Serdar Aziz

Pozisyon penaltı olmadığı için asıp kesmeye gerek görmüyorum

Ama Terim o saçma hareketinden dolayı kenara almış olabilir ...

Fatih Terim: "Serdar Aziz'in aklımızda olmayan sakatlığı bize 1 oyuncu değişikliği yaptırmak zorunda bıraktı. Ahmet uzun süredir oynamıyordu. Donk'u oraya çekip, Eren'i aldım."

Yine sakatlanmis beyefendi. Denayer sene sonu geri donuyor, gelecek sezon icin iyi bir stoper aliriz Maicon'un yanina.

Buna bel bağlayıp yolla çıkılmaz dedik bin kere.
İsterse ramos kalitesinde olsun. Zart zurt sakatlanan adamı ne edeyim ben.

Hırsız leventin hediyesi. Kafa topuna çıksa sakatlaniyor. Ki bu adam bursada da böyleydi. Bas bas bağırdık yapmayın etmeyin diye serefsizler.

Gökhan Zan'a cam adam diyorduk da bu ondan 10 kat daha beter.

Böyle kirilgan böyle her harekette sakatlanan orasi burasi patlayan böyle dengesiz stoper olmaz yahu.

Her an ya takimi ya da kendini yakacak kapasitede bir adam.

Pozisyon gayet penaltı topa dokunması adamı biçme hakkı doğurmuyor kendisine maalesef adam devam edebilirdi ama edemedi aldığı müdahaleden ötürü veya devam etmek istemedi daha kolayı varken böyle hanzo gibi topa mı girilir?

Serdar Aziz stattan sekerek çıkarken “Penaltı pozisyonunda ben darbe alıp sakatlandım. Ancak hakem ne hikmetse onlara penaltı verdi. Gördünüz işte." diye tepki gösterdi.

Sakatlanmaktan bıkmadı

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Kadiköy de Fener macinda banko gol yedirir bu sakar baskiyi kaldiramiyor.

pozisyonu tekrar izledim
maalesef erman haklı
dalışı kontrolsüz olduğu için rakibin ayağını da biçiyor ve bariz penaltı
bu kaçıncı vukuatı artık sayamıyorum
koraya formayı alması için şans vermeli hoca
o da olmuyorsa sene sonunda savunmaya takviye şart

yine 1 pozisyon üstündn çocuğun hakkı yeniliyor...Belli ki dengesini kaybetmiş orda ama bir şekilde topa da temas etmiş..pozisyon devamında bir temas var ama bu penaltıyı fb-bjkye çalamazlardı adım gibi eminim... Sakatlık problemi olmasa gayet de iyi bir oyuncu İnşallah en kısa sürede döner ve 2 maç sonra ana avrat söveceğiniz Koray-Denayer gibi muadillerine forma yüzü göstermez..

Serdar Aziz'in bir sezonda 7 veya daha fazla maca ilk 11'de basladigi bir takimin sampiyon olmasi mucizelere kalmistir.

yine 1 pozisyon üstündn çocuğun hakkı yeniliyor...Belli ki dengesini kaybetmiş orda ama bir şekilde topa da temas etmiş..pozisyon devamında bir temas var ama bu penaltıyı fb-bjkye çalamazlardı adım gibi eminim... Sakatlık problemi olmasa gayet de iyi bir oyuncu İnşallah en kısa sürede döner ve 2 maç sonra ana avrat söveceğiniz Koray-Denayer gibi muadillerine forma yüzü göstermez..
Ne 1 pozisyonu kardesim kaç oldu bu

denayerin tirnagi olamaz

latest

Reyiz Witcher 3’te kral bir adamdı

Ne 1 pozisyonu kardesim kaç oldu bu

denayerin tirnagi olamaz

şu denayeri övmeyin Allah aşkına pısırık sünepe bir adam.. rakibi rahatsız bile edemiyor kafa topu sıfır.. Serdar sağlıklıysa 5 adım öndedir denayerden sakatlık konusunda eleştirene birşey demem cidden cam adama ama TR için gayet iyi bir stoper

Geri
Üst Alt