Serdar Aziz

Buna penaltı diyen ağır orman çocuğudur

Galatasaray Düşmanlarının .........

Pozisyonu bu suratle izleyince var basindaki halis in tamamen talimatli ya da art niyetli oldugu tescillenmistir

Hakem yanilabilir ama yarin sahaya cikip mac yonetecek hakem bunu videodan izleyip onaylayamaz

Hüseyin gocegin eminmisin diye var odasına sorduğu söyleniyor

Galatasaray Düşmanlarının .........

Konusmalari kimsenin bilmesi mumkun degil , dudak okuma varsa bilemem

Gocek ile firat degisik yontemleri sectiler ama bence firatin yaptigi dogruydu (var diye bir sistem oldugu icin)

Nasil yardimcilar kritik durumlarda bayrak kaldirmiyorlarsa , burada da o dudugu calmayacaksin . Calinca iceridekilerin izletme olasiligi dusuyor

Eger calmasa idi muhtemelen izlemeye gonderirlerdi , monitore gittiginde de vermezdi

pozisyon 100 de 1000 penalti degil.
ama arkadas haftalardir operasyon yapiliyor biraz akilli ol.
gerek yok orda yerden kesmeye.
o dünkü olaydan sonra karar verdim artik mac izlemiyorum.
nedir bu arkadasy yahu.

Selçuk kaptan filan değil kaptan dediğin sahada olay çıktığı zaman saniyesinde orda olup arkadaşlarını en önde savunur, hakem bir karar verdiği zaman ilk o gider hakemin yanına çünkü kaptansın sen

Muslera bu takımın kaptanı canımız ciğerimiz bişey diyemem ona ama bizim hakemler kart göstermeye yer aradığı için olası pozisyonlarda Muslera kalesini terk ettiği saniye sarı kartı gösteriyorlar adamın kaptanlığına bakmadan

Gerek yerli ligin içinden yetişmiş bir futbolcu olması sebebiyle, gerek sahada arkadaşlarını sonuna kadar koruduğu anlar sebebiyle, gerektiği zaman hakeme o sert tepkiyi vermesi sebebiyle benim kaptanlık adayım Serdar Aziz 'dir

En azından Muslera sahada olmadığı zaman kaptanlık pazubandı direk Serdar Aziz 'e getirilmesi gerekiyor. Çünkü gerçekten çok geliştirdi kendisini Serdar o Bursa 'dan gelen tecrübesiz baskı altında ezilen Serdar değil artık bildiğin tüm yerli futbolcularımıza örnek olması gerekiyor kadroya baktığımda yerli olarak düşünmeden güvenerek kadroya yazabildiğimiz tek oyuncu

2. Olarak Emre Akbaba geliyor bence sağlam döner fiziki olarak da ilerleyen zamanlarda gelişme gösterirse Emre Akbaba 'da bu takımın en önemli parçalarından olacak

Gençlerden de Ozan ve Atalay ikilisini yakın görüyorum buraya ...

Bakalım kaç maç ceza kitleyecekler buna.

sent via GSC

MADDE 36 – SPORTMENLİĞE AYKIRI HAREKET
(1) Sportmenliğe veya spor ahlakına aykırı hareket eden, tutum ve davranışlarıyla TFF’nin
saygınlığını zedeleyen ya da futbolun değerini düşüren,
(a) Futbolculara 1 ila 3 müsabakadan men cezası,

(5) Yukarıdaki 1. fıkrada belirtilen ihlalin TFF mensuplarına veya müsabaka görevlilerine
yönelik olması ve fiili müdahale içermesi halinde;

(a) Futbolculara 3 ila 6 müsabakadan men cezası,

MADDE 41 – KİŞİLİK HAKLARINA SALDIRI, HAKARET, TEHDİT ve TÜKÜRME
(1) TFF veya mensuplarına, müsabaka görevlilerine, futbolculara, yöneticilere veya diğer
ilgili kulüp ve kişilere, hakaret eden, söven, tehdit eden veya herhangi bir şekilde kişilik
haklarına saldırıda bulunan;
(a) Futbolculara 2 ila 5; fiillerin müsabaka görevlilerine yönelik olması halinde ise 3 ila 7
müsabakadan men cezası,

Hangi maddeden sevk edecekleri belirleyecek cezayi.Serdar'in yaptigi 36.maddeye daha uygun gibi.3-6 mac olur gibi.Bir de bu kadar savas acmamizdan sonra ust sinirdan mi yoksa haksiz penalti oldugu icin alt sinirdan mi verirler orasi da belirsiz.

serdar azizin olayi bu. abidik gubidik fauller, adamlari yere sermeler. sari kartlar. bir türlü degismedi. ligde idare ediyor bir sekilde ama ilk 11'e kaliteli bir stoper alinmali. maicon ve ahmet olunca serdari ramos olarak kabul ediyoruz

Ara sıra herkes kötü maç oynayabilir. Bu da Serdarın kötü maçıydı. Maç eksikliği diyelim.

Geri
Üst Alt