Serdar Aziz

bence Hakan Serdar ikilisi milli takimda oldugu gibi bizdede birbirilerini cok iyi tamamlayacaklar. Hatta Serdarin sagda olmasi ile birlikte Linnes de daha rahatlar

sarı asker,defansın ivan dragosu olman dilegi ile

Ilk yari sonunda yazdigim gibi cok dengesiz. Sacma sapan amatörce hamleleri oluyor.

Ched-Serdar ikilisi oynamali ama.

hayal ettiğimiz stoper değil ancak çok kötü berbat denecek kadarda haksızlık yapamayız dün ben beğendim tabi rakip çok zayıftı ancak bu kadar büyük maliyetle alınan bir futbolcu mutlaka ilk 11 e artık konmalı yazık dünya kadar para bayıldık

bu çocukta iş var sakatlığı bilmiyorum ama 11 oynar çok rahat

Bir pozisyonda Semih'in arkasına top atıldı Semih ile forvet topa koşarken yanlarından serdar geldi ikisini de geçip topu aldı :D

Elimizdeki en iyi stoper.
Hemen çöp yaftaları yapıştırılmış.
Bu haftasonu kesin ilk11 oynar ve devam eder.
Türk en iyi stoper bana göre kim ne derse desin

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

çok basit Chedjou'nun sözleşmesi bitiyor...onu gönderip Semih ile de vedalaşıp...Serdar-Hakan....bu ikilinin yanına Subotic,Chiriches tarzı birini alıp Denayer'i de kiralarsın bütçende yer bile açılır

Kendisi hakkinda net yorumları 3-4 hafta sonra yapalim hemen çöp ilan etmek yanlis fakat 10 mac oynasa 20 mac sakat dolasir orasi kesin gibi

LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

neden hemen gaza geldiniz anlamadımki

Dersimspor maçı gösterge olamaz. İyi stoper ama 4 ay oldu alalı daha ilk maçına yeni çıktı. Umarım başarılı olur.

agresif stoperlerin alayı sezonda çok maç kaçırır zaten

sorun bizde bunlardan az olması

Bir cok kez gereksiz top kayiplari yapar, gereksiz fouller yapar, cok cok dengesiz.

4.5 milyon nasil verilir cidden ilginc. Daha az bir rakama alinmaliydi alinacaksa.

Bir cok kez gereksiz top kayiplari yapar, gereksiz fouller yapar, cok cok dengesiz.

4.5 milyon nasil verilir cidden ilginc. Daha az bir rakama alinmaliydi alinacaksa.
Serdarin benim gördügüm en büyük artisi rakibin üzerimize gelisini izlemiyor müdahele ediyor

Malesef chedjou bir cok kez rakibin üzerimize gelisini izliyor ve müdaheleyi rakip tehlikeli bölgeye geldiginde yapiyor

ikisininde dezavantajlari var

Eger müdahele edecegim diye kacirirsan gecmis olsun oyundan erken düsersin

Teklikeli bölgeye kadar beklersen penalti riski ve pozisyon olma riski yükseliyor

Arkadaslar analizleri dogru yapalim. Serdar-Chedjou yanyana olmaz. Neden olmaz? Ikisi de sag stoper oynuyor. Yani ikisinden biri oynayacak ki bence dogru olanda bu. Serdar-Balta ikilisi milli takimda guven veriyordu.

agresif ve gaddar topculari severim.serdar i da hep begenmisim ve istemisimdir.yanina da pepe yi alalim,cugarami yakar keyiflen macimi izlerim..

Geri
Üst Alt