Serdar Aziz

En uyuz oldugum hareketi kenarda salak salak foul yapip rakibin ceza sahamiza dogru yandan tehlikeli duran top kullanmasina neden olmasi.

Bunu neredeyse istinasiz her mac en az 1 kere yapiyor.

En uyuz oldugum hareketi kenarda salak salak foul yapip rakibin ceza sahamiza dogru yandan tehlikeli duran top kullanmasina neden olmasi.

Bunu neredeyse istinasiz her mac en az 1 kere yapiyor.
Bak bu konuya sonuna kadar katılıyorum reis. Bir stoperin o kadar tehlikeli yerden sürekli faul yapmasının mantıklı bir açıklaması yok, üstelik bizim gibi duran topları savunma özürlüsü bir takım için ekstra dikkat edip o bölgelerde faul yapmaması gerekiyor

Hani anlarım rakip tehlikeli geliyordur & defansta pozisyon alamamıştır rakibi mecbur kalıp düşürsün sarı kart yersin de saçma sapan ortada pozisyon bile yokken çok tehlikeli yerlerden faul yapıp sarı kart yiyor durduk yere

Cezasahası içinde topu takip ettiği için, gol vuruşu için bekleyen oyuncu bomboş kalıyor kaliteli ayaklar bunu gole çeviriyor Porto lular gibi ama sıradan oyuncular değerlendiremiyor yani zihinsel olarak yetersiz.

He anasını satayım Serdar topu izlediği için yiyoruz o golleri. O yüzden Porto maçında Serdar oynamadığı için kalemize gelen 2 şutta 3 tane gol yedik

Tamam Serdar 'ı beğenmeyebilirsiniz herkes eleştirmekte haklı. Ama eleştirmenin de bir adabı var neymiş Muslera o top Serdar 'a çarptı diye gol yemiş neymiş Serdar topu izlediği için o golleri yiyormuşuz neymiş Serdar topu alınca hemen ayağından çıkarıyormuş

Bunlar gerçekten işin bahaneleri. Bana deyin Serdar bulunduğu seviyeye göre kademe / pozisyon bilgisi yeterli değil deyin, Serdar çok tehlikeli yerlerde sürekli faul yapıyor deyin, Serdar sakatlık&ceza yüzünden çok maç kaçırıyor deyin bunlara lafım yok

Ama sırf eleştirmek için yazıp çizmeyin ...

Yumuşak takımımıza sertlik takan hırslı oyuncumuzdur kendisi. Geleceğin kaptan adaylarındandır çok severim. Şu aralar formsuz olabilir lakin maç eksiği var toparlayacaktır. Ligimizdeki en iyi stoperlerden biridir. Arkadaşlar sanırım sorunu başka yerde arıyorlar. Ya da sallamak için kılı kırk yarıyorlar. Bakın eleştiri değil sallamak. Bir oyuncumuza şunu yapmasa daha iyi olur şöyle daha iyiyiz denmesi eleştiridir. Ama saatli bomba, satılsın demekte boşa sallamaktır. Saygılar.

takımda hayaletler dolu, serdarı ruhsuz takımla beraber oynarken eleştirmeyin yav, takımı sahipleniyor hiç değilse. toplasan takımda 3-4 topçu var böyle biri de ozan zaten.
kimi zaman saatli bomba olsa da ben seviyorum kendini,sertlik katıyor takıma(bazen mal gibi giriyor tabii) musleradan sonraki kaptandır gözümde.
ozanı yüksek meblağ ile satarsak yanına lider bir stoper almak lazım o zaman daha faideli olacaktır.

aldığı maaş yüksek derseniz amenna 1.5 falan olmalı.

ambulance_plain_red.png

Bu sezon sakat olmadigi vakitlerde de vasat oldugu soylenirse hata olmaz

Yillik ücreti 1 milyon euro olmaliydi. Adam 10 maca cikmis ligin ilk yarisinda. Bir macta 20.dakikada oyundan ciktigi icin 9,1 mac ediyor aldigi süre. Böyle bir stoper ilk 11 oyuncusu olarak görüldügü sürece cok gol yemeye devam ederiz. Adam maksimum 25 mac oynuyor yilda. Saka gibi. Sampiyonlar Ligi'nde 4 mac oynayip 3 sari kart görmüs.

"Serdar çöp" "bu takımda anca yedek olur" diyen arkadaşları buraya davet ediyorum

Serdar olmadığı zaman defansımızın hali ortada

Cam adam yüzünü unuttuk yine

CLT-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

En kritik maclarda olmaması can sıkıcı begeniyorum ama güvenmiyorum

Ozanı değil esasen imkan var ise bunu satmak lazım. Oynadığı zaman mücadelesine lafım yok ama adam bir var bir yok. Böyle bir oyuncuya güvenilip yola devam edilmez.

Geri
Üst Alt