Serdar Aziz

4 milyon a aldığın yıllık 2 milyon alan adamı nasıl sözleşmesini fesih ediyorsun kolay mı bu işler
Serdar sportif açıdan gönderilmesi doğru karar müzmin sakat çok maç kaçırıyor dengesiz oynuyor lakin idari açıdan gönderilmesi mümkün değil bedavaya

Galatasaray Düşmanlarının .........

Bedava filan gitmiyor gaza gelmeyin iste. Rusya italyadan teklif varmis gider oraya bi yere 2m kazanan adama guvenemiyorsun

4 milyon a aldığın yıllık 2 milyon alan adamı nasıl sözleşmesini fesih ediyorsun kolay mı bu işler
Serdar sportif açıdan gönderilmesi doğru karar müzmin sakat çok maç kaçırıyor dengesiz oynuyor lakin idari açıdan gönderilmesi mümkün değil bedavaya

sportif açıdan neresi doğru?
yav bu adama ahmet çalık veya eren muamelesi yapmayın
adam sampiyon takıma en cok katkı sağlayan ısımlerdendı
sakat fln diyorsunuz da iki senede toplam 10maç kaçırmamıştır
hem yerini nasıl dolduracagız
yabancı sınırının geri gelmeyeceğinden yüzde yüz emin miyiz

Vefasızlık yapıyorsunuz aynı gomise yaptığınız gibi. Ben Galatasataraylıyım ve bu adamın hakkının yendiğine eminim. Sen takımın defansını sertlikte üst seviyeye çıkar. Sonra devre arasında o kadar çöpün içinde ilk bileti kesilen sen ol. Bu adam bize düşman olmazsa iyidir..

Vefasızlık yapıyorsunuz aynı gomise yaptığınız gibi. Ben Galatasataraylıyım ve bu adamın hakkının yendiğine eminim. Sen takımın defansını sertlikte üst seviyeye çıkar. Sonra devre arasında o kadar çöpün içinde ilk bileti kesilen sen ol. Bu adam bize düşman olmazsa iyidir..

bildiğim kadarıyla gomis zam istemişti

sportif açıdan neresi doğru?
yav bu adama ahmet çalık veya eren muamelesi yapmayın
adam sampiyon takıma en cok katkı sağlayan ısımlerdendı
sakat fln diyorsunuz da iki senede toplam 10maç kaçırmamıştır
hem yerini nasıl dolduracagız
yabancı sınırının geri gelmeyeceğinden yüzde yüz emin miyiz
Ligde başakşehir le maç yapıyoruz şampiyonluk maçı ısınırken serdar adalesi çekti maça çıkmadı çıktık ahmetle Ahmet'in içinden gectiler şampiyonluk tan olduk nasıl izah edeceksin
Ben serdara kötü oyuncu demiyorum ki adama güvenilmez diyorum geçen sezon iyi maç sayısına ulaştı ya bu yıl

Sağlam Serdar i kimseye değişmem lakin adam kronik sakat

bildiğim kadarıyla gomis zam istemişti
İstesin verecektin o parayı verseydin şuan bu sıkıntıları yaşamacaktık. Mustafa cengiz yönetimi kendi kendini bitiriyor. Yalan söylüyorlar bunu hiç istemezdim. Ama yalan söylüyorlar özellikle albayrak gomis olayında söyledikleri hala aklımda. Neyse olay gomis değil. Takımın bel kemiği stoperini daha birini almadan gönderiyoruz. Türkiye ligindeki ekiplerden birine giderse yönetim istifasını versin hemen. Yemin ediyorum bunaldım artık gece gündüz Galatasarayı düşünüyoruz adamların yaptıklarına bak.

İstesin verecektin o parayı verseydin şuan bu sıkıntıları yaşamacaktık. Mustafa cengiz yönetimi kendi kendini bitiriyor. Yalan söylüyorlar bunu hiç istemezdim. Ama yalan söylüyorlar özellikle albayrak gomis olayında söyledikleri hala aklımda. Neyse olay gomis değil. Takımın bel kemiği stoperini daha birini almadan gönderiyoruz. Türkiye ligindeki ekiplerden birine giderse yönetim istifasını versin hemen. Yemin ediyorum bunaldım artık gece gündüz Galatasarayı düşünüyoruz adamların yaptıklarına bak.

33 yaşında adam yani yeni sözleşme ile 35 yaşına kadar oynar mıydı ?

Napsin adam beni bedava gondermeyin ille de para isteyin mi diyecek?

Aradaki iliski bu kadar bozulmussa zaten artik herkes kendi cikarini disunur. Bu durumda da bonservissiz gitmek muhtemelen Serdar'a +imza parasi veya +"daha fazla" imza parasi demek olur.

takasa kullanılabilir en azından kulubune değer katar

Ligde başakşehir le maç yapıyoruz şampiyonluk maçı ısınırken serdar adalesi çekti maça çıkmadı çıktık ahmetle Ahmet'in içinden gectiler şampiyonluk tan olduk nasıl izah edeceksin
Ben serdara kötü oyuncu demiyorum ki adama güvenilmez diyorum geçen sezon iyi maç sayısına ulaştı ya bu yıl

Sağlam Serdar i kimseye değişmem lakin adam kronik sakat

yav 2 sezonda 6 maç kaçırmış adam
öncesindeki uzun sakatlığı da acl yırtığı

büyük takımsan gözü kapalı 3 tane iyi stoper yazarsın kadroya ztn
ozan gelene kadar bi serdar vardı
şimdi her ikisinide yolluyorlar

yav 2 sezonda 6 maç kaçırmış adam
öncesindeki uzun sakatlığı da acl yırtığı

büyük takımsan gözü kapalı 3 tane iyi stoper yazarsın kadroya ztn
ozan gelene kadar bi serdar vardı
şimdi her ikisinide yolluyorlar
Bak yine söylüyorum gideceğini düşünmüyorum çünkü mantığı yok
Lakin gerçekten gönderilecek se sebebi sakatlık olur

Bak yine söylüyorum gideceğini düşünmüyorum çünkü mantığı yok Lakin gerçekten gönderilecek se sebebi sakatlık olur Galatasaray Düşmanlarının .........

Sakatlik Geçmişi

Serdar Aziz

Screenshot_2018-12-28 Serdar Aziz - Sakatlık geçmişi.webp

Fernando Reges

Screenshot_2018-12-28 Fernando - Sakatlık geçmişi.webp

Sinan Gümüş

Screenshot_2018-12-28 Sinan Gümüs - Sakatlık geçmişi.webp

Mariano

Screenshot_2018-12-28 Mariano - Sakatlık geçmişi.webp

Şimdi bunlar tutulcak ama Serdar sakat diye gönderelicek ha?

Seni çok sevdim musleradan sonra kaptanlığa yakışacak tek isimdin. Ama olmadı gerçekten çok üzgünüm bunlar için. Yolun açık olsun.

Geri
Üst Alt