Sinan Arslan
Büyük Kaptan
- 22 Kasım 2008
- 25.870
- 157
- 443
Serdar yaptığı hataya kadar kusursuz oynuyordu bana göre,ben tek kalemde silinmemesi taraftarıyım Semih ve Chedjou'dan çok daha iyi defans oyuncusu bana göre..
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
saaktlanmazsa bu adam iş yapar.hırslı hızlı çok iyi özellikleri var.birde yanına denayeri alsak keşkee.ama bu adama bel baglamayın ille sakatlanacaktır.
Denayer ile olmaz bence yanına toparlayacak Godin tarzı adam lazım. Denayer gelsin Serdarla dönüşümlü oynasınlar.
bok gibi stoper. tarik kaziginin bir tik ustu bu beyefendi.
penalti haric ne demek ya.
chedjouda zaten yaptigi hatalar haric cok iyi oynuyor maclarda. besiktas macinda yaptigi iki hatta haric mesela cok iyiydi.
bu nasil bir mantiktir arkadas. boyle bir mantik var mi ya.
sasiriyorum valla bazen.
Aga sen hakketten Irkcisin bunu cok net belli ediyon hemde Ched okadar ata yapiyo savunuyosun Serdarin yaptigi ilk hatada adami asiyosunBu arkadas hakkinda kupa maci sonrasi görüsümü paylasmistim, ilk macinda yaniltmadi.
Dany'yi hatirlatiyor bana. Gerektiginde cok iyi top kapiyor ikili mücadelelerde Dany gibi , ama daha agresif ve sert.
Ama inanilmaz dengesiz bir oyuncu, nzm nerde hamle yapacagini bilmiyor, timing konusunda inanilmaz kötü.
Ayni sekilde ayaklari cok kötü, arkadan top cikaramadigi icin toplari rakibe gönderiyor ve takim rahatlamiyor.
Bu Serdar daha cok penalti ve foullere sebep olur.
Kisaca dogru bir transfer degil.
Gesendet von meinem C6903 mit Tapatalk