Serdar Aziz

hepimiz haklı cıktık abi koca bir balon semih kaya2..Bok gibi stoperlerimiz var ben hakan şecu ikilisini semih serdara tercih ederim

Basimizdakinin vizyon transferi.

Moderatör tarafında düzenlendi:
Bir cacık olmaz.Adamı stoper diye aldık maşallah stoperden çok her yerde gördük.

Çok kötü transfer olduğunu en başta söylemiştim millet takla atıyordu sevinçten bu adam için kocaman bi balon hep de öyleydi

SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çöp olduğu baştan belliydi şaşırtmayacak gibi duruyo

Bu adam'i birde Denayer'den önde görenler vardi. Ayip ulan ayip komisyoncu herifler.

aga durun semihin her maç yaptığı şeyler bunlar adamı hemen asıp kestiniz semih 3 sezondur böyle oynuyor bu kadar ağır eleştirmediniz biraz zaman verin sonra yine hakkını teslim ederiz.

lan adam hazir degil bi macta bitirdiler hemen.
bi hazirlik macta göklere cikaran veya yerin dibine batiran millet.
hele söyle bi 4 5 mac oynansin ondan sonra atarsiniz yorumlarinizi.

Belki de yazildigi kadar vasat degildir.. Ama sürekli sakatlanan ve üst düzey stoper olmayan birine 4.5 milyon vermek agir aptalliktir. Birde Chedjou gitsin diyenler var. Bu taraftarlar oldugu sürece bi b.k olmaz bizden.

Kafa olarak benimseyemedi daha takımı. Boş boş dolanıyor sahada. Giremedi kafa olarak.

Skrtel'i pek beğenmem ama, Serdar Aziz - Skrtel transferleri macerasından büyük roman çıkar. Başlık " ders " olur. Tabii burada Serdar'ın futbolculuğundan bahsetmiyorum. Konu transfer maliyeti.

Son düzenleme:
brumaya neler dendi asil böyle taraftar varken isimiz zor !
kendi oyuncusunu bitirmeye hevesli cok kisi var.
adam daha yeni yeni oynamaya basliyor.
chedjou ilk yari havadan gelen golü yedirdi kimse bahs etmiyor.
neyse serdarin isi zor zaten 1 2 mac iyi oynamasa ayni önceden brumaya yapilan muamele yapilcagi belli !!!

İyi bir performans ortaya koymadı ama sakatlıktan yeni çıktı ve daha yeni geldi.

Aşırı fazla para ödendi ama henuz çöp ilan etmek için çok erken.

Inş daha iyi oynar

Şu adama vereceğimiz parayla iyi bir forvet alınırdı be.Bir de 2 milyon ücret verdiler.Yıllık ücretini karşılayacak bir kulüp nah buluruz.

Geri
Üst Alt