Serdar Aziz

Net soyluyorum, o pozisyona kadar beğenmiştim. Ancak oyle bir aptalligi yapan hayvanin Galatasaray'da yeri yok. Dönsün gitsin Bursasina.

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Mükemmel oynadi ama yaptirdigi penalti bir stoper icin amatörce

Bir pozisyonla gaza gelip sallamayın adam net iyi maç çıkardı.

{taptap}
5 senedir chedjouya niye bok atiyoruz. Olmadik yerde kafa atmaya calisip eliyle vuran mal diyr arguman niye uretiyoruz.
Sadece serdar degil. Defans adami neden calima girmeye calisir sebep nedir.

Her maç biri sahneye çıkıyor zaten bugün de serdara nasip oldu.kızmıyorum sonucu etkilemedi ama oynamaya devam etsin

SM-N9000Q cihazımdan gönderildi

O saçma sapan yerlere şişirdigi toplar ne gereksiz

Envoyé de mon InFocus M808 en utilisant Tapatalk

Takımın en iyiysiydi(garip saçma sapan penaltı pozisyonu hariç) uzun zaman sonra ilk kez bir stoper'e güvendim maçı izlerken

Önceden yabancı kontenjanı var diye türklere para saçılırdı, serbest oldu yine de gidip buna 4,5 milyon euro ve 3 oyuncu verildi.

Moderatör tarafında düzenlendi:
Adama boşuna bok atmayın. Sen haftalarca bir sürü gereksiz maçta oynatma, gel en önemli maçta direkt ilk 11'e koy. Buna rağmen takımın bu berbat maçtaki en iyi 2-3 futbolcusundan biriydi. En azından mücadele etti, sertliğini ortaya koydu. Yanına lider ve tecrübeli bir yabancı stoper bulabilirsek daha da iyi olur.
Ayrıca sen 90 dakika boyunca tek bir tehlikeli pozisyon yaratama, sonra gel tüm ihaleyi stopere yık. Bu maç 40 gün 40 gece oynansa gene de kazanamazdık.

Chedjou boyle hata yapsa direk defollar veya baska seyler
Serdar kotu oynamadi
Ama yaptigi hatada cok buyuk bir hata idi. Boyle hatalar affetilmez.

Geri
Üst Alt