Hakan Kağan
10 Numara!
- 26 Haziran 2010
- 10.641
- 3.000
- 458
Sağlam bi stoperle balta ile idare ederiz..İki stoper almaz bunlarbirtane sağlam alsınlar o da yeter...Geçmiş olsun Serdara
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yapma allahini seversen.Sağlam bi stoperle balta ile idare ederiz..İki stoper almaz bunlarbirtane sağlam alsınlar o da yeter...Geçmiş olsun Serdara
Yapma allahini seversen.
Dun chedjou postalansin derken bugun adami allayip pullamak neyin nesi ? Yani serdar sakatlaninca chedjou eski yaptigi hatalari yapmamaya mi baslayacak
Dun chedjou postalansin derken bugun adami allayip pullamak neyin nesi ? Yani serdar sakatlaninca chedjou eski yaptigi hatalari yapmamaya mi baslayacak
SightorrsonZemin falan talihsiz ama bu sakatlıklar 15 senedir Sabri, Selçuk vesaire gibi isimler olmuyorsa bu da meğilli olmadıklarını gösterir.
Serdar
Tolga
Eren
üçü de vasat ve sakatlık riski çok yüksek isimlerdi. Hepsine 2 Milyon Euro ve yüklü bonservisler vererek yanlış ata oynadık.
Hakan Balta? Ciddi misin.
Sozlesmesi bitecek olan futbolcunun umrunda olmaz mi takim? boyle bir mantik varsa ben hic duymadim. Adam galatasaraydan sonra is yeri arayacak, adamin CV'sinde Galatasarayin son senesinde berbat oynadigini mi yazsin ya da iyi oynadigini mi yazsin.Ya semih olacak ya da balta Ched afrika kupasına gidecek zaten sozleşemes ibitti bitecek umrunda olmaz takım..
Tek stoper transferini anca yaparlar ama onuda bari sağlam bi stoperle yapsalar uyduruk romen bi stoper de alabilirler
Benim annem babamda beni zaman zaman aldigim kararlar yuzunden elestiriyor, ama hep destek cikiyorlar. Destek ve elestiri cok farkli bisey, bunu bir kongre üyesi bilmiyorsa vah o zaman.Tamam peki chedjou oynasin, destek de olunsun , ama buraya gelip de atiyorum tt arenada son dakikada 2 hatayla bizi fenere maglup ettirirse katiyen burada elestirmesin bugun destek olalim diyenler
Büyük geçmiş olsun
Nexus 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yani ne demek oluyor bu?
Yüzsüzlüğe bak taraftar bunları tribüne çağırdı bunlarda gitti miKafada bitirmis takimi
Futbolcular taraftara gitti
Yüzsüzlüğe bak taraftar bunları tribüne çağırdı bunlarda gitti mi
XT1033 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi