Serdar Aziz'in Maliyeti Belli Oldu!

Şunu merak ediyorum bu transferleri yapanlar bizler kadar hesap kitap yapıp kulüp menfaatlerini düşünüyorlarmıdır.

Bundan sonra para yok diyen yönetici ağır ...

Moderatör tarafında düzenlendi:
Mr. Einstein nami diger Dursun Baskan ne demisti Serdar transferi icin`?

3 oyuncu gönderiyoruz onun yerine alacaklarindan kurtuluyoruz ve bunun sayesinde Serdarin Bonservisi cok fazla degil diye.

Simdi gel bakalim Mr. Einstein Dursun Uefanin nezlindede hesap kitap yap.

Sen Futbolcu satmadan piyasa degeri belki 1.5milyon euro olan adama 4.5 milyon ver, daha kötüsü 45 milyon euroluk takimiz olacak dedin, sen 3 tane futbolcu gönderiyorsun ama bu 3 futbolcunun yillik alacagi kaba hesap 1.9 milyon euro bir tane Serdar Aziz edemiyor cünkü adam 2 milyon aliyor . sen bu sartlarla nasil uefanin istedigi rakamlara ineceksin efendi? dogru sneijder muslera podolski gibi adamlari göndererek degilmi

2 milyon euro mu
6 milyon tl alacak yani
tassak mi geciyorsunuz olm

Gesendet von meinem SM-G925F mit Tapatalk

Ula Dursun sonra ağlıyorsun

SM-G900FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Galatasaray´in sorunu paranin olmamasi degil. Galatasaray cok rahat 40 Milyon avro transfer bütce, sadece Transferler icin bulabilir. Galatasaray´in sikintisi FFP´dir, bulabildigimiz para önemli degil, sadece bütce siniri bizim acimizdan önemli.
Yakinda gelecek hamlelere bakmak lazim, ama öyle gözüküyor ki, Serdar transferi ile böyle basladiysak, bir cezada dursun yedirecek gibi kulübe.

En azindan...

Olcan,
Umut,
Tarik,

Gibi oyuncular, takimda kalmamasi lazim. 5 Milyon avro yillik, ve katlilari yok.

2m euro+maç başı çok fazla. saçmalamışlar yine. biz dursun olduğu sürece avrupaya gidemeyiz bu gidişle. bugün türkiye şartlarında yerli oyuncunun tavan ücreti max. 1,5m euro civarında olmalı bana göre

şakamı lan bu ben sallama felan diye düşünüyordum lanet olsun lan !!!! forvet kanat orta saha yokken türk stopere 4.5m euro ? allah belanızı versin topunuzun

Evren Turhan: Serdar Aziz'e niye öyle az para vermişler anlamadım..

laser-gun.gif

Dursun açıklama yapar yakında 30m Euroluk adamı 4,5 milyona aldık diye.

Bursa'da 750 bin euro alan adama hangi akla hizmet 2 milyon euro veriyoruz.Sanki Bursa bizden daha iyi de Anadolu kulüpleri gibi bizde oynamasını sağlamaya çalışıyorsunuz.Transferin de emeği geçenlerin Allah belasını versin yeter artık bu kulübü soyduğunuz.

Bonservis neysede yıllık ücret çok fazla. Uefa sana demedimi yıllık ücret giderini düşür diye. Biz niye hala en az 2 milyon veriyoruz. Serdar muhtemelen 1.5 versen bile atlayarak gelirdi, 2 milyon fazla. Defansa çok para ediyoruz, semihi satmak gerrkir.

D5803 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bilal sercan furkana zaten 1.7 milyon euro odeyecektik o parayi simdi Serdara verecegiz diye dusunuyolar ama o adamlarin sozlesmesi bitiyordu seneye, sen Serdara 4 sene 8 milyon euro odeyeceksin.

komisyon transferi olduğu gayet açık. allah sizi bildiği yapsın ey yönetim. daha ben size ne diyim. kağıt üzerinde mallıkta sınır tanımayan bir yönetim anlayışımız var malesef ama bence işin içeriği farklı.pis işler dönüyor bizde

Geri
Üst Alt