Serdar Aziz

ben bunun bir mr görüntülerine bakayım , kıllandım iyice..

Kadroya girmediğine Şaşırdık mı ?

Tabiki hayır.
Göz göre göre itelediler.
Ne güzel şenol alacaktı bunu.
Bjk alsaydı en fazla 2 milyon bonservis yıllık ta 1.250 verirdi .

Komisyondan başka bişey değil.

Keşke manu maçında oynasaydı da ne kadar bomba oyuncu oldugunu görmüş olurdu burdaki futbol cahilleri.

Lig başlar 2 tabe anadolu takımına karşı kademe yapar,burdaki cahillerde serdar kapaklari nasıl taktı diye söylenir durur.

HELAK OL DURSUN

Leşleri milli oyuncu ayağına kitlemeye devam. 750 bin euroluk oyuncu 2 milyon euro maaş alacak.

demistik cöp diye

Gesendet von meinem SM-G925F mit Tapatalk

6 hafta yokmus

sizin yapacaginiz transfere sokayim

yazık günah, 4.5 milyon dolara mı aldılar euro mu aldılar? Tam hatırlayamadım ama o paraya ne topçular alırdık meh meh

Kac senedir itelemeye calisiyorlardi bunu bize. Sonunda cok güzel gecirdiler 4,5 Milyon + 3 futbolcu (adam basi 500 bin deger bicsek toplamda 6 Milyon girmis oluyor bize).

Yok o 3 topcunun maasindan kurtulduk falan demesin kimse bu Serdar'a 2 Milyon veriyoruz!!

Kac senedir itelemeye calisiyorlardi bunu bize. Sonunda cok güzel gecirdiler 4,5 Milyon + 3 futbolcu (adam basi 500 bin deger bicsek toplamda 6 Milyon girmis oluyor bize).

Yok o 3 topcunun maasindan kurtulduk falan demesin kimse bu Serdar'a 2 Milyon veriyoruz!!

Buldular çapsız başkan bozuntusunu 2 dakikada itelediler

fikret orman gibi ölücü bir baskan lazım. kurusun hesabını yapacak ve herkesten hesap soracak.

su andan itibaren kulübe kurus yardımda bulunmayacagım. bitti. aklı basında ve kulübün menfaatlerini düsünecek bir baskan gelene kadar kimsede ne forma alsın ne maça gelsin.

anlasınlar taraftarın gücünü..

Son düzenleme:
Geri
Üst Alt