Serdar Aziz'in Maliyeti Belli Oldu!

Galatasaray tarihinin gelmiş geçmiş en büyük sözleşme fiyaskosudur bu. Çok net.

Bu maliyetler akıllı işi değil. Yönetim ciddi anlamda bizi çıkmaza doğru sürüklüyor. Beşiktaş başkanı çıkıyor ortaya hiç eğmiyor bükmüyor, erinmeden sıkılmadan bizim verebileceğimiz para bu diyor. Doğrusunu yapıyor. Türk futbolu ekonomik anlamda dibi görmüş durumda ve bu noktada yapılması gereken Beşiktaş başkanının yaptığı şeyi yapmak. Hatta İstanbul takımlarının bir araya gelip bir tavan fiyat belirleyip birlikte hareket etmeye başlaması lazım. Anadolu kulüplerine ödenen inanılmaz paraların ligin kalitesini falan da arttırdığı söylenemez. Balık baştan kokar bu ligin zirveye oynayan ekipleri bu saçma sapan paraları vermeye devam ettikçe baş aşağı doğru gideceğiz.

Besiktasta en yuksek maas alan Quaresma galiba 1.7 milyon euro ile bizim icin hafif 1 sis diyebiliriz.

Yine diyorum bu liseliler bu düzen değişmediği sürece bizden hiç birşey olmaz herkez klübü soyma peşinde

serdara sordular niye cl oynayan beşiktaşa değilde sürpriz şekilde galatasaraya geldin diye oda kemküm etti galatasaray olduğu için geldim v.s boş yapmıştı neden geldiği belli oldu paraya gelmiş fikret ve bursa başkanı kökledi serdarı bize umarım bu transfer fatih hocamın dönüşüne işarettir yoksa ölümüne söveceğim..

yapacağın işe sokayım Dursun oynamayan adama maç başı prim mi verilir Dursun ? Allah belanı versin senin günahı da boynuna yük olsun

kanım dondu resmen
Allah bizim belamızı vermiş,uefadan 10 yıl men yesek müstehak bize
Şu kulübün parasını çarçur eden kimse lanet gelsin.Herifler alenen dalga geçiyor bizimle
daha önce de söyledim taraftarın masaya yumruğu koyması lazım.öyle twitterdan hashtag yaparak olmaz.çok ciddi protesto ve darbe bile yapılabilir.kan emici bunlar lan elim ayağım titredi haberi görünce

Baskanlik koltugu bu heriften alinmayan her gun daha da dibe batacagiz!!

Bunu adayi sosyal tesis olarak rusvet alanlar degil gercek taraftar olarak bizler yapabiliriz sadece!!

Serdar'a verilen 4.5m neresi kazik arkadas, ne sacmaliyosun, sanki konyaspor'dan ali turan'i aliyosun... Desen ki daha uygun fiyata bir genc stoper alinabilirdi tamam derim veya yillik ucretini elestirsen tamam derim de... 4.5milyon bonservis'in neresi kazik? Hemde nerden biliyorsun diger bolgelere saglam oyuncu almayacaklarini, daha bismillah, ilk transferimizi yaptik, baslamissin karamsarliga, iciniz ne kadar kotu gercekten.

A milli takim nasil basarili olacak? Sen nasil A milli takima oyuncu gondereceksin? Burda sinan'i bile begenmeyenler var, sizlere laf atmak cok zor. Ha bide alinti yapsan daha kolay olur.
Geçen seneden sen daha anlamadin herhalde. Bütçemiz fazla değil. Yabanci siniri yok. Bonservissiz nice defans var. Herifler bonservissiz Dembele için imza parasi istiyor diye ağliyor sorun yaratiyor. bizim ligdemn topçu almaya gelince 6 ay sonra sözleşmesi biten adama 2.5 milyon euro bonservis verdiler. Şimdi nereye iteleyeceğiz diye düşünüyoruz. Gross olayinda imza bile attiramadilar.

