Serdar Aziz

Iyi bir yönetim olsaydi gidip Jason Denayer'i her türlü kiralayip buna verilen parayi forvet'e yatirirdi.

Ulan Serdar Aziz 4.5 milyon + 3 oyuncu edecek oyuncu mu yahu? Zaten sürekli sakatlaniyor.

2 milyona al yedege, 4.5 nedir arkadas..

şu an hazır değil,ama lig için yeterli.

serdar denen kazmanın bariz komisyon hırsızlık transferi olduğu anlaşılmıştır aklı başında deli bile olsa vermez bu kadar para

Kim ne derse desin bu adama 178 milyon bonservis verilmesini doğru bulmuyorum.

Sakatlıktan çıkalı 6 ay olmuş ve GS formasıyla 15.maçını yapıyorsan performansını arttırman gerekir.

Bonservisi yüksek, şu an için hazır değil, lig için yeterli düzeyde bir oyuncu. Ligde pek çok maçta iyi performans gösterecektir. Şimdiden yüklenmeye gerek yok.

çöp olduğunu söylemiştik, siz bu adamdan ne bekliyordunuz ki ? bursa'da oturuyorum, arkadaşlarım dalga geçiyor nasıl kazıkladık diye.

Tartisma konusu cok iyi veya vasat stoper olmamasi gerekiyor.

Ne cok iyi ne de denildigi gibi vasat.

Ama sürekli sakatlanan ve orta sinif oyuncu olan bir oyuncuya stoper eksikliginde 4.5 milyon verip bütce'yi baltalamak neyin kafasi?

1 maçta herifi gömmeyelim. Ben zaten bonservis ve maaşina sinirliyim. O paraya güzel topçu alinirdi.

Sakatlık dan yeni çıkıp manu maçında eleştirmem maalesef.
Şüpheli transfer kalite yeterliliği açısından ama bencede.

Anlaşıp ayrılalım ben bonservise yanmıyorum yıllık 2 milyon euro vereceğiz 3 yıl bu var diye adam almazlar oraya bide böyle düşünün.

İşin şakasını geçersek yanına lider stoper şart oğlu şart bak birinci vazife gibi bir şey yoksa atanamamış semih vakası daha yaşarız. Giren girdi çıkarmak için chedjou'yu postalamalıyız hiç mi maç izlemiyor lan bu adamlar oo 5 defansımız yeter kafasını mı yaşıyorlar.

2 maç sonra formda olunca kral olur. Ne aldığı para tartışılır ne de bu maç. Zaten bu maçların amacı futbolcuları maçlara hazır etmek için değil mi ? Sakatlıktan yeni çıkmış bir oyuncuyu bu kadar asıp kesmek doğru mu ?

Geldigi gun soyledim yine soyluyorum Semihten daha iyi bir stoper degil. Ayagi semihten daha iyi ama sert bir stoper degil

Iyi bir yönetim olsaydi gidip Jason Denayer'i her türlü kiralayip buna verilen parayi forvet'e yatirirdi.

Ulan Serdar Aziz 4.5 milyon + 3 oyuncu edecek oyuncu mu yahu? Zaten sürekli sakatlaniyor.

2 milyona al yedege, 4.5 nedir arkadas..
5 milyon peşine denayerin tapusunu bile alırdık.

Serdar kim
Bursanin oğlanı.

HELAK OL DURSUN

Çöpün önde gideni bu adama bu paraları verenler haindir

__☆______☆_______☆_______☆__
Sent by Note 4, sponsored by Prandelli.

Müzmin sakat denilen adam son 3 sezonda Chedjou'dan daha az maç kaçırmış.

Biraz da gülelim dedirten bir istatistik.

Daha hakkında net bir kanıya varmak için erken 4.5M€ + 3 oyuncu + 2M€ maaş astronomik bir rakam böyle bir oyuncu için orası aşikar ama ben zamanla takıma uyum sağlayıp stoper kıtlığında yavaş yavaş ilk 11'in değişmezlerinden olacağını düşünüyorum.

Kötü bir oyuncu değil . Sakatlığı tam atlatip alınırsa iyi olur. Tabiki bonservis yukunden ezilmezse

Sorumsuz kademe hatası yapıyor önündeki adam gol vuruşu yaparken izliyor.

Donk un vurdum duymazligi + semihin leylaligi bu adamda birleşip vücud bulmuş resmen

__☆______☆_______☆_______☆__
Sent by Note 4, sponsored by Prandelli.

Geri
Üst Alt