Serdar Aziz

Ben kötü maçında değilim. Her maç yapıyor zaten bam güm hareket, kendi sahamızda bu kadar çok top oynanan maçta artan pozisyon sayısıyla saflıklarının sayısının artması da normaldir. Yalnız bir oyuncunun ayakları nasıl bu kadar kötü olabilir ya? Heriflerde Mahmut Tekdemir bile top sürüp boş adam buluyor, bizim stoperler 15 yaşında, halı sahada stoper oynayan çocuklar gibi rakip biraz üstüne gelince bam güm topu ileri vuruyorlar. Bir dürt topu ya, kendine alan yarat, zaten ligdeki santraforların %80'i seni takip bile etmez, gerisi de faullü gelir. Yemin ederim Muslera'nın auttan sonra oyuna sokacağı her toptan sonra buhrana giriyorum. Ya Muslera kötü vuruyor, ya santraforumuz olmadığı için top bizde kalmıyor ya da stoperlerimize kısa başlayıp ayakları top yapmadığı için Muslera'ya dönüyorlar ve aynı döngü yeniden başlıyor. Biraz top oyuna sokmayı öğrenin ya, gına geldi her maçta savunmadan çıkarken kafadan 3-4 tane tehlikeli kontra vermekten.

Korner direğinin yanında topu kontrol edemeyip kayıp düşmesi serdari en iyi özetleyen pozisyondu.

Bir insan beceriksizse eger bunu değiştiremezsin.
Serdar hem beceriksiz hem sakar hemde sakat.

Son dakikalara doğru çok büyük hatalar yaptı ama başak goke çeviremedi.
Acilen tekmeyi basmak lazım.
Kargalara filan beleş verelim gitsin.

Bugün mala bağladı Allah'tan imdada ozan yetişti

Galatasaray Düşmanlarının .........

Maicon geçen sezon gol atıyordu diye kötü performansı için bahaneleri sıralayan taraftar 1.5 sezondur takımın en iyilerinden olan Serdara kredi tanır umarım

Maci seyredemedim ama.sakarliar yapmis.anladigim kadariyla yanliz bu maca kadar en iyi stoperimizdi kendisi ek olarak cogunuz hatirlamaz muhtemelen ama Efsane Bulent Kaptan da her mac en az iki uc iskalama yapardi

Gol de direk hatasi var. 1 ofsayti bozuyor, 2 yanlamasina dönerek topun geçmesine izin veriyor.

Ben buna güvenerek uzun vaadede asla proje üretmem.

Adam iyi stoper görünümlü saatli bomba. Her maçta her an seni ateşe atabilir. Türkiye'nin en iyisi yinede bu galiba çağlar söyüncüyü saymazsak.

Ozan da daha iyi olacak bu arada ama henüz çok toy o.

Serdarı beğenen ve ilk 11 oyuncusu olarak gören tataftar kötü oynuyoruz diye ağlamasın..

Sedarı beğenen adam yönetime hayalı tranferler yapıyor diye boş eleştiri yapmasın..

Çoğu taraftarın beğendiği ve ilk 11 ouuncusu gördüğü takımdan ne hayır beklersin ki..

Topu ayağına aldığında bile anlıyorsun büyük takımın oyuncusu olmadığını..Korkudan iki adım ileriye gidemez,bir panik havası...

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Serdarı beğenen ve ilk 11 oyuncusu olarak gören tataftar kötü oynuyoruz diye ağlamasın..

Sedarı beğenen adam yönetime hayalı tranferler yapıyor diye boş eleştiri yapmasın..

Çoğu taraftarın beğendiği ve ilk 11 ouuncusu gördüğü takımdan ne hayır beklersin ki..

Topu ayağına aldığında bile anlıyorsun büyük takımın oyuncusu olmadığını..Korkudan iki adım ileriye gidemez,bir panik havası...

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

"Topu ayağına aldığında bile anlıyorsun büyük takımın oyuncusu olmadığını..Korkudan iki adım ileriye gidemez,bir panik havası..."

Bu söylediğine deKesinlikle katılmıyorum reis. Bir stoper topu ayağına alıp müsait durumdaki arkadaşına topu ulaştırmaktır asli görevi defanstan oyun kurabilmesi topla çıkabilmesi çok ekstra özelliktir. Serdar Aziz kendisini biliyor teknik kapasitesinin farkında ve buna göre oynuyor bence en doğrusunu da yapıyor defansta sağlam oynasın sahaya böyle ruhunu koymaya devam etsin de kimse ondan topu alıp adam çalımlasın & 70 metreye diagonel pas atsın gibi bir beklentisi yok

Bence Serdar Aziz 'in çok fazla hakkını yiyorsunuz reis. Sene boyunca en iyi oynayan futbolcularımızı saysam Ozan derim son dönemlerdeki Feghouli derim sakatlanmadan önceki Belhanda derim ve Serdar Aziz derim. Hiç bok atmaya gerek yok adam düzenli olarak sapasağlam performans veriyor.

Ne yani Puyol 'da teknik kapasitesi sınırlı bir adamdı Barça 'da oynamasına rağmen o dediğin gibi topla çıkmazdı muazzam bir oyun kurma becerisi yoktu topu ayağına aldığı anda en kısa sürede müsait olan arkadaşına ulaştırmaktı görevi ne şimdi Puyol 'da mı büyük takım oyuncusu değil diyeceksin ?

Veya bu işi en muazzam yapan Chedjou vardı elimizde ? defanstan tek başına top çıkarırdı çalım atardı pas verirdi ileri çıkardı o zaman Chedju en iyi büyük takım oyuncusu değil mi ? Galatasaray 'da tutunamadı Başak 'da tutunamadı Bursa 'ya düştü neden ?

Bir stoperin asli görevi defans yapmaktır Serdar 'da bu ligin sayılı defans oyuncularından

Geri
Üst Alt