Serdar Aziz

Serdar için ödenen meblağın fazla olduğuna katılmakla beraber, daha iyi olacağına dair ümit taşıyan azınlığın yanındayım.

en kötü transferimiz oldugunu düşünüyorum 4.5 milyon euroya tas gibi stoper alırdık ama bu kagnıya döktük milyonları seneye maasının bir kısmını ödeyip yollarız

Dün çok kötü bir görüntü çizdi. Ayakta bile duramiyor. Yönetim transferde iyi işler yaptı ama bu olmadı biraz daha para koyup kamil glik alınırdı ya ust düzey stoperin olurdu. Semih kaya form tutarsa bu adamdan iyi oynar ve formayı alir. Chedjou semih oynar muhtemelen yedege dünya para verdik yazık

GM 5 Plus cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Kesinlikle en boş transferimiz

LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Takim'da oyun kuramayan ve sadece yaninda ki stopere yan pas yapan kIsItlI stoper istemiyorum, tüm oyun akisini engelliyor.

Yani defansta pek fark yarattigi da yok son 2 milli macta. Agir gereksiz transfer, parasi Denayer'e gidebilirdi, 10 sene stoper aramazdik.

Semih daha iyi bundan en azından ayağı biraz düzgün tarık çamdal vol 2.

Semihle aynı anda oynarsa rakip gülmekten gol atamaz

Sent from my iPhone using Tapatalk

yazık buna verilen paralara takasta verdiğimiz oyunculara.
o paraya ne adamlar alınırdı be . yediğiniz komisyonlar burnunuzdan gelsin

semih ve sedar yada serdar hakan ikilisinin olduğu bir maç düşünemiyorum :S

Kalecileri saymazsak sahadakilerin 16 kişiden pas yüzdesi düşük şaşırtıcı.

%70 ve defans

Kötü transfer değil güzel transfer :) Tabi komisyon için,hainler....

Vay be ne kitlemiş adamlar

Envoyé de mon iPhone en utilisant Tapatalk

6 Milyon bayildik buna saka gibi.

O paranin üstüne biraz daha koyup Denayeri alirdik, en azindan potansiyeli var ve buram buram yetenek kokuyor cocuk.

Nerede kazma nerede gereksiz yetersiz adam varsa ona milyonlari bayiliyoruz. Kimse kusura bakmasin ama 33'lük Balta bunu cebinden cikartir.

Geri
Üst Alt