Serdar aziz'in bonservisi sana az gelmiş. Onun için yönetim Yusufcum bunu normal bulduğuna göre maaşinada 2 2.5 milyon euro verelim demişler. Enayiler veriyor zaten parasini dimi:red:

En son söylediğin cümle komiğime gitti. Biz milli takimin alt yapisimiyiz. Eğer öyle birşey istiyorsan alt yapindan oyuncu çikaracaksin Yusufcum. Bedavadan 4.5 milyon euro verip milli takima oyuncu mu veriyoruz diyeceksin utanmadan. Serdara berbat topçuda demiyorum iyide oynayabilir ama bu ücretler verilmez bunu mantiği olan insan anlar. uefa sana geçirmiş. İzlemedeyim diyor. Dursun Bey ise izlersen izle ben mi ödeyeceğim nasil olsa ibra olacağim diyor. Do you understand

Birde neden karamsarsin diyorsun. Sana bir atasözümüzle cevap vereyim. kilavuzu karga olanin burnu bo.tan çikmazmiş.

Dursun görüşmeyi kendi yapmıştı, kandırmışlar kerizi
Bu rakamlar yönetim masasına geldimi
Oylandı mı onaylandı mı ?
Hiç zannetmiyorum
Bizim kulüp de tek adamın oyuncağı oldu
Ama bizimki farklı
Su katılmamış cinsten

Kim bu adam ya!!

GT-I8200Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ulan 1.7 tl alan kronik sakat herife 6.5 nasil verilir, neden verilir ya ? Hem de 4 yil mukavele?

Kahretsin bu herifi! :(

serdara sordular niye cl oynayan beşiktaşa değilde sürpriz şekilde galatasaraya geldin diye oda kemküm etti galatasaray olduğu için geldim v.s boş yapmıştı neden geldiği belli oldu paraya gelmiş fikret ve bursa başkanı kökledi serdarı bize umarım bu transfer fatih hocamın dönüşüne işarettir yoksa ölümüne söveceğim..
Terim gelirse ne değişiyor ki kanka? Kazık kazık olmaktan mı çıkıyor?

Resmen geçirmişler bize daha ötesi yok. Tarık transferinden daha fiyasko bir transferdir bu. Millete darboğaz dayız diye edebiyat yap dur, her gün Sneijdere karşı haber yaptır ama sonra git senin dandik liginin vasat stoperine hem de bu pozisyon ilk tercihimiz değilken çuvalla para bayıl.

Resmen bile bile göre göre salak yerine koyuyorlar bizi şerefsizler.

Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk

Serdar Aziz'in yabancı sınırı kalktıktan sonraki ederi maksimum 2.5m avro bonservis+1m avro yıllıktır daha ötesi değil

Yapacak birsey yok beyler maliyet acisindan kazigi yedik

Ama katkisi olacaktir serdar'in,en azindan bi sertlik katar savunmaya

FFP'deki durumlar o zaman çok net değildi. Şu durumda şu sözleşme inanılmaz ya. Skandal.

Ama orda da devre arası Veysel ile ikisini 1.5-2 gibi rakama almayıp sonra yaz döneminde 4.5 verme gibi bir durum var. Üstelik Serdar oyuncu olarak da Tarık'ın çok önünde. Tarık bence Donk ile beraber tarihe geçecek bir transfer yolsuzluğudur. Aysal o devre arasındaki transferlerden dolayı disipline sevkedilmeli ve o parayı geri ödemeli. Mancini varsa işin içinde o da benzer şekilde.

Geçenlerde yine dedik gene dicem trasfer ve transferler olur lakin komisyon transferi olur.
Fatih işbecer ne diyodu gs fakirleşirken birileri zenginleşti tarıktaki komisyonu görünce üzülmüştüm sonra drogbadakini ögrendik şimdide serdar azizin
Agustosu bekleyin mali kongreyi iyi izleyin borç 2 milyar tl olucak adım gibi eminim yapılacak tek şey var #boykot etmek gelir elimizde şimdi düşeriz ama ileride taraftar olarak toplarız çünkü genel kuruldaki dazlak kafalılar taraftar olmadan olunmayacagını anlar bir kaç duyum daha geldi elimize ne kadar doğru bilinmez ama genel kurulda tanıdığım bir abiden gs taşınmazları yani gayrimenkulleri siyaset olmasın diye adını vermek istemiyorum o şahısa peşkeş çekilecek yazık

Bu komisyonlardan bir payda sanli UA gidiyordur kesin hic sesleri cikmadi icin

Geri
Üst Alt