Serdar Aziz

Lan tatava yapmayın semih ile benzer özellikte vasat bir oyuncu işte .

Levent gözlerine inanamayacak arenada bu herif kırmızı kart ile atilinca

SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

4.5 milyonluk bir oyuncu degil ederi en fazla 500 bin euro nazifoglu neye dayanarak bu parayi verdi anlamak guc. Bu transfer tutmazsa ne olacak

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Demek aciklandigi zaman ceza yemekte cok haksiz degilmistim

Hic bir zaman begenmedim , begenmemde. Sifir kademe ve oyun zekasi

Ustune 3 falan daha koyul keske Denayer'de israrci olsaymistik

Sent from my iPhone using Tapatalk

Söyledik, yapmayın etmeyin dedik. Ligimizde bunun gibi onlarca stoper var, sıradan vasat bir oyuncu. Ederi 300-500 bin euro, biz ödedik 4.5 milyon euro. Çok değil 1-2 sezon içinde maaşının bir kısmını ödeyip bonservis bedeli almadan satmaya çalışacağız.

Nasıl oynadı lan bu
167812.png
167812.png
167812.png
167812.png
167812.png
167812.png
167812.png

Maçın tekrarı başladı izlemeyenler için

Sent from my iPhone using Tapatalk

Bu transfer döneminde hem kalite hem verdiğimiz para olarak beğenmediğim tek oyuncu.

Diğerlerinden sadece parasal konularda beğenmediklerim var. Ama ihtiyacımız olan transferleri yaptık. Bu hıyarto tek sıkıntı işte.

Evet maçın tekrarını izledim.

İyi bir yedek olur kendileri

neden bu kadar vasat bu adam.

tamam bende gelmesini istemiyordum ama hani ülkenin en iyi stoperiydi?

kademe ve zamanlama hatalarını gectim. ayakta duracak mecali kalmamıs yahu.

aerdar aziz bizim icin bimistir. devre arası asya kulüplerine aldıgımız paraya satıp vida'yı almamız şart.

Bu sene transferde bu kadar ince eleyip sağlam adımlar attı yönetim. Ama nasıl olduda bu yerli çöpe 4.5 milyon euro verdi inanamıyorum. Üstelik senin elinde benzer özellikte semih var. Çoğu özellikleri aynı ne gerek vardı buna. Sanırım ilk transferde aceleye geldiler ve hata yaptılar. Yazık oldu verilen paralar çöpe gitti.

D5803 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bu sene transferde bu kadar ince eleyip sağlam adımlar attı yönetim. Ama nasıl olduda bu yerli çöpe 4.5 milyon euro verdi inanamıyorum. Üstelik senin elinde benzer özellikte semih var. Çoğu özellikleri aynı ne gerek vardı buna. Sanırım ilk transferde aceleye geldiler ve hata yaptılar. Yazık oldu verilen paralar çöpe gitti.

D5803 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
k
o
m
i
s
y
o
n

2 aya ne olduğu ortaya çıkar.zerre ümidim yok bu heriften, patlarsa elimizde nazifoğlu versin parasını madem kendi kafasına göre gidip aldı bunu. yıl olmuş 2016 hala türk stopere para veriyoruz.

alındığı gün büyük hata diye yazdık burada 2 milyon euro bedelle alınsaydı nispeten daha az eleştiri alırdı !! çok rahat 28 30 yaşlarında çok kaliteli bir stoper alınırdı kendine verilen bonservisle

Geri
Üst Alt