska defans oyuncusu mu var. Ben bu forumu anlamiyorum, Chedjoudan iyi mi sanki Semih ve Hakan? Chedjou ve taraftar destek ile Chedjoudan iyi bir 6 ay kazanabiliriz.

Tabiki hayır. Ched'in problemi konsantrasyon. Yoksa fiziken de ayak olarakta bir stopere göre gayet iyi. Taraftar destek çıkarsa, adam gibi muhattab alınıp konuşulursa toparlar. Minimum hatayla oynar. Daha önce de oynadığı gibi.

Durup durup bomba bir hata yapıyordu geldiğinden beri, son zamanda baya arttı yalnız bu.

Zemin falan talihsiz ama bu sakatlıklar 15 senedir Sabri, Selçuk vesaire gibi isimler olmuyorsa bu da meğilli olmadıklarını gösterir.

Serdar
Tolga
Eren

üçü de vasat ve sakatlık riski çok yüksek isimlerdi. Hepsine 2 Milyon Euro ve yüklü bonservisler vererek yanlış ata oynadık.
Sightorrson :D

Geçmiş olsun.
Elimizde patlıyacağını biliyorduk da öyle böyle patlamadı. O diz bir daha işe yaramaz. Soğuk bir su içelim biz.

Ya semih olacak ya da balta Ched afrika kupasına gidecek zaten sozleşemes ibitti bitecek umrunda olmaz takım..
Tek stoper transferini anca yaparlar ama onuda bari sağlam bi stoperle yapsalar uyduruk romen bi stoper de alabilirler
Sozlesmesi bitecek olan futbolcunun umrunda olmaz mi takim? boyle bir mantik varsa ben hic duymadim. Adam galatasaraydan sonra is yeri arayacak, adamin CV'sinde Galatasarayin son senesinde berbat oynadigini mi yazsin ya da iyi oynadigini mi yazsin.

Simdi siz seciniz

Transfer - Ched
Transfer - Balta
Transfer - Semih

Ben net Chedjou diyorum. Balta hic birseye yaramiyor buna dun yine tanik olduk, dun kac tane atak durdurdu, ya da kac tane adam tuttu, ya da kac tane kafa topuna cikti.
Semih icin aynisi gecerlir.

Tamam peki chedjou oynasin, destek de olunsun , ama buraya gelip de atiyorum tt arenada son dakikada 2 hatayla bizi fenere maglup ettirirse katiyen burada elestirmesin bugun destek olalim diyenler

Tamam peki chedjou oynasin, destek de olunsun , ama buraya gelip de atiyorum tt arenada son dakikada 2 hatayla bizi fenere maglup ettirirse katiyen burada elestirmesin bugun destek olalim diyenler
Benim annem babamda beni zaman zaman aldigim kararlar yuzunden elestiriyor, ama hep destek cikiyorlar. Destek ve elestiri cok farkli bisey, bunu bir kongre üyesi bilmiyorsa vah o zaman.

Öncelikle Serdar' a geçmiş olsun dileklerimi, çabuk sakatlanan bir oyuncu olduğunu bile bile sanki yabancı sınırı devam ediyormuş, 4,5 milyon avroya Avrupa' dan eli yüzü düzgün stoper bulunmuyormuş gibi transfer yapan yöneticilerimize de selam ve saygılarımı (!) iletiyorum.

Geri
Üst Alt