Serdar Aziz

Serdar yaptığı hataya kadar kusursuz oynuyordu bana göre,ben tek kalemde silinmemesi taraftarıyım Semih ve Chedjou'dan çok daha iyi defans oyuncusu bana göre..

serdar iyi stoper her zaman söylerim, hata tamamen menatal olarak hazir olmadigi icin.
hataya kadar sahanin en iyisiydi.
bence serdarin yanina cok saglam bir stoper alindimi stoper sorunumuz kalmaz.
hem seradar daha güvenceli oynar hem sol bekte de sorun kalmaz.
dünkü golde yine hakan balta resmen izliyor, yine suclu carole görünüyor ama hakan balta nerde o pozisyonda rakibinden 100 metre uzaginda.
dedigim gibi bi saglam stoper her seyi düzeltir.
ama riekerink bukadar beyinsizki simdi serdarin hatasindan sonra oynatmaz daha, linnesde yaptigi gibi.
linnesde carole gibi bikere adamini kacirdi kadrodan silindi carole sabri bunu her hafta yapiyor ozaman bunlarida sil.
kadroyla cok ugrasiyor kendi karar veremiyor kimin oynayacagina.
halbuki oynatmiyorsun oynatmiyorsun en zor maca cikariyorsun o serdarin yaptigi hatanin ve yenilgininde bas sorumlusu.

Penaltı dışında her maç böyle oynayacaksa Hakan - Serdar ikilisi stoper sorunumuzu çözer gibi.

Valla performansı çok hoşuma gitti.

saaktlanmazsa bu adam iş yapar.hırslı hızlı çok iyi özellikleri var.birde yanına denayeri alsak keşkee.ama bu adama bel baglamayın ille sakatlanacaktır.

bok gibi stoper. tarik kaziginin bir tik ustu bu beyefendi.

penalti haric ne demek ya. :D

chedjouda zaten yaptigi hatalar haric cok iyi oynuyor maclarda. besiktas macinda yaptigi iki hatta haric mesela cok iyiydi.

bu nasil bir mantiktir arkadas. boyle bir mantik var mi ya.

sasiriyorum valla bazen.

bok gibi stoper. tarik kaziginin bir tik ustu bu beyefendi.

penalti haric ne demek ya. :D

chedjouda zaten yaptigi hatalar haric cok iyi oynuyor maclarda. besiktas macinda yaptigi iki hatta haric mesela cok iyiydi.

bu nasil bir mantiktir arkadas. boyle bir mantik var mi ya.

sasiriyorum valla bazen.

Zaman geliyo Muslera hata yapiyo senin mantigina gore Muslera da kötü futbolcu bi hatayla adam yenilmez

Bu arkadas hakkinda kupa maci sonrasi görüsümü paylasmistim, ilk macinda yaniltmadi.

Dany'yi hatirlatiyor bana. Gerektiginde cok iyi top kapiyor ikili mücadelelerde Dany gibi , ama daha agresif ve sert.

Ama inanilmaz dengesiz bir oyuncu, nzm nerde hamle yapacagini bilmiyor, timing konusunda inanilmaz kötü.

Ayni sekilde ayaklari cok kötü, arkadan top cikaramadigi icin toplari rakibe gönderiyor ve takim rahatlamiyor.

Bu Serdar daha cok penalti ve foullere sebep olur.
Kisaca dogru bir transfer degil.

Gesendet von meinem C6903 mit Tapatalk

Son düzenleme:
Timing'i hep kötüydü ama oynamamaya bağlı olarak rezalete yakınsamış.

Sakatlanmaz ve oynamaya devam ederse sezon sonu Denayer ve iki stoper değil , Denayer ve bir lider stoper alırız.

Chedjou zaten devre arası satılmalı , Hakan'a teşekkür edilmeli , Semih'ten bonservis kazanmaya bakılmalı.

Lider Stoper , Jason Denayer , Serdar Aziz ve Koray Günter yeterli olur diye düşünüyorum.

Bu arkadas hakkinda kupa maci sonrasi görüsümü paylasmistim, ilk macinda yaniltmadi.

Dany'yi hatirlatiyor bana. Gerektiginde cok iyi top kapiyor ikili mücadelelerde Dany gibi , ama daha agresif ve sert.

Ama inanilmaz dengesiz bir oyuncu, nzm nerde hamle yapacagini bilmiyor, timing konusunda inanilmaz kötü.

Ayni sekilde ayaklari cok kötü, arkadan top cikaramadigi icin toplari rakibe gönderiyor ve takim rahatlamiyor.

Bu Serdar daha cok penalti ve foullere sebep olur.
Kisaca dogru bir transfer degil.

Gesendet von meinem C6903 mit Tapatalk
Aga sen hakketten Irkcisin bunu cok net belli ediyon hemde Ched okadar ata yapiyo savunuyosun Serdarin yaptigi ilk hatada adami asiyosun

Birşey saplantı yapılınca yapılıyor. Denayer Sunderland gibi bir takımda bile takıma giremiyor henüz, eğer toparlamazsa ne yapıcan Denayer'i şu haliyle? Son maçta orta saha oynadı gerçi fena da diildi, defansta bir milli felaketti oynadığı az sayıda maçta. Gerçi oynadığı takım da milli felaket, düşecekler.

Serdar Bursa'da oynarken de sıradan bi topçuydu, o kadar para verip almaları bana göre şüpheli, alındığı zaman da burda benzer bişey yazmıştım. Güney Amerika'da Brezilya , Uruguay gibi ülkelerden o paraya daha sağlam defans oyuncusu alırsın.

Son düzenleme:
Galatasaray'ın kapisindan girmesi bile mucize.Bu kadar kolay olmamalı bu formayi giyebilmek

LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Fener macinda yaptigi hatayi uzun zamandir oynamamasina baglayanlar var pazar gününden beri.

Ben buna hic bir sekilde katilmiyorum. Hic bir stoper kendi ceza sahasinda böyle rahat böyle lakayt olamaz top ayaginda iken. Vur gitsin arkadas ne eveleyip geveliyorsun.

Semih ilk piyasaya ciktiginda her topu dan dun vuruyordu en iyisini yapiyordu tehlikeli pozisyonlarda. Tac olur, korner olur ne olacak yani. Böyle bir gerizekalilik yapmaktan her türlü iyidir.

Eyvallah fener macindaki hatasi cok kotuydu ama hata disinda gayet iyi oynamis gibi geldi bana (sadece genis ozet izledim). Su anki diger stoper opsiyonlari da dusunuldugunde 11'de baslamasi gerektigi kesin gibi bence.

Uzun vadede de stoper rotasyonunun parcasi haline getirilip verim almaya bakilmali artik. Olan oldu bi kere, alindi sonucta bu adam.

Geri
Üst Alt