Serdar Aziz

1 hata dışında müthiş oynadı.
Hangi ikili mücadelede yerde gördünüz? Koydu fiziğini aldı topları.
Semih olsaydı paspas olmuştu.
Yaptığı hata çok büyük hata orası ayrı ama sürekli oynatılırsa çok daha iyi olacaktır.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Ben hayatımda bizim kadro kadar aynı tip stoperin bir arada yığıldığı takım görmedim

Koray,Semih,Hakan,Chedjou,Serdar

Serdar ve Ched 1 tık daha hava toplarında iyiler
Hakan ve Ched 1 tık ayakları etkili
Bi de Serdar bunlardan 1 tık daha agresif

o kadar abi boylarından tut, oyun tarzlarına, her an el bombası olmalarına kadar her haltları aynı ya bari Dany'i de geri çağırın tam olsun.

Olum yemin mi ettiniz bu takıma uzun stoper almamaya? Boyları 182-184 cm arası olacak diye şart mı var? Servet'i bile özledim yemin ederim

Yaptirdigi penalti malca bir hareket idi ama genel olarak takimin iyi oyuncularindan biriydi. Bence her mac 11 de olmali diger stoperleri gorunce.

O pozisyon terse olsaydı ve o hareketi yapan Kjaer ya da Skertel olsaydı penaltıyı çalmayacağından neredeyse eminim.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

5 senedir chedjouya niye bok atiyoruz. Olmadik yerde kafa atmaya calisip eliyle vuran mal diyr arguman niye uretiyoruz.
Sadece serdar degil. Defans adami neden calima girmeye calisir sebep nedir.
.
Çünkü 5 senedir aynı hataları tekrarlıyor. Serdar daha 2-3 kez ilk 11 başladı takımda. En azından 10-15 maç izleyip öyle karar vermek lazım ama lig için gayet yeterli bir adam.

Penalti pozisyonuna kadar cok iyi oynadi. ayakta kaldi gereken sertligi sagladi.elimizdeki en iyi stoper

Penaltı pozisyonuna bir şey diyemeyiz cüneytin şerefsizliğide var orada. Onun dışında ilk yaptığı hata dahil uzun zaman ilk 11 de oynamayıp derbide olması etken oldu. Serdar iyi iş çıkarttı bu maç için kesilmemeli.

-Tapatalk-

.
Çünkü 5 senedir aynı hataları tekrarlıyor. Serdar daha 2-3 kez ilk 11 başladı takımda. En azından 10-15 maç izleyip öyle karar vermek lazım ama lig için gayet yeterli bir adam.
Ayni sekilde 10 senedir sabriyi neden cekiyoruz. Tutarsizlik yok mu. Ligin basindan beri adam ileri gidip sonra bakiyor bir sonraki atakta gorunuyor orta sahada yuruyor.

Yanlis anlasilmasin ben serdari da gommek istemiyorum taktigim sorun bam baska..
Neden defans oyunculari surekli ama surekli bireysel hata yapmak icin cabaliyorlar. Yani arkasi bosken neden yani.

serdari önceki maclarda oynatmayan adama sormak lazim.
sen dur dur fener macina cikar tam bir aptal bu hoca.
sezon öncesi is görür sandim ama yanilmisim.
yine en iyi serdar oynadi ikili mücadelelerden kacmadi hepsinide kazandi chedjou olsa kaleye kadar gölge pres yapar.
ama mental hazir olmadigi icin hata yapti.
dedigim gibi haftalardir oynatma bu maca cikar, hata hocada.

Ayni sekilde 10 senedir sabriyi neden cekiyoruz. Tutarsizlik yok mu. Ligin basindan beri adam ileri gidip sonra bakiyor bir sonraki atakta gorunuyor orta sahada yuruyor.

Yanlis anlasilmasin ben serdari da gommek istemiyorum taktigim sorun bam baska..
Neden defans oyunculari surekli ama surekli bireysel hata yapmak icin cabaliyorlar. Yani arkasi bosken neden yani.
.
O pozisyon bazında haklısın zaten ona bir itirazım yok. Tekrar izlemek istemediğim için bakmadım ama Muslera uyarmadıysa o da hatalı bu arada.
Takımın komple revizyona ihtiyacı var, şu anki kadrodan max 3 tane ilk 11 oyuncusu, 4-5 tane de rotasyon çıkar.

serdarin yanina subotic tipinde bi stoper alsilnar senelerce stoper aramayiz.
yanindaki adamda güven vermeli.
bu hakan balta chedjoularla olacak is degil.

Penaltiyi yaptırdığı gibi taktigimizi de bozdu.
4-4-2 ye geçiyorduk ereni sakatladı

XT1033 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Şimdi serdarı asmayalım zaman verelim penaltı pozisyonunu haricinde pek fazla hatası yoktu önümüzdeki günlerde hamit abisinin yanında başlar salon çalışmalarına

Penaltı pozisyonunda acaba nasıl bir akıl tutulması yaşadı diyordum.

Sonra aklıma Sabrinin yaptığı saçma sapan "pres" geldi ve dedim ki ikisi de aynı akıl tutulmasını yaşadılar.

Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk

Bu maç yanıltmasın ben gerçekten maçın genelinde çok beğendim. İyi bir td elinde çok iyi bir stoper olur. Şenol Güneş ısrarla istemişti. Onun elinde olsaydı ligin en iyi stoperi olurdu.

SM-A510F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Tartışmasız takımın en iyi stoperi...Normal şartlarda galatasaray'ın 11 oyuncusu olacak adam değil ama 3 yılda seviyemiz o kadar düştü ki...

Geri
Üst Alt