Serdar Aziz

Beynini aldirip gelmis

LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bekleyip bekleyip bu maçta oynamakta tuhaf demiştim maç öncesinde. Harbi tuhaf işler yapti.
Ama genede eldeki oyunculara bakarsak kesin oynaması gereken bi oyuncu. Sirf bu sebepten kesik yemez inşallah.
Ben semih hiyarini gormek istemiyorum sahada

XT1033 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bizim defansa gelen mala bagliyor. Cok degisik bir durum gercekten.

Öyle bir hata yapan adamin Galatasaray da isi yok, hele hele böyle bir macta. Topa vur gitsin ne bilim outa vur kornere vur ne diye calim atmaya calisiyorsun kendi ceza sahanda.

Resmen beyin tutulmasi.

Bizim defansa gelen mala bagliyor. Cok degisik bir durum gercekten.

Öyle bir hata yapan adamin Galatasaray da isi yok, hele hele böyle bir macta. Topa vur gitsin ne bilim outa vur kornere vur ne diye calim atmaya calisiyorsun kendi ceza sahanda.

Bence maç eksikliğiyle alakalı bir durum, yoksa böyle amatörce bir penaltı yapacağını sanmıyorum.

Mac eksikligi solunda ve arkanda oyuncu varken topu ceza sahasi cevresinde ayaginda tut mu diyor acaba.
Aynısını carole yapti gitti gereksiz calima falan girmeye caliati dustu kalkti 2 kisi geldi sonuc tac.

Malesef bu bir hastalik oldu bizde topu alan mahalle macinda zannediyor kendini.

Penaltı pozisyonu dışında çok beğendim performansını.

Tek bir pozisyonla da adamı harcayacak değilim açıkçası.

Penaltıyı yaptırmasa, sabaha kadar maçı oynasak gene fener'e gol atacak durumda değildik.

Sahanın her metrekaresinde bugünkü GSli topçular olsa yine alamayacağımız bir maç olduğundan Serdar'ın hatası çok da maçın sonucunu etkileyen bir durum değil.Sabaha kadar top çevirse yine gol atamaz bu kepazeler

He bu arada Serdar Aziz de Chedjou gibi yaptigi göze batan hatadan dolayi konusuluyor simdi. Ama her mac sacmalayan, mücadeleden kacinan Balta icin yine söz yok.

1. golde Balta'nin yaptigi kabul edilemez.

Yaptığı hatanın maç eksikliğiyle ile ilgisi yok sorun kalite noksanlığı.

net iki tane yabanci sert stoper gerekli bu takima, serder ancak iyi bir yedek stoper olur ama gel gör ki sen bu adama 4.5milyon vermisin yazik günah

her stoperi konusurlar ama hakan balta beyefendiye söz yok.
1 0 da bal gibi hatasi var.
her mactaki gibi birde ne ikili mücadelesi var ne baska bir boku.
nasil kimse konsumaz inanilir gibi degil.
bu balta gibi kacamak dövüsen oyuncu yoktur bidaha.
bunca sene savunmamizin parcasi birde !!!

Son düzenleme:
Penaltı pozisyonunda beyni mavi ekran verdi. Şuursuz bir hareketti. O ana kadar 10 üzerinden 8 olan iyi performansı, o pozisyondan sonra dibe vurdu.

Tam yerini sağlamlaştırdı, formayı kaptı derken içine etti. Fena sövdüm, hakkını helal etsin.

Sent from my iPhone using Tapatalk

bu forumda belki milyon kere kodummu oturtan stoper lazım bize diye yırtındım ama maalesef yönetimden bir tane akıllı çıkmadı bu takım 3 yıldır stopersizzzzzzzzzzzzzz

Para verip stopere Serdar'ı almak ağır mallık o ayrı da penaltı anında beyninin durması dışında beklenenin üstündeydi.

Yine bir kötülerin iyisi vakası.

Geri
Üst Alt