Yusuf Ciftci
Ulubatlı Souness
- 13 Mayıs 2016
- 38.493
- 26.301
- 2.083
Serdar Denayer arasinda benim de ilk tercihim Serdar.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Eğer Serdarın pozisyonu penaltı ise, Futbol'da topa yapılan müdahele sonrası rakip ile temas edilen her pozisyon faul. Geçiniz efendim, geçiniz, öyle bir şey söz konusu değil. Bu forumda verilen bazı kararlar ile ilgili öyle yorumlar okuyorum ki, dönüp izlediğim bir çok maçta benzer pozisyonlara düdük çalınmadığı zaman kendi kendime soruyorum acaba bütün bu hakemler bu işi yanlış mı biliyorlar diye.Buz gibi penalti kusura bakma
ayrica sukru sende nasil bir kuyruk acisi varsa kucagimdan inmiyorsun
hop off mah dick bro
Sezon öncesi koskoca sezon buna güvenilip yola cikilmaz diyordum. Ben malimi bilirim arkadas, bu sezon agir sakatlik yasamadi Allahtan simdiye kadar ama her an sakatlanma potansiyeli gercekten insani bayiyor artik.
Her girdigi ikili mücadele de korkuyorum yine birsey olacak diye. Hayatimda böyle dengesiz bir stoper görmedim.
Nerede dengesiz kontrolsüz stoper varsa bizi buluyor vallah. Hatta bizi buluyor degil daha dogrusu biz onlari buluyoruz. Semih, Dany, Chedjou, Serdar, Denayer, Koray, Ahmet. Olmaz böyle birsey gercekten.
Sezon öncesi koskoca sezon buna güvenilip yola cikilmaz diyordum. Ben malimi bilirim arkadas, bu sezon agir sakatlik yasamadi Allahtan simdiye kadar ama her an sakatlanma potansiyeli gercekten insani bayiyor artik.
Her girdigi ikili mücadele de korkuyorum yine birsey olacak diye. Hayatimda böyle dengesiz bir stoper görmedim.
Nerede dengesiz kontrolsüz stoper varsa bizi buluyor vallah. Hatta bizi buluyor degil daha dogrusu biz onlari buluyoruz. Semih, Dany, Chedjou, Serdar, Denayer, Koray, Ahmet. Olmaz böyle birsey gercekten.
YouTubeEğer Serdarın pozisyonu penaltı ise, Futbol'da topa yapılan müdahele sonrası rakip ile temas edilen her pozisyon faul. Geçiniz efendim, geçiniz, öyle bir şey söz konusu değil. Bu forumda verilen bazı kararlar ile ilgili öyle yorumlar okuyorum ki, dönüp izlediğim bir çok maçta benzer pozisyonlara düdük çalınmadığı zaman kendi kendime soruyorum acaba bütün bu hakemler bu işi yanlış mı biliyorlar diye.
Görüntünün basladigi nokta Serdarin topa müdahele sonrasinda rakibe müdahale ettigi yer.
Topa müdahele edemiyor iste top taça kornere çikardi müdahele edebilse. Topu iskaliyor ve dengesiz girdigi içinde sol ayagiyla gol pozisyona girecek oyuncuyu yatiriyor.Görüntünün basladigi nokta Serdarin topa müdahele sonrasinda rakibe müdahale ettigi yer.
Serdar önce topa müdahele ediyor, pozisyonu orada bitiriyor.
Ondan sonra ne rakip oyuncu ne de Serdar tuz buz olup ortadan kaybolacak degiller ya.
Ben topa bayaga bir müdahele görüyorum yahu, hem de o derece ki top rakip oyuncunun kontrolünden cikiyor.Topa müdahele edemiyor iste top taça kornere çikardi müdahele edebilse. Topu iskaliyor ve dengesiz girdigi içinde sol ayagiyla gol pozisyona girecek oyuncuyu yatiriyor.
Oyuncu kendini yere atmiyor ...yatiriliyor...
Topa müdahele edemiyor iste top taça kornere çikardi müdahele edebilse. Topu iskaliyor ve dengesiz girdigi içinde sol ayagiyla gol pozisyona girecek oyuncuyu yatiriyor.
Oyuncu kendini yere atmiyor ...yatiriliyor...
Amin, cümlemize.Allah akil fikir versin
Görüntünün basladigi nokta Serdarin topa müdahele sonrasinda rakibe müdahale ettigi yer.
Serdar önce topa müdahele ediyor, pozisyonu orada bitiriyor.
Ondan sonra ne rakip oyuncu ne de Serdar tuz buz olup ortadan kaybolacak degiller ya.
Videoyu tamamen izledim, bahsettigim durum 25. saniyeden sonra görülüyor.